توی عکس که سرعت شما بالای یک مگابایت یعنی خط شما رو روی 8500 بستن؟ عجبا؟نقل قول:
Printable View
توی عکس که سرعت شما بالای یک مگابایت یعنی خط شما رو روی 8500 بستن؟ عجبا؟نقل قول:
بله هم سرعت ها و هم پینگ افتضاح شده..
دقیقا سرعت و پینگ افتضاح ! مشکل هم سراسری چون همه مشکل دارن ! من 128 نامحدود دارم هنوز سرعت هدیه تمام نشده ولی سرعتم الان 10-15 کیلوبایت :n15:
عزیزم خوبه حالا نوشتم که تا دو مگابایت میره میاد ولی حدود 500 هستا ! عجبا ! عجول !نقل قول:
اقا اعلام میدارم با یک بار دیسکانکت و دوباره وصل شدن همون اش و همون کاسه شد ! ای کاش دیسکانکت نمیشدم !
منظورتون اینه که پارس آنلاین مثلا اکانت 1024 شما رو اشتباهی روی 16000 بسته؟ توی مودم خطتون روی چه سرعتی بسته شده؟نقل قول:
البته شما نگفتی نامحدودت چنده 128 256 512 1024 2048
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من سرویس ام ۱/۲ تموم میشه
هر چقدر از ترافیک ام باقی مونده باشه به ماه بعد اضافه میشه یا نه؟
پینگ و سرعت افتضاح به تمام معنا :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نامحدود 128دارم همون موقع تا یکی دو ساعت سرعت رفته بود عجیب بالا دیسکانکت شدم دوباره وصل شدم دوباره عادی شد ! :n13:نقل قول:
ترافیک اول دوره ی قرارداد خیر ولی اگه ترافیکی جداگانه خریداری کردید بله انتقال پیدا میکنهنقل قول:
سلام دوستان من پروفایلم روی 4096Kbps و آپلود روی 1024Kbps بسته شده بود اما نویز خط 10 بود ، من یک مشکل داشتم این هست که هر چی سایت با پروتکل https باز میکنم کند هست این مشکل من هست یا همه ؟ بعد به خاطر همین پروفایل رو روی 2048Kbps و 512Kbps بست که باز هم مشکل داشت و رفت زیر نوبت بررسی ! حالا میخوام من رو راهنمایی کنید
در ضمن میزان پینک من از گوگل 360 تا و از سرور یاهو خیلی بیشتر تا 1024 هم میره بد نیست