الان یه کنسول XBOX 360 قیمتش چنده؟
اصلی و تقلبی هم داره ؟
چه مشخصه های بارزی باید داشته باشه؟
ممنون.
الان یه کنسول XBOX 360 قیمتش چنده؟
اصلی و تقلبی هم داره ؟
چه مشخصه های بارزی باید داشته باشه؟
ممنون.
این ضد ایرانه ضد ایرانه چیه راه انداختین. الان دیگه دو بخش داریم. حکومت ایران و مردم ایران. این بازی هم فقط توش برادران سپاهی به عنوان دشمن فعالیت میکنن که فکر نکنم هیچ کس با این مشکلی داشته باشه :31:
سلام
به دلیل اینکه دستگاه من از آمریکا اومده ریجن دستگاهم Region1 هست و برقش 110.کسی واسم راه حل داره؟
از این ریجن نمیتونم استفاده کنم؟
شما نیاز به ترانس داری برای اینکه برق 220 رو بزاری رو 110نقل قول:
برای ریجن هم میتونی بازی Free براش بگیر.
شما دستگاهت رو کی برات آوردن ؟
دوستان خبر خوش سایت گروه ه ک اسلیم اعلام کرد که تا 6 ساعت اینده ه ک اسلیم عرضه میشه بازهم میگم این سایت خلف وعده زیاد داره
کد:http://c4evaspeaks.com
دوست عزیز اونا اینطوری که شما فکر می کنید فکر نمی کنند اتفاقا اونها با مردم ایران مشکل دارند نگاهی به تاریخ یندازید اونها با ایرانی جماعت مشکل دارند تاریخ هم گویای این مطلب والا غرب از زمان هخامنشیان با ایرانی ها مشکل داشتن چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب من حاضرم قسم بخورم که اگه حکو مت ایران هم عوض بشه و هر کسی غیر از کسی که اونا میخاهند بیاد بازهم همین اشه و همین کاسه حالا حتی اگه همین حکومت فول دموکراسی و مردم سالار باشهنقل قول:
این ضد ایرانه ضد ایرانه چیه راه انداختین. الان دیگه دو بخش داریم. حکومت ایران و مردم ایران. این بازی هم فقط توش برادران سپاهی به عنوان دشمن فعالیت میکنن که فکر نکنم هیچ کس با این مشکلی داشته باشه
مشکل اونها سپ اه /و اسلام /غیره....... نیست مشکل اونها یه چیز دیگه است حالا چه سبز روی حکومت باشه چه احمدی و .... .
دوستان
من واقعا اطلاعاتی در مورد xbox ندارم.
می خوام یه اکس باکس Slim از نوع 4 گیگ بگیرم . به نظر شما آیا ارزشش رو داره که الان بخرمش ؟
ضمنا آیا این کنسول هم Pal و Ntsc و ... داره و کدوم رو باید بگیرم ؟
راستی هر چی گشتم نفهمیدم که درایو هیتاچی خوبه یا نه و اینکه چه جوری میشه تشخیصش داد .
ممنون
بله که ارزش داره فقط اگه میخای بگیری بگو با درایور 9504 میخامنقل قول:
دوستان
من واقعا اطلاعاتی در مورد xbox ندارم.
می خوام یه اکس باکس Slim از نوع 4 گیگ بگیرم . به نظر شما آیا ارزشش رو داره که الان بخرمش ؟
ضمنا آیا این کنسول هم Pal و Ntsc و ... داره و کدوم رو باید بگیرم ؟
راستی هر چی گشتم نفهمیدم که درایو هیتاچی خوبه یا نه و اینکه چه جوری میشه تشخیصش داد .
ممنون
بله باید PAL بگیری
اصلا هیتاچی نگیر که صاحب اول تا اخرش خودتی چون معلوم نیست هکش چه موقع بیاد برای تشخیصش وقتی که اجکت رو میزنی اونجایی که دی وی دی بازی رو میخای بزنی توی منحنی که خالی هست یه شیار داره
خدا از دهنت بشنوه !!!! دقیقا یک ماهه xbox رو خریدم فقط یه دونه بازی باهاش کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
امیدوارم دیگه اینسری بیاد !!!
منظور من از جملات زیر صرفا درباره BattleField نیست چون این بازی هنوز نیومده و منم بازی نکردم که بدونم به چی اشاره کرده . منم فقط همون تبلیغاتی که همه دیدن رو دیدم .نقل قول:
داداش بحث حکومت و این چیزا سوای اینه که خدایی غربیها همیشه سعی داشتند و دارند که ما ایرانیهارو وحشی و دور از تمدن انسانی نشون بدن . واسشون خیلی زور داره که ایران یکی از قدیمیترین سرزمینهای دارای تاریخ و تمدن دنیاست با اون همه سابقه درخشان تو حکومت و داشتن کلی مورخ و نویسنده و دانشمند بزرگ و انسانهای بزرگ و بزرگتر . ایرانی بودن یه افتخاره .
خب حالا یکم وضع تغییر کرده و قدرت دست اوناست و زورشون میچربه و هالیوود و کمپانی های بازی سازی بزرگ رو دارن و هر بلایی بخوان تو فیلماشوونو بازیهاشون سر ما میارن و هر انگی بخوان به ما میزنن و تا حدی موفق میشن و مخ مردم دور از ایران و ایرانی نشناس رو خصوصا کودکان و جوونا رو با دروغ شستشو میدن تا حدی که از ما دیو بسازن و ازمون بترسن و بدشون بیاد .
و اما تاسف :
از اینکه این بار اول و دوم نیست . بارها این کار رو کردن و ما هم کاری ازمون بر نیومده و فقط تو اخبار خودمون مثلا محکوم کردیم این چیزارو و گفتیم جامعه غرب با این حرکتها نمیتواند هیچ غلطی بکند و همه مردم دنیا ایران رو میشناسن و ایرانیها فلانن و چلانن و ............. غافل از اینکه اینا فقط شعاره و گوش ما ازشون پره . اصل برشه که ما الان نداریم .
و حقیقت تلخ :
اینه که فعلا غربیها که هر کاری میخوان دارن میکنن و بلانسبت ما با این همه ادعا هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم .
کلا منظور من اینه که این چیزارو سرسری نگیرید و نگید ای بابا این فقط یه بازیه یا یه فیلمه و چیز مهمی نیست . کم کم با گذشت زمان همین بازی و فیلمها رو خودمون و بچه هامونم تاثیر میذاره و ایجاد شک میکنه برامون که تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها و حتما اینایی که اینا نشون میدن ماییم دیگه یا حتما پادشاهای ما فلان بودن دیگه یا ...
حسرت :
کاش بزودی یه روزی برسه که بازیسازی و فیلمسازی ما انقدر پیشرفت کنه و انقدر آزاد باشه که بتونیم حقیقت قدرت و تاریخ و دانش و تمدن ایرانی رو به دنیا نشون بدیم .
پ ن : دفاع از خاک ایران ربطی به نیرو و ارگان خاصی نداره همه باید مدافع مرزهای ایرن باشیم .
ضد ایران کجایه ضد جمهوری اسلامیهنقل قول: