صد گیگ یکساله ، هر گیگ هزار و هفتصد و پنجاهنقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
Printable View
صد گیگ یکساله ، هر گیگ هزار و هفتصد و پنجاهنقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
مناسب ترین بسته 100 گیگ سالانه هستش که 175 هزار تومنه و با مالیات بر ارزش افزوده 190 هزار و 750 تومن میشه و هر گیگ این جوری در میاد حدود 1900 تومن. من بعد از تموم شدن بسته سالانه 100 گیگابایتی قبلی، دوباره که خواستم شارژ کنم از این شارژهای تخفیف داری که مالیات نداره و 10 درصد هم تخفیف داده میشه خریدم و این جوری بسته 100 گیگابایتی جدیدم 157500 تومن شد یعنی هر گیگ 1575 تومن.نقل قول:
بله H هست G که نیست که سرعتش 20-30 کیلو بایت باشه! ضمنا همون 4g هم که در محل کار دارم و چندین نقطه دیگه تست کردم متوسط سرعتش در ساعات خوب حدود 6-7 کیلو بیت هست بهرحال شیراز وضعیتش اینه هیچگاه هم بهتر از این نبوده چون از اولین روزی که نسل سه راه اندازی شد تا امروز بجز دو ماه اخیر همواره استفاده میکردم . منتهی این سری اخیر که بعد از دوماه وقفه دوباره بسته فعال کردم وضعیت نسل سه خیلی خیلی خراب شده قبلا به این خرابی نبود. اینهم وضعیت امروز تنظیمات گوشی و نقاط دسترسی هم درست هستند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها قرار بود 1ام اينترنت ارزون شه خبري نشد؟
بسته جديد نداده ايرانسل؟
من بسته ام امروز تموم ميشه دودل بودم بگيرم يا صبر كنم(30 گيگ 6 ماه دارم ميخوام تمديد كنم)
من که بسته خریدم ۶ ماهه.نقل قول:
حالا بزار ارزون هم بشه.مگه چقدر ارزون میشه!!!
کی اینا رو حرفشون موندن که این دومی باشه.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
منم میخوام این بسته رو بگیرم ولی خب با مالیاتش قیمتش خیلی میره بالا، این شارژها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ میشه راهنمایی کنین؟نقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان . من تو حساب کاربریم در سایت ایرانسل امروز نوشته بود هدیه اینترنت وفاداری 1G و تاریخ انقضاء هم 5/5 من آمدم و از اینترنت استفاده کنم به صورت آزاد حساب شد و کل اعتبارم خرج شد اما همچنان ترافیک اینترنت هدیه ام 1G است کسی از دوستان می تواند راهنمائیم کند چطور باید این اینترنت را فعال کنم
احتمال زیاد فقط شبانه میشه از این بسته استفاده کردنقل قول:
sent from Huawei mate 8
من یه بسته یک گیگ روزانه + یک گیگ شبانه گرفتم . هنوز 200 مگ هم دانلود نکردم پیام اومد حجم شما کمتر از 60 مگ!!!
چطوریه؟
داخل ایرانسل من چک کنید ببینید چی زدهنقل قول:
sent from Huawei mate 8