بقیه بحث هارو اینجا هم میشه انجام داد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470311
بقیه بحث هارو اینجا هم میشه انجام داد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470311
دوستان من چند تا نکته بگم:
1-این بحثو کلا بی خیال شین واسه همه ضرر داره ونتیجه ای جز وقت تلف کردن نداره
2-کشورهای خارجی که اینجور بازیهایی می سازن با هیچکی مشکل ندارن بلکه دنبال منافعشون هستن همینطور که مثلا منافع ما ایجاب می کنه تا بعضی چیزا تو صدا و سیما فلان جوری گفته شه منافع اونا هم اونجوری ایجاب می کنه...... .
3-در هر دوره تاریخی هر مملکتی که شده ابرقدرت به سبب ابر قدرتیش زده همه رو لت و پار کرده از ایران قدیم بگیر تا الانش امریکا(کم و زیاد داره)
4-یکی هم اینکه جو زده نشین:31:زندگی یعنی قانون پایستگی انرژی شما وقتی از خاکت دفاع می کنی که اونم واست کاری انجام داده باشه و گرنه چرا من باید از خاکم دفاع کنم وقتی که کمینه حقوق انسانی رو نمیتونه واسم تهیه کنه و مثه .....باهامون رفتار میشه....... ؟؟
همیشه به مسایل واقع گرایانه نگاه کنید........دفاع از خاک و اینا شعار کافیه فقط یه بار واسه خاطر گرفتن ویزا کلی منتظر بمونین تا بفهمین ایرانی بودن یعنی چی
به قول کوروش کبیر:خانه و موطن من جایی ست که قلب من به آنجا تعلق دارد..........انسان باید کشور خودش رو دوس داشته باشه ولی تعصبی به مساله نگاه نکنه............. .
اگر جنگی و اتفاقی الان تو ایران بیفتاده اگه مسیولش خارجیها باشن من زودتر از همه میرم جنگ ولی با اوضاعی که می بینیم و میدونم که باعثش کیان من واسه خاطر اونا جونمو نمیدم.............
+
این بازی هم در راستای همون منافع کشور سازندس و حق داره از هژمونی و سلطش استفاده کنه .......اگه ایرانم بلد درست وحسابی یه چیزی بسازه(نه مثه اخراجیها یا اخبارمون که فقط داره چرت و پرت تحویل میده ومثلا فکر می کنه جلوی استکبار وایساده)بسازه و جلوشون وایسه....... .
.
.
.
ممنون دوست مننقل قول:
این 9504 مگه -- شده ؟ هنوز که معلوم نیست.
بعد آخه موقع خرید که نمیشه اجکت زد و اون شیار رو دید ؟
راستی من اگه 4 گیگ بگیرم ، هارد جدا پیدا میشه و قیمتش چنده ؟
نه هنوز ولی اولین درایو هایی که -- میشن همین 9504 ها هستن که جزو اولین درایو های Slim بودن و دیگه تولید هم نشدن.نقل قول:
این هکر ها یکم احمقن !! حداقل نمیکنن خبری از قابل ه ک بودن درایو نزنن که اینا نیان زود ترتیب درایو رو بدن .
باور کنید اگه هیچ صحبتی از -- نمیشد تا همین الان هنوز 904 ها تولید میشدن.
چرا دیگه دستگاه رو برات روشن میکنه . ولی دیگه نمیتونی بگی نمیخوام :31: مگر اینکه از جای معتبری بخری مثل آقا میثم.
تا خوده کنسول فروش خوبی نداشته باشه لوازم جانبیش وارد نمیشه.
دوست من ممنوننقل قول:
حالا اگه دستگاه رو برامون روشن نکرد چی ؟
این آقا میثم کیه ؟ فروش داره ؟ قیمتاش چطوره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنی.
100% با حرفت موافقم:5:نقل قول:
اگر جنگی و اتفاقی الان تو ایران بیفتاده اگه مسیولش خارجیها باشن من زودتر از همه میرم جنگ ولی با اوضاعی که می بینیم و میدونم که باعثش کیان من واسه خاطر اونا جونمو نمیدم.............
پدرمنقل قول:
چطور مگه؟
پوریا جان گفته کِِی (Key) نگفته کی (Ki) !نقل قول:
آهان
تاریخ تولید دستگاه 2011/1/5 اما اوایل فروردین به دستم رسید.
این مسئله صحت داره که 3 ماه اکانت رایگان Live دارم و میتونم بازی دانلود کنم؟
۱ سوال
کابل اتصال دسته ۳۶۰ و به کامپوتر از کجا میشه خرید؟
قیمتش چقدر هستش؟
ممنونم