سلام...حمید اقا...
من حرفهای حمید اقا برای مشکلم را خلاصه عرض می کنم...
اواینکه برای سیستم صوتی برای امپ پول بیشتری مصرف کنید ویک امپ با کیفیت بهتر وحداقل 10% بالاتر از وات گفته شده برای اون کامپ یا ساب تهیه کنید..از جنس خوب .برند معروف
چون ساب من دو تا 10 اینچ هستند حمید اقا گفتند سابهای گلیدن اگر وات بشتر از اعلام شده از شرکت بدهی تازه صدای ساب در می اید..
چون من باکسی که ساب 10 اینچ داخل ان است 12 لیتر ساخته شده حمید اقا گفتند ساب جون نداره ونفس نمی تواند بکشد باید ابعاد توصیه توسط شرکت ساخته شود راعایت شود چون این ابعاد بر اساس ازمایشات توصیه شده..
برای من امپ rc600c1 را پیشنهاد داند...که روی دو اهم 560 وات میدهد......البته امپ کنوود 8105d خودم هم روی 2 اهم 500 وات میدهد که استادارد cea2006 هم دارد؟؟؟؟..که باعث تعجب من است که چرا صدای خوبی نمی دهد البته با توجه به صحبتهاب حمبد اقا فکر کنم مشکل از ابعاد باکسم باشه....
کاش یکی از دوستان یک اموزش کوچکی درباره ساخت باکس با نرم افزار winisd درست کند توی اینترنت اموش خوبی نیست...
و اخرین توصیه حمید اقا.
.به اندازه هزینه تان انتظار از سیسمتان داشته باشید..... والسلام....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط از حمید اقا یک سوال درام اگر برای ساب کلاس ab پیشنهاد می دهیدامپهای دوکاناله بریج کنیم 4 اهمی بریج می شود و روی 2 اهم نمی روند من که دو ساب 4 اهمی با باکس مجزا دارم جوری از امپ دوکاناله ab بریج استفاده کنم.....