برای شمام اینطوریه که از حدود ساعت 4 همه چیز عادی بشه؟نقل قول:
Printable View
برای شمام اینطوریه که از حدود ساعت 4 همه چیز عادی بشه؟نقل قول:
تورنت را نمیدونم ولی سایت رپیدشر که باز نمیشه ازش دانلود هم نمیشه کردنقل قول:
سایت مگاآپلود را هم امتحان کردم باز نشد
به منم همینا گفت:دینقل قول:
اخه دوستای دیگه ام مشکلی ندارن و از رپید دیشب و پریشب دانلود کردن
فکر کنم قرعه کشی کردن و اونایی که خوش شانس بودن را براشون محدود کردن:دی
اره والا گناه داریم:20:
تجربه ای که من دارم الان دارن بهتون میگن پهنای باند مرکزتون پر شده و از این حرفها.نقل قول:
بهترین راه اینه بیاد بیرون اگر هم امکانش رو ندارید 3000 تومن بدین ماهی یک vp n بگیرید واسه همچین مواقعی.
اون را که همیشه میگن کاری ندارن مشکل چیه:دینقل قول:
حالا که برای بیرون اومدن زوده:46: 1 فرصت دیگه به شاتل میدیم:دی
این vp ان را جای خاصی سراغ دارین؟معتبره؟
ممنون:20:
اگر خواستی بیای بیرون با چشم باز بیا از چاله نپری تو چاه بندازی گردن من. من خودم 6 ماهی فکر کنم عذاب کشیدم این آخری ها خوب شده بود ولی دیگه من قیدش رو زده بودم الان هم وضع خیلی بهتره.نقل قول:
نه فروشنده سراغ ندارم معمولا چند نفر دیگه هم بودن که با vp n مشکلشون حل شده بود و تو این تاپیک پست زده بودن از اونها بپرسی بهتره. تو امضاء چند نفر هم دیده بودم میفروشن.
اقا ما به شاتل زنگ زدیم میگیم ترافیک مصرفی ما خیلی رفته بالا والله انقد دانلود نکردیم می گه کردیم !
بعدش من یه احتمال مسخرهدادم به طرف گتم اگه مودم قبل از ساعات رایگان روشن بوده و قطع نشده باشه کانکشن هر چی دانلود می کنیم تو ساعات راگان جز ترافیکمون حساب میشه ؟
گفت آره مگه نمی دونستید :|
گفتم شاید یه باگ متقابل هم داشته باشه که اگه تو ساعات رایگان روشن کنی ترافیک مصرفی تو ساعات غیر رایگان همش رایگان حساب شه اگه مودم خاموش نشه
گفت نه اگه باور نداری امتحان کن
امتحان کردم دیدم راست میگه :o
چقدر دزدن که برای شبانش همچین کاری نمی کنن
اخه کی شب بیدار میشه تا مودمو ریستارت کنه !
برای من هم دیشب همین اتفاق افتاد و به هیچ وجه نتونستم از رپیدشیر دانلود داشته باشم.نقل قول:
معلوم نیست دارن چیکار میکنند.
البته با یک چیز پی ان مشکل راحت حل میشه.که این هم باز مشکلات خودش را داره.مثل دیسکانکت شدن چیز پی ان و...
اگه شما آنلاین بخری همون موقع به حسابت اضافه میشه!نقل قول:
دوستان منظور شاتل اینه که اگه یه پکیج 3 گیگ بخریم 3 گیگ رایگان میده یا اینکه به ازای خرید هر پکیچ دلخواه، 3 گیگ هم ترافیک رایگان هدیه میده؟
کسی تا حالا این ترافیکو خریداری کرده؟چقدر اضافه کردن؟همن لحظه ترافیک هدیه اضافه شده یا مثل قبل باید کلی برای گرفتن ترافیک تلفن بازی کرد؟!
من خودم دیشب 1 گیگ خریدم همون موقع هم اضافه شد!:27:
من دیشب از 1:20 تا 4 هم از megaupload هم mediafire با سرعت 68 داشتم دان میکردم
عجب بد بختی داریم ها ! یعنی فقط برای بعضی ها اینجوریه ؟! این که خیلی نامردیه !نقل قول:
حالا باید چکار کنیم !؟ نکنه مال ما هم دو ماه اینجوری بشه !؟
من میگم هر روز هی زنگ بزنیم گیر بدیم بشون ! شاید ...