نه باید بشه اینا فقط گیرپولن تو خود تعرفه کشور ی هم که اشنای اول برا این طرح داده بود گفته بود اگه منصرف شید باید پول مودم رو بدید بزور که نمی تونن نگه دارن خطرو پول رو بدیم حله البته کمم نیست 120تومانه خوبشونه دیگه کوفتشون بشهنقل قول:
Printable View
نه باید بشه اینا فقط گیرپولن تو خود تعرفه کشور ی هم که اشنای اول برا این طرح داده بود گفته بود اگه منصرف شید باید پول مودم رو بدید بزور که نمی تونن نگه دارن خطرو پول رو بدیم حله البته کمم نیست 120تومانه خوبشونه دیگه کوفتشون بشهنقل قول:
اینجا زور حاکمه فرقش اینه!!!!!!نقل قول:
آره .نقل قول:
البته من یک روز اونجا بودم یه یارو همین سوال رو اومد پرسید ازشون .
گفتند نه .
بعد یارو گفت عین همون مودم ( نو ) میخرم میام میدم بهتون .
بعد گفتند باشه .
علی تو هم کوک شدی .نقل قول:
هر شب درست همین موقع میای همین رو میگی :n02:
ماشا... به پشتکارتــــــــ
دوستان تفرقه نه، وحدت داشته باشیم.
نه امید اینا گیرپولن تا مودم تو همون برگه اشنای اول نوشته بود درصورت انصراف مبلغ 120تومان مودم رو باید بدیننقل قول:
مودم که کهنه نمی شه یارومی اندازه تو چعبه پسش می ده من گوشه خونه افتاده دست بهش نزدم
نه اینا فقط پول خوره دارن
من مودمو نو نگه داشتم چون خودم مودم داشتم. حالا نمیدونم!!!!!!!!!ببینیم چی میشه. شاید از خر شیطون بیاد پایین لااقل مال بچه های سایتو بزاره رو آی پی های قشنگ قشنگ:n12:
اون موقع ها حدود 10 تا 15 و ماکزیمم 20 دقیقه طول میکشید الان که لابد باید از ساعت یک شروع کنیم به ریست کردن مودم تا شاید نزدیکای صبح ساعت 6:30 یه IP پرسرعت گیر بیاریم:n21:نقل قول:
حــــرومش بشه انشا... از این واضع تر بگم ؟نقل قول:
به خدا نمیدونم اینجا چجوری سر سفره میشند همون پول ها میخورند ؟
خرج دوا درمونشون بشه انشا...
بیشتر بخاطر دوستای تازه وارد میگم که با مخابرات بهتر آشنا بشن. یک سال عمر یک آدمه! قراره با هم زندگی کنن:n11:نقل قول:
آقایون بیکار بفرمایید برید هم خودتون استراحت کنید و هم سیستم بدبخت تون رو یه استراحت . ( به دوستان خودی گفتم باز بعضی به خودشون نگیرند )
امشب کاسب نشدیم 100 مگ هم .
علی خیلی فیلمی به خدا :n02:نقل قول:
کلا این مخابرات لعنتی همه رو خول کرده . اول از همه خودم که الان سر درد گرفتم شدید . از بس سرم رو زدم به دیوار به خاطر این سرعتــ ها.
این لحظه به لحظه هایی که الکی هدر میشند پول ماست که دادیم به مخابرات . لحظه به لحظه اش . ( که میشه ماهی 23 تومن )
طرح یه ساله گرفتی:n27: بابا عجب دل و جرئتی داری من که اصلا به هیچ شرکتی اعتماد ندارم جا داشته باشه یک ماهه میگیرمنقل قول:
:sq_10: یکشنبه 17 آذر 1392 3:17 بامداد سرعت نت افتصاح
امروز یه چیز رو فهمیدم اول اینکه بعد 2شب خاموشی دیسشب گذاشتیم واسه دان که با سرعت 50 بود.قبل از ساعت 6 صبح دیس کردم چندبار اما هرکاری کردم سرعت از 50 پایین تر میومد بالاتر نمیرفت جالبیش خیلی نوسان داره یهو میشه 50 بعد میشه 10 بعد میشه 25 به همین منوال ادامه داره
اما از ساعت 6 صبح دل و زدیم به دریا دقیفا بعد از 20 دقیقه دیس کردن تونستم به سرعت مورد نظر برسم 250.اما متاسفانه از ساعت 6:20 تا 6:58 تونستم دانلود خوبی داشته باشم.یعنی خیلی زیبا و شیک مهندس سرعتها رو محدود و سهمیه بندی کردن
مطمئنی قیمت نو این مودم ها تو بازار 120 تومنه ؟ مگه برند مودمش چیه آخهنقل قول:
ههه اینقدر ملک ملک کردین از اخر چی شد :n08:این یارو معلوم نیست جاروکش اداره مخابرات هست اومده تو فروم.
WTF..........نقل قول:
صبانت تا 6 مگ طرح داره جدیدا
اره یکی ازبچه ها تازه یک مگش رو داره قسم می خوره هیچ شبی زیر450نمی یاد مگه مغزخرخوردم بمونم تواین خراب شده هرروزاعصابم بهم بریزه ماهم می ریم برای تخلیه پورتنقل قول:
انجامم ندن سریع خط تازه می گیرم با 50تومان ازصبانت می گیرم وخلاص
از صبح زنگ میزنم پشتیبانی که خانم سرعتم 512.میگه:من الان سیستمم وصل نیست.نیم ساعت دیگه زنگ بزن.والا من از صبح دارم نیم ساعت به نیم ساعت زنگ می زنم نمی دونم منظور اینا از نیم ساعت چیه؟
هر زنگ زدم قطع بودن.هیمیگه برو تست بگیر بعد نیم ساعت صبر کن بیا زنگ بزن.
من روز اول نمی خواستم مودمشو بگیرم ولی گفتم من که میخوام یک سال ماهی 31 ت بدم خوب چه مرضزیه بیام مودم رو هم وردارم.الان مثل چی پشیمونم که چطور پول مودم رو بدم.
سرعت کیا رو 512؟
نمی دونم چرا مخابرات رو ما راست کرده!!
هی به پشتیبانی میگم که این نویز خط از روز اول بوده میگه برو از سر خط چک کن حرف نزن.
درضمن دلیل اینکه ویرایشگر متن سایت برای من کارنمیکرد این بود که من Pop Up Bloker داشتم.امروز غیر فعالش کردم.دیدم که میتونم متن رو بزرگ کوچیک کنم و رنگ بردم.
جالبه کسایی که طلایی داشتن و تا هفته قبل سرعتشون میزون بود هی می اومدن تو این تاپیک میگفتم توهین نکنید این آقا ناراحت میشه و... ( در حالی که کمتر کسی حرف بد میزد)
حالا خودشون از دیشب هر چی به دهنشون میرسه میگن
خودتون را بگذارید جای اونایی که حتی صد مگ هم نمیتونن دانلود کنن
شما ها که حداقل 500-600 مگ را میگیرید
اما دوستان دیگه که مثل خودم طلایی و برنزی و... ندارید
از هر روشی میشه این کم فروشی بزرگ را به گوش دیگران برسونید
من به روزنامه خراسان پیامک دادم
مخابرات خراسان اینترنت را هنگام ثبت نام طرح، با شرط
سرعت شبانه یک مگابیت فروخته اما الان سرعت شبانه را به
۱۵ کیلوبایت کاهش داده است. چرا هیچ نهادی به این موضوع
رسیدگی نمی کند؟
امروز هم چاپ کرد و از روابط عمومی مخابرات باهام تماس گرفتن و کلی بهش توضیح دادم گفت رسیدگی میکنم
حالا شاید هم بی فایده باشه ولی بهتر از اینه که اعصابمون را تو این تاپیک خورد کنیم
شماره روزنامه خراسان 2000999 ما هم پیامک بزنیمنقل قول:
شاید از اون طریق اینا درست شن شاید:n21:
شما هم روی 512 محدود شده اید؟
اقای مسعود خان من که به شخصه اگه همین امروزوفردام تخلیه کنم حرف بدی به شخص ایشون نمی زنم چه خوب چه بد همین که وقت می زاره اینجا خودش خیلیهنقل قول:
هقته قبل هم یک سری ازدوستان شورش رو دراورده بودن دیگه سرازدانشگاه کابل و مسواک زدنو هزارتا چیز دیگه دراورده بودن
اگه بازم تو مخابرات بمونم باید بین طرح ها تفکیک باشه به شما یک مگ فروختن باشه ماهم دومگ باید باشیم
می خوان کم کنن ازهمه کم کنن مشکلی نیست ازهرطرحی 20درصد شبانه کم کنند ولی اگه قراره یک جور شه بیان این 10تومان فرق بین طرح ها رو بدن همه رو یک جور کنند
حرف من یکی که فقط همینه حالا هراتفاقی می خواد بیفته بیفته
درضمن این مشکل ازدیروز ربطی به شبانه نداره مشکل مونیتورینگشونه که حل می شه چون تو روزه ولی کلا برای من وامثال من که روخط مسی هستیم گزینه های بهتری ازمخابرات هستش
به روزنامه خراسان
به روزنامه قدس
به تلویزیون کانال خراسان اگه بخشی برای دریافت شکایت های مردمی و ساخت گزارش ازشون داره
به هر جایی که میتونید و باعث میشه بقیه هم ببینند
من از دیروزسرعتم رو 512 مونده. زنگ میزنم بهشون اونقدر کار گفت که آخراش به غسل تعمیدم رسید که برم خطمون رو غسل کنم. میگم خانوم مطمئنید مشکل از مخابرات نیست میگه بععععلععع مطمئنیم.
واقعا لایک داری:n16:شما میفهمی حرف من چیه. واسه بعضیا سو تفاهم پیش اومده خیال میکنند ما ناراحتیم که وضع دیگران خوب بشه. در حالیکه بخدا اینطوری نیست حرف من اینه که همه ما پول دادیم بهشون و اینا قانونا موظف به ارائه خدمات هستند مخصوصا مطابق قرار داد هستند.نقل قول:
به هر شماره ای که پیام فرستادی بزار ما هم استفاده کنیمنقل قول:
یا مخابرات باید به هرکس مطابق طرحش خدمات بده مثلا طلایی های 2مگ سرعت 256 داشته باشند و بقیه هم که یک مگ هستند 128 اگه هم نمیتونند و پهنای باند کم دارند، مثل سابق بزارند رو 768 که سرعت حدود 90 میداد به همه. در عوض مابه التفاوت طرح رو نقدا پرداخت کنند یا حداقل معادلش گیگ بدهند این تنها راهه که یا همه بحق خودشون برسن یا به همه ما در یک حد اجحاف کنند نه مثل الان که باید چند دقیقه رفرش بزنم تا صفحه سایت بیاد خیر سرم ADSL هستم:n08:
عزیزم ایجا ایرانه چی فک کردی ?!نقل قول:
مدرسه آتیش گرفت اون همه بچه سوختن یا مردن. نیومندن اونجارو درست کنن یا وزیر اصلا استعفا بده مثل کنه چسبید به میزش!
حالا تویوتا رو نگاه کن تو آمریکا یا اروپا تا کمر خم میشه عزر خواهی میکنه و ماشینارو پس میگیره و....
حالا اینحارو نگاه کن!
اگه اشتباه نکنم شما همون کارمند مخابرات نیستید با طرح همکار؟آقا یکم این همکاراتون رو نصیحت کنید این چه وضعشه آخه:n02:نقل قول:
بد برداشت نکنید، ولی به نظر من اگه تمام مردم از اول مسئولیت پذیرانه با سر سختی در مقابل هرنوع بی قانونی،بی لیاقتی و ... ایستادگی نشان میدادند وضع الان اینطور نبود که حتی خود من در اینجور شرایط با یه نیشخند میگم "ایرانه دیگه"
یا به عبارت دیگه از ماست که برماست
والا منم مثل شما هستم تازه بد تر بقیه دوستان در جریانند خط مخابراتو دیگه شارژش نکردم خیلی دزدن خیلی.!!!!!!نقل قول:
الان از شاتل استفاده میکنم خوبه راضیم
ولی همونطور که گفتم به تبلیغ منفی و تشویق دیگران به عدم تمدید و یا گرفتن حجم ازشون حمایت میکنم و همچنین عمل میکنم
باید درمخابراتو گل ب گیرن و گاو داری بزنن جاش:n24:
دوستانی که مخابرات دارند میشه چک کنید ببینم میتونید ویندوز رو اپدیت کنید
لپ تاب من با مخابرات ارور اینترنت میده
ولی با شاتل مشکلی نداره زمانی که میخوام ویندوز رو اپدیت کنم
من 4 سال پیش شاتل بودم. شما الان کدوم طرحشو گرفتی؟نقل قول:
بعد این مسئله خطوطی که کابل مسی نیستند دردسر شده پارسال رفتم سایت شاتل پیش شمارمو زدم نوشت پشتیبانی نمیشود الان واسه ماها شرکتی هست خدمات بده یا واقعا وایمکس تنها راه فراره؟
128 سه ماهه 9 گیگ که خطمم رو 4.5 مگ بستست تو امضام تستشو گرفتم گزاشتم!نقل قول:
الان فیبر ها جز مخی هیچ جا نمیتونن برن یا وایمکس!
ميشه در مورد شبانه ش يه مقدار توضيح بدي لطفا؟نقل قول:
اينكه سرعتش چطوره؟ساعتش از چند تا چنده؟
شنيدم شاتل يه مقدار دانلود كني محدودت ميكنن
شبها هم 4.5 مگه؟
برای مخابرات فقط تبلیغ منفی کنید. دوست آشنا روزنامه تلویزیون تا همه بدونن اینا چطور آدمهایی هستن
درآمدشون کم بشه شاید درست بشن
سزای گران فروش و کم فروش نخریدن
محدود که محدود میکنه چه داخلی چه خارجی !تا یک ماه پیش اینطوری نبود!نقل قول:
با یک روش خاص آره دورش میزنم سرعتمو میرسونم به 550 با اینکه محدودم!
تو تاپیک شاتل بیای یک چند صفحه (از آخر) رو بخونی همه چی دستگیرت میشه!