پينگ منم رو 500 در حال بالا پايين رفتنه رفتم پشتيبانيش گفتن زنگ بزنيد تا پهناي باندتون رو بياريم پايين تا پينگتون درست بشه پهناي باند رو پايين بيارن سرعت كم نميشه
Printable View
پينگ منم رو 500 در حال بالا پايين رفتنه رفتم پشتيبانيش گفتن زنگ بزنيد تا پهناي باندتون رو بياريم پايين تا پينگتون درست بشه پهناي باند رو پايين بيارن سرعت كم نميشه
دوستان واسه من یکی ۲ روزه داره تایم اوت میده
سرعت هم کم شده نسبت به قبل!
چی کار باید کنم؟
برای شما شده تاحالا یکی ۲ روز تایم اوت بده؟
این 1 مگ ترافیکی اضافه ای که میخریم قابل انتقال به دوره بعد هست یا نه؟
یعنی مثلا اگه 900 مگش بمونه و این دوره تموم بشه این 900 مگ به دوره بعد اضافه میشه یانه؟
منظورتون 1 گیگ ترافیک اضافی بود دیگه درسته؟نقل قول:
بله.ترافیک اضافی خریداری شده در طول دوره و ترافیک هدیه (مثل 1 گیگ ترافیک عید) قابل انتقال به دوره بعد هستن.
بله.دو سه روزه برای من هم همینطوره.بعضی وقتا که به کلی قطعه و وقتی هم وصله پینگش افتضاحه.با https و پروتکل ssl هم مشکل داره.نقل قول:
بچه ها پینگ چیه اینقدر میگن پینگ پینگ؟
پینگ چی رو نشون میده و معمولا چقدره
به زبان ساده میشه گفت پینگ به مدت زمانی که طول میکشه تا یک بسته اطلاعاتی از کامپیوتر شما به یک کامپیوتر دیگه در اینترنت ارسال بشه و پاسخ دریافت بشه گفته میشه.مثلا وقتی شما آدرس یک سایت رو تو مرورگرتون وارد میکنید اطلاعات به کامپیوتر مقصد میره و جوابش به کامپیوتر شما برمیگرده.مدت زمانی که طول میکشه تا این اطلاعات به مقصد برسه و دوباره برگرده همون پینگ شماست.پینگ برحسب میلی ثانیه محاسبه میشه و هرچقدر کمتر باشه بهتره و سایتها سریعتر باز میشن.نقل قول:
پینگ افتضاح / قطعی و تایم اوت زیاد معلوم نیست چه خبره الان یک هفته اس اینطوره پشتیبانی هم می پیچونه
اقا من نمیدونم بیام این هفته یا نه؟ سرعت دانلود از سرورهای اروپایی انجا خوبه یا نه؟ اسپید تست میگیرید خوبه فقط اروپا رو میخوام همین!!!
خدایی یک مشورتی کنید صحبت سر کلی پول هست میخوام 1 مگ نامحدود سالانه که 2 و 300 میلیون میشه بدم
24 ساعت سرعت نامحدود یکی هست ؟
بچه های تهران لطفا بگند من مرکز مفتح هستم
امروز از صبح تا حالا چندین بار قطعی و کاهش شدید سرعت رو داشتم ، دوستان دیگه هم این مشکل رو داشته اند؟