دوستان من هم وضعیت شما رو دارم شما چی کار کردید ؟؟؟نقل قول:
دوستان من هم وضعیت شما رو دارم شما چی کار کردید ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
میشه رفت . باید یه سری دروس تطبیق داده بشن . دروسی که نمره بالای 12 شده باشی تطبیق داده میشن.
البته دروسی که در سرفصل های دانشگاه آزاد و سراسری ، یکسان هستند.
سهمیه رزمنده فقط برای خوده رزمنده هاست. برای فرزند یا همسر رزمنده نیستنقل قول:
نقل قول:
زمانی که 59 سال پدرتون تموم میشه .
نقل قول:
1- چرا سراسری نه؟البته اگه سراسری قبلا قبول شده باشی و نرفته باشی ثبت نام کنی ، 1 یا 2 سال محروم میشی.اما اگه قبول نشدی مشکلی نیست
2- احتمال داره عوض بشه ولی زیاد اصل موضوع کار ندارن.
.
سلام. میخواستم ببینم سریع ترین راهی که میشه رفت دانشگاه چیه؟ من الان سرباز هستم. هم مدرک پیش دانشگاهی دارم هم دیپلم کامپیوتر. غیبت هم نخوردم
سلام ...
ببخشید این سازمان نظام وظیفه در مورد معافیت به تازگی شرایط جدید دیگهای رو اعلام نکرده ؟؟؟
دوستان من يسري سوال دارم .
اول اينكه من 1 آبان بايد برم ميدون سپاه واسه تقسيم (دعام كنين ) . ميخواستم بدونم چجوري تقسيم ميكنن ؟؟
سوا دومم درباره ادامه تحصيله .
ميخواستم بدونم ميتون در حال خدمت كنكور بدم ( علمي كاربردي - كارداني به كارشناسي(آزادو سراسري ) )
در آخر هم از فرشيد جان تشكر ميكنم كه واقعا دارن واسه اين بخش تمام تلاششون رو ميكنن كه مسائل ماها رو پاسخ بدن و حل كنن
خدا قوت داداشي :40:
واسه اینکه بتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی حتما باید در دانشگاه هایی ثبت نام کنی که با کنکور دانشجو میپذیرند مانند آزاد و سراسری و چون باید در مقطع کارشناسی یا فوق دیپلم شرکت کنی نمیتونی از دانشگاه های خارج پذیرش بگیری، پس سریعترین راه همون کنکور هستنقل قول:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
هیچ معافیت جدیدی اضافه و اعلام نشدهنقل قول:
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
10 روز قبل از آبان یه برگه سفید میاد دم در خانه که بهش میگن برگه سفید میزنه کد محل آموزشی مثلا 35 که میشه 01 تهران نزاجانقل قول:
هر کدی واسه یه مرکز آموزشی هست و میتونی تو اینترنت پیدا کنی مگر اینکه کد مازاد بخوری و همون 1 آبان که رفتی میدان سپاه تقسیمت میکنند
نگران نباش یکم اعزام نمیشی معمولا 10 روز بعدش دوره آموزشی شروع میشه
شما در هر مرحله از خدمت میتونید کنکور بدید و اگر قبول شدید در هر مرحله که باشید اگر غیبت نداشته باشید ترخیصتان میکنند من خودم ارشد رو تو خدمت دادم
سلام !
من چون امسال آخرين سالمه ! و با توجه به اينكه نظام وظيفه ميگه واسه هر مقطع فقط يك بار معافيت صادر ميكنه ! ميشه من امسال برم كارداني آزاد بخونم بعد واسه ساله بعد تو كنكور شركت كنم و اگه كارشناسي قبول شم ! بتونم از كاردانيه انصراف بدم و برم تو كارشناسي ؟!! نظام وظيفه گير نميده ؟!!
روزبه جان دستت درد نكنه . خدا خيرت بده .
حالا يه چيز ديگه . من غيبت دارم يا نه ؟؟ تو تاريخ كاردانيم نوشته 29/11/1388 . بعد برگه اعزام به خدمتم رو اول مرداده 89 پست كردم .
يعني از 6 ماه معافيتم استفاده كردم . حالا غيبت دارم يا نه ؟؟
نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟