سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ عضويتApr 2010پست ها275
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
دوستا
دوستان سایت دانلود فیلم که حجم اینترنت اون داخلی حساب بیشه سراغ دارید؟
Printable View
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ عضويتApr 2010پست ها275
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
دوستا
سلام
سلام یک دفعه همهی چیز شکن ها از کار افتاد شما چکار میکنید؟
آره دقیقا ، خیلی عجیبه ، تا حالا هیچوقت این شکلی نبوده! اینترنت وصله ، سایت های خارجی باز میشن ولی هیچ قندشکنی کار نمی کنه حتا قندشکن های پولی!! فکر کنم این از هنرهای وزیر جوان هستش.نقل قول:
اولین باره اینو میبینم دارم وی پی اس میخرم چاره ای نیست .... الان یه تصور کامل از اینترنت کره شمالی دارم
با اون کار می کنه حتما؟نقل قول:
فعلا كه همه از كار نه افتاده
بلکه این شاتل که خیلی خراب کرده
همزمان روی صبانت و همراه اول وصل میشه روی شاتل نه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هنوز سرویسش وصل نشده ... من با همراه اول هم نمیتونم از چیزشکن استفاده کنمنقل قول:
از کره شمالی جلو زدیم فعلا در این زمینهنقل قول:
الان دیگه باید با روستاهای دورافتاده بورکینافاسو رقابت کنیم
برای من که قندشکن مثل اب خوردن وصل میشه نتمم همین شاتله :n01:
واسه منم تقریبا هیچ فیلتر شکنی اصلا کار نمیکنه
ولی بدون قندشکن همه سایتا میان بالا
جالبه
فکر نکنم ربطی به بسته شدن پورت یا سرور های فیلتر شکن داشته باشه
شما یه وی پی ان خوب خارجی تست کنید پولی هاشون رو رایگان نه
بدون مشکل وصل میشه :n13:
هات اسپات پولی دارم فقط ۳۰ ثانیه اولش وصله و کار میکنه بقیش هیچی ....نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یه سوال الان سرویس های زیر 1 مگ هم باز سرعتشون 16 مگ هست؟ یا اینکه واقعی شده؟
رو اینترنت شاتل هیچی کار نمیکنه! شرکتهای دیگه به این شدت نیست دیگه شاتل خودشم یه لایه فیلتر از خودش اضافه کرد سایت خارجی هم به زور باز میکنه دیگه
من پیشگامان دارم عالیه همه چیز سرعت صفحه و ...فقط اختلال پورت UDP هست که فقط مختص من نیست .
من هر روز دارم استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی هم با سرور پولی هم با سرور رایگان...نقل قول:
سقف دانلود روزانه شاتل الان حداکثر چند گیگه؟ سرعت رو محدود می کنه اگر زیاد دانلود کنیم؟کسی امتحان کرده؟ حتی اگر از حجممون باقی مونده باشه
سلام این کمپین سلامتی برنامه شاتل بر چه اساس کار میکنه قدم شمارش ؟ نمیشه دستکاری کرد یه جوری ؟
شاتل پورت شبکه پلی استیشن را بسته است در حالی که می گوید از ما نیست با همراه اول مشکلی وجود ندارد :n24:
تایید می شه یه بازی هم نمی شه کرد دیگه :n35:نقل قول:
دقیقا 5 به بعد مشکل پیدا کرد البته الان وصل می شه ولی خیلی مشکل داره
احتمالا مشکل با dns داری، برنامه مثل dns-jumper نصب کن، dns تعقیر بده درست میشهنقل قول:
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
یه سوال:!
شاتل شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
برای تغییر سرویس حتما باید زنگ زدن شاتل ؟ یا میشه از my shatel انجام داد تغییر سرویس رو؟
حذف بشه لطفا
نه کاری به dns نداره برای منهم همینه خودشون محدود کردن هیچ سرور قند شکنی وصل نمیشه حالا شاید شهر بشهر فرق بکنه اما همراه اولم وصل میشه. شاتل شده کاسه داغ تر از آش خاک بر سرشنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تایید میشه هیچی کار نمیکنه :n34:نقل قول:
شما بعد از اتمام حجم منصفانه میتوانید سرویستان را بدون زنگ زدن به شاتل تغییر بدین :n16:نقل قول:
شاتل دچار خود سانسوری شده :n09: البته قندشکن برای من کار میکنه نمیدونم ، شاید اوضاع فیلترینگ اینترنت شهر به شهر فرق کنه :n36:نقل قول:
شاتل سرویسا رو بالاتر نمیبنده؟
4 مگ رو 8 مگ ببنده برای مثال......چند تا از رفقا تو فن اوا میگفتن چنین کاری رو برامون انجام دادن که برام عجیب بود چنین کاری رو بکنن با این پهنای باند کمشون
یه نگاهی هم به وضعیت من بندازید ببینید برای سرویس 8 مگ چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر نمیبندد اما میتوانید سرعت را پایین بیارید :n01:نقل قول:
خط شما 21 مگ را میکشد پس برای حتی 16 مگ هم مشکلی ندارید :n16:نقل قول:
data rate همان سرویسی است که شرکت روی خط میبندد البته ممکن هست به علت نویز این مقدار از مقداری که شرکت در پروفایل کاربر تنظیم کرده پایین تر باشد
max rate هم نهایت کشش خط است که برای شما روی 21 هست که بسیار عالیست با این مقدار SNR و LINE ATTENUATION به هیچ عنوان مشکلی با سرویس های 8 و 16 نخواهید داشت
شما از شاتل استفاده میکنید؟نقل قول:
نظر شما چیه؟
شاتل یا فن اوا و یا حتی دیده بان نت؟
بله من از شاتل سرویس میگیرم ، تا اینجا شاتل برای من راضی کننده بوده ، مرکز ما فن اوا و دیده بان نت رو نداره پس نمیتونم سر کیفیت ان دو شرکت نظری بدم میتوانید از فروم های مربوط به سرویس دهنده ها استفاده کنید و از دوستانی که از سرویس دو شرکت مذکور استفاده می کند نظر بخواهید ، در ضمن شما باید برای خودتان مشخص کنید که چه استفاده ای از اینترنت میخواهید ببرید و سپس سبک سنگینی کنید ببینید کدام یک از این شرکت ها میتواند حداکثر نیازتان را برطرف کند ، یاداوری میکنم که شرکت های اینترنتی مرکز به مرکز کیفیتشان با هم فرق میکندنقل قول:
پیشنهاد من ابتدا مشخص کنید چه از اینترنت میخواهید سپس ببینید کدام شرکت بسته به نیازتان سرعت ، حجم و پینک پایین ارائه میکند سپس از دوستان در محله تان! یا حداقل از کسانی که تلفن انها با مرکز شما یکی هست بخواهید که نظرشان را درباره سرویس انتخابیشان با شما در میان بزارند ، اما اگر برای گیم میخواهید شاتل را انتخاب کنید :n01:
این نکته را فراموش نکنید که هیچ کس در این فروم ها نمی تواند 100% بگوید که فلان شرکت خوب است یا بد...
شاتل تو این طرح های جدید که ماهی 10 تومان اضافه میدی شبانه رایگان دار میشه، محدودیتی برای حجم دانلودی شبانه تعریف کرده؟ 1 تا 8 ه؟ سرعت شبانه در مقایسه با روزانه را کسایی که طرح های جدید غیرحجمی را گرفتند بگن چظور هست.
می خوام یا دو مگ شبانه دار بگیرم یا چهار مگ بدون شبانه
نظر بدید، ممنون
من میخواستم شبانه دار بگیرمنقل قول:
زنگ زدم از پشتیبانیشون پرسیدم
این جوابش بود :
در اصل دو جور محدودیت داری
اول اگه چند شب پشت سر هم دانلود کنی شبانه ت محدود میشه
دوم اگه شبانه از یه حجم نامشخصی که نگفت چقدره! بیشتر دانلود کنی محدود میشی
خلاصه محدودیت روی شبانه همچنان هست
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
شاتل تو این طرح های جدید که ماهی 10 تومان اضافه میدی شبانه رایگان دار میشه، محدودیتی برای حجم دانلودی شبانه تعریف کرده؟ 1 تا 8 ه؟ سرعت شبانه در مقایسه با روزانه را کسایی که طرح های جدید غیرحجمی را گرفتند بگن چظور هست.
می خوام یا دو مگ شبانه دار بگیرم یا چهار مگ بدون شبانه
نظر بدید، ممنون
من جدیدا اومدم شاتل. دو روزه خطم راه اندازی شده.
تو دانلود مشکلی ندارم ولی تو وبگردی خیلی سایتا( چه خارجی چه داخلی) بعضی وقتا بار اول باز نمی شه و باید صفحه رو رفرش کنم!
واسه بازی آنلاینم یک ساعتایی اصلا به سرور وصل نمی شه ( زمانی که وصل می شه مشکل نداره البته)
می خوام ببینم مشکل مربوط به این چندروزه یا کلا اینجوریه؟
من دوتا خط دارم . رو اون یکی خط از یک شرکت دیگه اینترنت دارم که دو روز ازش مونده ولی می خوام تمدیدش نکنم. ولی الان می ترسم به مشکل بخورم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این دانلود رایگان من فقط توی ماه دی ، که تقریبا شبی بیست گیگ کم و بیشتــر دانلود میشــد
محدودیتی خاص هم اعمال نشـــد
آخر ماه نزدیک پنجاه گیگ از حجم روزانه اضافه اومد و از دست رفت :n37:
به نظرم اگر محدودیتی هم باشه بستگی به منطقه مخابراتی و شلوغی منطقه داره :n28:
محدودیت شاتل شبانه خیلی چرته الان اسیاتک داره با 5 تومن 160 گیگ میده بدون محدودیت خیالت راحته....
میشه 80گیگ واقعی, اون 160گیگ با داخلیهنقل قول:
خوبه این دو شرکت همیشه رقیبه همدیگرن