پست 1985 رو ببین...نقل قول:
Printable View
پست 1985 رو ببین...نقل قول:
سلام من که گوشیمو فروختمو راحت شدم.جاش یه n95 خریدم که خیلی گوشی خوبیه.بهتون پیشنهاد میکنم بنا به
مشکلاتی که این گوشی داره و تو تاپیکم دیدید طرف p990 نرید.از ما گفتن.چون گوشی عام پسندی نیست...
گوشیتون مبارک :20: نگران نباشید مال همه همین جوره !متاسفانه این گوشی با این همه امکانات بعضی معایبی داره که آدم باورش نمیشه همین نگرفتن پیکچر مسیج به نظر من جز معایبش هست !!نقل قول:
من این پست را دیده بودم !اولین مموری من شکل مموری اول بود با نوشته ی قرمز . در حال حاضر هم فقط مشکی بدون اون قسمت قرمز هست که باز مشکل داره !!!!نقل قول:
مموری یک گیگابایت من هم همین طوری بود اطلاعات رو که داخلش می ریختم قاطی میکرد عکس هم که میگرفتم خراب میشد مموری من مشکی و شکل مموری پست 1985بود و روش نوشته بود ساخت ژاپن.نقل قول:
وقتی رفتم عوض کنم یک مموری یک گیگابایت آبی رنگ مثل فابریک 64 مگابایتی خود گوشی رو گرفتم که روش نوشته بود ساخت چین. از اون به بعد دیگه مشکلی باهاش نداشتم...
سلام
شركت سوني اريكسون انگار ميترسه خوشي بزنه زير دل مصرف كنندههاش واسه همين يه گندايي تو همهي گوشيهاش بالا مياره
من اولين تجربم با سوني اريكسون k750 بود، يه ايراداي افتضاحي داشت كه فروختم w810 گرفتم، باز اونم يه ايراداهي افتضاحي به نوبه خودش داشت كه به تازگي اونم فروختم و حالا p990 گرفتم كه متاسفانه همين پيكچر مسيج نگرفتن و نزدندش بدجوري زد تو حالم... خلاصه خوشي نزنه زير دلتون، هميشه منتظر ضد حالهائي از جانب سوني اريكسون باشيد...
با سلام خدمت دوستان
سخنان آقای with_you تایید میشه . این گوشی علی رغم هیکل بزرگش صدای ضعیفی داره ولی باکیفیته من حتی توی شلوغی بعضی وقتها متوجه صدای زنگش نمیشم
با سلام و تشکر
بعد از کلی مشکلات لینک فعال سازی بنده ارسال شد!! تا بتونم از تجربه همه دوستان در این تاپیک استفاده کنم:31:
4 روز شده مه منهم به جمع p990i دارها اضافه شدم با کلی سیوال پس اولین کاری که کردم کل این 200 خوردی صفحه را تک به بک خوندم هیلی از جواب ها رو گرفتم بعضی از دوستان حقیقتا سنگ تمام میگذارند مثل metapex ولی نمی دونم چرا باید توی یک فروم اینهمه شسوال تکراری باشه؟ هر بار این جملات میدیدم واقعا کفرم میگرفت ...صداش ضعیفه؟ هنگ میکنه؟ اصلش با فرعش چه جوری بفهمم..؟؟؟
1)داستان تاریخ sms واقعا داستانی شده؟ اگر از سرویس مخابرات هست چرا فقط روی گوشی ما اینجوری بهم ریخته هست؟
2)من فقط 1 بازی روی گوشیم نصب کردم (تخته نرد) که بعضی مواقع هنگام اجرا از نبودن فضای کافی رم ایراد میگیره؟ ایا با گذاشتن مموری 2 گیگ مشکل حل میشه در حال حاضر فابریک 64 هست؟
3)ایا می توان فهمید این بازی ها که از سایتهای متفرقه گرفته شده تاریخ انقضا دارن یا نه؟ که مشکلی برای گوشی ایجاد نکنند؟
4)هنگام دریافت بلوتوث فقط بر روی صفحه یک پیغام تاید مییاد و هیچ الارم یا صدا یا ویبره نمی زند؟!! تنطیمات صدا هم همه روشن است؟
5) هنگام نصب برنامه تعداد زیادی برنامه جهت نصب روی گوش موجود است ولی وقتی گوشی را با usb وصل میکنم نه در فون مموری نه در استیک مموری پیداشون نمی کنم؟!!
با تشکر از وقتی که میگذارید ممنون
1- من خودم ایرانسل دارم و مشکلی هم ندارم. ظاهرا گوشی و مخابرات با هم مشکل دارن. البته یکی میگفت اگه home time zone رو "هونولولو " انتخاب کنیم، درست میشه.نقل قول:
2- نه اشتباه نگن، منظور رم یا حافظه برای اجراست، نه فضای فیزیکی. اگه با کامپیوتر مقایسه کنی، همون رم کامپیوتره و مموری کارت در اصل نقش هارد رو داره. برای اینکه چنین پیغامی نده، از task manager برنامه های در حال اجرا (open) رو end کن.
3- معمولا از جایی که دانلود میکنی، خودش محدودیت هاش رو نوشته. و فکر نمیکنم اگر هم تموم بشه مشکل خاصی برای گوشی ایجاد کنه، مگر اینکه کرک شده باشه. ولی خود بازی هم معمولا اولش میگه چقدر مهلت داره.
4- نه هیچ صدا یا ویبره ای نداره.
5- دقیقا متوجه نشدم، بیشتر توضیح بده.
سلام
يه مشكل با ساعت مسيج دارم
مثلا الان ساعت گوشي 9 و يك مسيج برام مياد اما نميدونم چرا هميشه ساعتي كه رو مسيج ميزنه يك ساعت جلوتر از ساعت گوشيه؟!