نقشه پوشش TDD ایرانسل در بخش فارسی سایت اضافه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقشه پوشش TDD ایرانسل در بخش فارسی سایت اضافه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این رو نمیشه عمومی گفت؟ چون منم دنبال همین بودم.منظورم اینه که اگه عمومی گفته بشه چه جور میشه تهیه کرد مشکلی داره عایا؟نقل قول:
این جور که در نقشه دیده میشه در فاز نخست شهرهای زیادی تحت پوشش هستند. فقط باید ببینیم احتمالا برای افرادی مانند من که همچنان مودم وایمکس شون را دارند و حساب شون هم فعاله تسهیلات خاصی ارائه می کنند یا نه تا بعد ببینیم قیمت و بسته ها چه جوری هستش.نقل قول:
ظاهرا با قوانین پی سی ورلد در تضاد هستش. من به فروشنده ای که یک سال است در یکی از انجمن های همسایه فعالیت می کنه و دو ماه پیش از طریق یکی از اعضای همین تاپیک با ایشون آشنا شدم، با توجه به سوالات و درخواست های اعضای این تاپیک پیشنهاد دادم در بازارچه پی سی ورلد تاپیک فروش بزنند و هفته پیش این کار را کرد اما به فاصله کوتاهی تاپیک حذف و عضویت شون لغو شد. البته به ایشون توصیه کردم با مدیران پی سی ورلد در این زمینه گفتگو کنند اما ظاهرا ناراحت شده بود از نوع برخورد و نمی دونم کاری کردند یا نه.نقل قول:
مرسی که توضیح دادین پس برای منهم خصوصی بدین.
توضیح رو واستون ارسال کردم.نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه هرسایتی که سه تا ruu داشته باشه 100درصد مال ایرانسل هست؟ممکنه یه سایت از لحاظ دکل(نصب سکتور و ruu) به 3g تجهیز بشه ولی راک رو تجهیز نکن؟
Sent from my LG-D855
...........................
نقشه پوشش TD ایرانسل به روز شد 2 مرداد 95
توی خوزستان در حاضر شهر تحت پوشش در نقشه موجود نیست. در اوایل طرح تری جی و فورجی هم هم ایرانسل و هم همراه اول بخوبی انتن نمی داد ولی الان هر دو خوب شده اند.بنظرم این طرح احتیاج به زمان داره ضمنا طرح تری جی و فورجی هم هنوز پوشش کافی در سراسر کشور در دسترس نیست براساس اطلاع رسانی کسانی که در این فروم حضور دارندنقل قول:
امروز صبح با همراه اول چک کردم سرعت نزدیک 16مگابیت بود و با یوتیوب ویدیو 1080رو بدون بافر نشون می داد ولی با اولترا اچ دی و فور کی مشکل داشت
در ایرانسل هم که فعلا با 480مشکل نداره البته ایرانسل جدیدا به 5مگابیت رسیده و قبلا بیشتر بود
خوزستان هستم اهواز