این هــکه که واسه اسلیم اومده میگن ناقصه! درسته؟
جواب نمیده؟
این هــکه که واسه اسلیم اومده میگن ناقصه! درسته؟
جواب نمیده؟
باشه . 4 ماه صبر کردیم تا ه کش بیاد !! حالا هم که اومده یه 4 ماه هم صبر میکنیم شاید ، بلکه ، یکی ، یه جایی امتحان کرد و یه جوابی داد !!!!!!!!! صبر هم خوب چیزیه !!!!!!!!! :13:نقل قول:
این پستو زدم که فقط امضام معلوم شه
ببخشید :11:
دوستان کسی این آموزش های -- رو دیده؟؟ برای یکی از آشنا ها می خوام سفارش بدم...
کد:http://shop.download4pc.ir/1390/01/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%87%da%a9-%da%a9%d9%86%d8%b3%d9%88%d9%84-xbox360
من یه چیزی بگم .نقل قول:
اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردم :31: آخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو :27:
آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدم :31: یعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها :27:
درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
مگه میخواستی با اون ps2 ها چیکار کنی که داغون میشدن؟؟؟؟:31:نقل قول:
پس اینطوریه من فکر می کردم راحت باشه حالا واسه سرگرمی هم شده می خریم ببینیم روند کار چطوریه...نقل قول:
من یه چیزی بگم .
اگر توی این کار تجربه ندارید اصلا و به هیچ عنوان انجام ندید .
من خودم برای کسب تجربه 4 تا Ps2 داغون کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرش هم درست و حسابی یاد نگرفتم و یکی در میون خراب میکنم کنسول رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین کنسولی هم که خراب کردم یه PS2 39004 ژاپنی اصل آکبند بود که 3 هفته پیش از Ebay خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی زدم یک چیز ارزشمند رو دود کردم رفت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که هـک کردن 360 لحیم کاری نداره ولی باز هم ممکنه بزنید درایو رو داغون کنید و اگر نتونید سریال درست درایو رو در بیارید و در عین حال درایو رو داغون کنید کنسولتون رو یه جورایی برای همیشه از دست دادید و استفاده از Nand ریدر ها و رایتر ها خیلی کارتون رو راه نمیندازه .
مغازه دار ها و کسانی که این کار رو میکنند ، یه درایو ننه مرده دارند بعد از استخراج شماره سریال ، روی اون درایو با شماره سریال استخراج شده تست میکنند و اگر جواب داد (یعنی سریال درست رو استخراج کردند) بعدش درایو خود کنسول رو آپدیت میکنند که سریال اصلی از بین نره .
سلام
کسی میدونهskinهای ایکس باکس روازکجامیشه تهیه کرد؟
دوست عزیز نیازی به خرید نیست :31:نقل قول:
بفرما برو به این سایت دانلودش کن من خودم دانلود کردم یه کارایی انجام می دن که آدم گیج می شه :31:
اینی که داخل سایت برای فروش هست به احتمال 99% همین آموزش هست که داخل سایت بالا برای دانلود هست :31:کد:http://www.kamyab.com/1094-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%DA%A9-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-360--Xbox-360-Guide-Hacking-Hardware
موفق باشید یا علی
میدان امام خمینی...نقل قول:
پاساژ پایتخت ولیعصر...