فدا سرت داداشنقل قول:
مدرکت چیه/؟
Printable View
فدا سرت داداشنقل قول:
مدرکت چیه/؟
سلام
این اقلامی که صفحه اول نوشته رو واقعا همه اش تو آموزشی نیاز داریم ؟؟ آخه قفل واسه چی باید ببریم ؟ :n29:
..مگه میشه اونجا بهمون کمد بدن بعد قفل یا کلید نداشته باشه ؟؟ :n13:
با توجه به اینکه پست اول تا حدودی قدیمی هست کسایی که اخیرا رفتن آموزشی...آپدیت بدن اگه چیزی ضروری نیست رو نبریم...یا اگه اقلامی تو اون لیست نیست رو بگن که حتما ببریم...:n17:
در ضمن من میخوام به جای ساک از این کولی پشتی های بزرگ ببرم ..مشکلی نداره که ؟ اینجوری احساس بهتری دارم انگار دارم میرم کوه...:n09:
وقتی ساک میبرم یاد موزیک ویدیو قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میافتم...که می فرماید:
قسم ات میدم......پشت سِر من...منِ مسافر..گریه نکن..گریه نکن..گریــــــه نکن...:n14:
......:14:
این قانون جدیده که باید متولد قبل 72 باشی ؟ من متولد 73 هستم و اخرین ماه 92 اقدام کردم واس معافیت جبهه و 40 روز بعدش کارت اومد ..نقل قول:
یعنی اگه الان اقدام مبکردم نمیشد ؟
خیر قانون تغییر نکرده ...همونطور که در اون پست هم گفتم سن تولد برای کسری مهمه و نه معافیت جبهه ...نقل قول:
یعنی شما که متولد 73 هستی اگر پدرتون یک روز کمتر از 30 ماه جبهه داشت ...العان در حال خدمت مقدس بودی بدون یک روز کسری : دی
tapatalk
...
REAPER CREW
برادرم 93/4/19 باید بره خدمت
کدوم توی بیشتر توی این ماه نیرو میگیرم ارتش -سپاه -نیروی انتظامی
و احتمالا کدو م شهر پادگان
ما خوزستان هستیم
فقط نظر دادن کافیه
؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان که کم لطفی میکنند و پاسخ سوال ما رو نمیدن اما من سهمیه نیرو ها رو در اعزامی 1تیر که نظام وظیفه گفته رو براتون میذارم:
ارتش=45%
نیروی انتظامی=35%
سپاه=20%
که سپاه فقط پذیرش شده ها و نخبگان رو توی این ماه گرفته.
موفق باشید...
سلام , شما همینجوری افتادی مدرس یا مثلا معرف یا پارتی داشتین؟؟ اگه همینجوری افتاده باشی میفرستن جای دیگه احتمالانقل قول:
در مورد شرایط روز اول مدرس کرج بگو؟ چطوریه؟ چند ساعت نگهمون میدارن؟ من تهرانم.چیزی با خودم نمیبرم و موهامم خیلی کوتاه نمیکنم،مشکلی نیست که؟نقل قول:
ممنون که جواب دادی...
راستی شما چه ماهی و دوره ای اعزام اونجا بودید؟
روز اول به کسانی که امریه نیستن جیره کامل میدن , معمولا چند روز مرخصی میدن همون روز ولی شاید هم مرخصی ندن!!!!! پس چیزایی رو که تو برگه سفید نوشته وسایل ضروری و موهاتو کوتاه کنی بهتره شما که بلاخره میخوای موهاتو کوتاه کنی چه بهتر که قبل از اعزام باشه .....نقل قول:
سلام دوستان یه چنتا سوال داشتم
اول اینکه اضافه خدمت رو چطوری حساب میکنن ؟ مثلا هر 1 ما غیبت چقدر اضافه خدمت میخوره؟؟
من متولد بهمن 73 هستم دیپلم اموزش پرورشیم رو توی سال سوم ول کردم ( داستانش مفصله) و الان بیرون توی موئسسه اموزشی راهبرد دارم برای دیپلم پایگاه داده میخونم ، و احتمالا برج 6 دیپلمم رو میگیرم ، حالا اگه با این دیپلم من وارد دانشگاه بشم ، میتونم معافیت بگیرم ؟ یا نه همینطوری اضافه خدمت میخورم؟
تک فرزندم ، پدرم متولد سال 43 هست و نظامی هست و سابقه جبهه هم داره + از ناحیه هر دو زانو هم مشکل داره
از اینها نمیتونم برای معافیت استفاده کنم؟؟
مرسی ممنون:n02: