همون سرعت اسمیه ، یعنی 512 میشه 60k . و بعد از اون میشه 20k . توی امضام هم سرعتشو میتونی ببینی !نقل قول:
Printable View
همون سرعت اسمیه ، یعنی 512 میشه 60k . و بعد از اون میشه 20k . توی امضام هم سرعتشو میتونی ببینی !نقل قول:
پس بازم فایده ای نداره چون شما پس از حدود دانلود ۷۰۰ مگ در روز باید با سرعت ۲۰ کیلوبایت سر کنی همین طور نزدیک هفتاد هزار تومان بدی به ۱ مگ نامحدود سرعتت پس از ۱.۵ گیگ میشه ۴۰ کیلوبایت اصلا به صرفه نیست جدا از بحث قیمت اعصابت هم خورد میشه لااقل سرعت نصف میشد بهتر بود چطور با ۲۰ کیلوبایت سر میکنی دوست عزیز؟!
هر روز داره تو تایم رایگان 400 تا 500 مگ کم میشه
خودشونم قبول میکنند و بر میگردونن ولی نمیشه که هر دفعه زنگ زد اونم 10 تا 15 دقیقه
الان حجمی دارم ، قبلا نامحدود داشتم !نقل قول:
من ریز مصرف دوستان رو دیدم فکر می کنم بخاطر اختلاف زمانیهنقل قول:
قاعدتا این مشکل باید از سمت شرکت حل بشه و ساعت شروع دانلود رایگان رو از قبل بازه شروع کنه که این مشکل پیش نیاد
ولی فعلا با این اوصاف ما یکم باید احتیاط کنیم و یکم دیرتر شروع کنیم به دانلود
وضعیت فعلی نت اسیاتک من
اهواز مرکز مخابراتی مدرس
2Mbps ماهی 10 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من نمیدونم چرا کیفیت خط من نسبت به 20 روز پیش که تازه از آسیاتک سرویس گرفته بودم یه دفعه پایین اومده شما میدونین دلیلش چیه!!!؟
این مربوط به 20 روز پیشه:
این مربوط به الان:
دوستان من این کارو میکنم و ازم حجمی کم نمیشه، همیشه دو دقیقه قبل مودم رو خاموش میکنم اما سریع روشن میکنم که دوباره وصل شه! نه اینکه خاموش بزاری! امتحان کنید، باشد که رستگار شوید
امروز که به من زنگ زدن قبول نکردند گفتند وایرلست هک شده و از این جور حرف ها الکینقل قول:
از اول میدونستم این شرکت ها قبول نمبکنند مشکلاتشون
در هر صورت به نظرم هم قبل شروع و هم بعد تموم شدن رایگان یک بار باید مودم خاموش کرد
من الان دو شب این کار میکنم و چیزی کم نمیکنه
نگاه کنید این شرکت ها معمولا حرف کاربرا قبول نمیکنند و فقط در صدد توجیه کردن هستندنقل قول:
به نظرم این چند نفری که نمایندگی شرکت دارند باید بهشون بگند تا شاید قبول کنند چونکه کاملا معلوم مشکل از سیستم اونا هست