عرض سلام و ادبنقل قول:
بله متاسفانه این ادکلن هم نسخه تقلبی داره
با احترام
Printable View
عرض سلام و ادبنقل قول:
بله متاسفانه این ادکلن هم نسخه تقلبی داره
با احترام
نقل قول:
ویزن از اجمل هم گزینه خوبی هست هم خنک و مناسب الان و هم ماندگاری خوبی داره و قیمتش حدود50تومنه و تو سایت والاسان و پرفیوم شاپینگ هم موجودهستش
دوستان کسی عطر halloween man رو تست کرده ببینه چطوره؟ من هنوز تستش نکردم اما نوت هاش همه نوت های مورد علاقه مه به صرا فت افتادم بگیرمش...
سلامنقل قول:
دوست عزیز هالوین بوی گرم و بسیار ماندگاری داره
و الان تقریبا بوش خاصه و زیاد همه گیر نشده
با احترام
خیلی زیاد به عطر وان میلیون نزدیکه یعنی اگه از وان میلیون خوشتون بیاد بی شک اینو هم میپسندید:n06:نقل قول:
کیفیتش به نظرتون چطوره؟ مثل عطرای مشابهه؟کیفیت کپیش مد نظرم نیستا کیفیت مواد و ساختشو میگم..مثل کارای امارتی اجمل و اینا که نیست؟میخوام از کیفیتش مطمئن باشم که در حد کارای دیزاینر مثل ورساچه و بولگاری و اینا خوب باشه.نقل قول:
از کیفیت مطلوبی برخورداره ،مشابه سازی نیست و از لحاظ کیفیت به مراتب از کارای اماراتی بهتره مطمئن باشید:n06: ((من از این برند عطر زنونه هالووین رو داشتم خیلی هم راضی بودم))نقل قول:
قیمت 115 تومن دارم هالووینو...قیمتشم خوبه به نظرتون؟
ببخشید انقد سوال میپرسما...قول میدم دیگه آخریش باشه...اونم اینه که بین این عطر هالووین و عطرای Anel Schlesser با توجه به اینکه جفتشون تو یه رنج قیمت دارن کدوم به نظرتون بهتره ؟به نظرتون از بین این دو تا برند کدومو انتخاب کنم؟
من خیلی بیشتر از این قیمتشو دیدم :دینقل قول:
این باشه بنظر من که خیلی عالیه((سوای اینکه ممکنه در بازارهای مخصوص عطر پایینتر هم باشه من با قیمت فروشگاهها مقایسه میکنم:n06:))
با برندی که فرمودید اشنایی ندارم متاسفانه
ببخشید اون برندی که گفتم درستش این بودنقل قول:
angel schlesser
ولی هالووین قیمتش تو همین رنجاست...یه جا تو میدون ولیعصر سر فلسطین 120 قیمت داشتم...فرزین نیا هم که جدیدا تخفیف زده بود 118 میداد...بعد اومدم دیدم لوازم آرایشی سر کوچه مون میده 115...مسلما هر مغازه ای احتمالا بر حسب اجاره ای که پرداخت میکنه قیمت میذاره رو جنس و جا با جا هم اجاره مغازه ها فرق میکنه بنا بر این به تبعش قیمت عطرم فرق میکنه..باور کنید برید مغازه ناشناس سر کوچه تون بخرید از بازار تهران هم قیمتش به صرفه تر در میاد...تازه تو شهرستانا اجاره مغازه ها پایینتره قیمتا از اینم بهتره
دوستان از این عطر ها چه اطلاعاتی دارین ؟( بر پایه وتیور)
Noble Vetiver for men by Chopard
Vetiver for men by Guerlain
Vetiver Sport for men by Guerlain
Azzaro Pure Vetiver for men by Loris Azzaro
موندگاری و رایهشون چطوره ؟
دوستان اگه میخواستید با 120 تومن یه ادکلن بخرید چی میخریدید؟ به نظرتون با این قیمت بهترین کاری که میشه خرید چیه؟
Angel Schlesser Homme Oriental Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایحه اولیه: ترنج- اسطوخودوس
رایحه اصلی: خس خس- چوب صندل سفید- نعناع هندی- مشک- سدر
اینو کسی تست کرده ؟ با توجه به ترکیباتش باید مورد علاقه من باشه البته برای فصل های سرد
با تشکر از سعید عزیز که اینقدر خوب نوت های عطر رو ترجمه کرده. سعید جان اگر نوت هاش اینی که تو پست بیان کردی باشه این عطر، عطری چوب-بو، سنگین و غنی است.نقل قول:
امّا با توجّه به اینکه روی شیشه نوشته نسخه ی شرقی، عطر باید گرم، شیرین و ادویه ای باشه.
من تستش کردم.بوش ترش و تلخ بود.به نظرم برای تیپ رسمی و کت و شلوار خوبه.خوش بو بود اما من دوست نداشتم.به نظرم قدیمی میزد ماندگاریشم تعریفی نداشتنقل قول:
با سلام یکی از مشاوران پشتیبانی سایت نو بنیاد ژینوبون هستم خوشحال میشوم به دوستان کمک کنم
درود بر همه ی دوستای خوبم
بچه ها طالب یکی از عطر های guerlain شدم. (L'Instant Pour Homme) تویلتشم خیلی می دوستم:n12:
به نظرتون پرفیومش یا تویلتش؟
این عطر تقلبی هم داره؟
اگه یه عطر مجلسی کلاس بالا بخوام چی بهم توصیه می کنید دوستان؟:n16:
سلامنقل قول:
رنج قیمتی که برای خرید عطر در نظر گرفتید رو بیان بفرمایید که اساتید فروم بتونند مشاوره بدن خدمتتون؟
با سلام یک عطر خنک و باطراوت لطفا معرفی بفرمایید،اگر هم بویش خنک و شیرین بود هم استقبال میکنیم(مثل L'homme YSL)البته اگر خنک و شیرین بودنش رو اشتباه تشخیص نداده باشم،
البته خود همین الوم همکه عرض شد هم یکی از گزینه هایی خواهد بود در کنار گزینه های پیشنهادی شما دوستان عزیز،رنج قیمت هم ۲۵۰ با نهایتا ۲۰٪ بالاتر .
بوی گوچی پورم2 چطوریه؟تعریف زیاد شنیدم ولی هنوز تست نکردم؟!
باتشکر.
سلام دوستان ، ادکلنام داره تموم میشه، قصد خرید دو یا سه تا ادکلن دارم تا 500-600 هم میخوام هزینه کنم
عطرهایی که این اواخر داشتم و راضی بودم یکی Giorgio Armani Acqua Di Gio و یکی Clinique Happy بوده البته دومی یه مقدار موندگاریش کم بود ولی اولی عالیه
خودم این سه تا رو انتخاب کردم:
Bleu De Chanel 50m
Versace Pour Homme 100m
Chrome legend 100m
اولی برای مهمانی یا مراسم اون دو تا استفاده روزانه!
ممنون میشم دوستان نظرشون رو در مورد عطرها بدند یا چند تا پیشنهاد بدند با توجه به علاقه مندی هام
پیشاپیش تشکر میکنم:n12:
من دومی و سومی رو دارم.از نظر رایحه ورساچ پور هوم فوق العادست.من که خیلی دوسش دارم.پخش بوی متوسط به بالا داره موندگاریشم خوبه و از خریدش راضیم. کروم لجند پخش و موندگاریه زیادی داره بوشم یکم تیزه ممکنه اذیت کنه اگه زیاد بزنی.ورساچ پور هوم به نظر من بهترهنقل قول:
خیلی ممنون ، به جای Chrome legend چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان میخوام
Issey Miyake Bleue
Chic
Versace Pour Homme
این 3تا رو بخرم؟
بنظرتون این عطرا اگه باهم بخرم خیلی تکراری میشه بوهاشون واسم؟
یعنی شبیه هم هستن؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حدود 250-270
اگر غیر از این دو تا عطر کلاس بالای خاصی هم مد نظرشما و دوستان هست لطفا در میان بگذارید (مثلا پناسب عروسی و جلسه های کاری)
و همین طور بین این دو مدل رای شما با پرفیوم هست یا تویلت؟چون به نظرم پرفیومش اون طراوت رو نداشت و زیادی کاکاویی و لوبیایی بود( البته من روی کاغد تست کردم) اما از طرفی نگرانم که مودگاری کافی برای یک روز کاری رو تویلت بهم نده:n16:
بچه ها ادکلن Presidente رو یه مدته که رفته رو فکرم :n05:
می خوام بخرم ...
تو چه مارکی خوبه ؟
من 3 ادکلن خنکی که تا حالا استفاده کردم و دوست داشتم به ترتیب ورساچ پور هوم - بولگاری اکوا و جیوانچی بلو لیبل بوده.کروم لجند هم اول دوست داشتم مخصوصا که پخش بویه خوبی داره اما چون تنده بعدا زده شدمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ادکلن پرزیدنت متعلق به شرکت امپر میباشد که قیمتش هم حدودا 47 48 تومنه
منظورتون از چه مارکی خوبه رو متوجه نشدم!!!!
سلام و عرض ادبنقل قول:
این سه ادکلنی که انتخاب کردید بوهای خنکی دارن ولی سبک بوی متفاوتی نسبت به همدیگه دارن
و شبیه هم نیستن
با احترام
سلامنقل قول:
بلو دی چنل بوی فوق العاده ای داره ولی متاسفانه ماندگاری بالایی نداره
اگر با این مساله میتونی کنار بیای حله
در مورد گزینه دو و سه هم من سومی رو پیشنهاد میکنم اول یه بار تست کتید یه روز باهاش بگذرونید و بعد خرید کنید
چون ادکلنی هستش که مخاطبان خاص خودش رو داره و همه پسند نیست
موفق باشید
پس بخرم بنظرتون 3تاشو؟نقل قول:
آکوا بولگاری
پولو بلو
آرمانی کد اسپرت
ل هوم لیبر
با این 4تا و اون 3تای دیگه اگه بخواین از 1 تا 7 رده بندیشون کنین کدومارو پیشنهاد میکنین به ترتیب؟
سلامدوستان ادکلن برای مصرف روزانه بین 100-150 چی پیشنهاد میکنید؟ ( برای سن 20-30 سال)
"پورشه دیزاین اسنس"مخصوص این فصل هست(خنک و نعنایی):n16:نقل قول:
اگه ماندگاری براتون مهمه ایسی میاکه از همه موندگاریش بهترهنقل قول:
اگه رایحه خوب و ماندگاری در کنار هم براتون مهمه پلو بلو قطعا خیلی خوبه(بنظر من البته)
اکوا بولگاری هم جز خوب های لیست شماست:n06:
خنک و تند چی پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
لایت بلو از D&G چطوره؟
نظرتون در مورد Spicebomb / Viktor&Rolf چیه ؟ موندگاری خوبی داره ؟
آقایون ماهم هستیم :دینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من ۳ سال پیش این عطر رو داشتم ، بسیار گزینه ی خوبی هست برای تابستون و نسبت به خنک بودن باز هم پخش و ماندگاری خوبی داره
فقط یه ذره ترش هست رایحه در کنار خنکی ، ولی اونجوری ها هم تیز نیست
بیت لایت بلو و پلوبلو چطور؟!نقل قول:
این موردی که گفتید رایحه بسیار دوست داشتنی داره منتهی موندگاریش جالب نیست...نقل قول:
ختک و تلخ سراغ دارم fبلک از فرگامو((با توجه به رنج قیمتی که گفتید)) که من از رایحش خیلی خوشم میاد
اما خنک و تند چیزی به ذهنم نمیرسه:n13:دوستان واردتر به مسائل عطر میتونن بهتر راهنماییتون کنن:n06: