رفیق 2 ماه هست اگه من میدونستم کی گفته سه ماهنقل قول:
فقط فکر کنم برای بی سواد ها سه ماه هست اونم فقط اراک
Printable View
رفیق 2 ماه هست اگه من میدونستم کی گفته سه ماهنقل قول:
فقط فکر کنم برای بی سواد ها سه ماه هست اونم فقط اراک
سلامنقل قول:
توی ماه رمضون نه خیلی سخت نمیگیرند و خیلی راحت هستید ولی قبلش کلاس ها فشرده هست و کارهای عملی
توی ماه رمضون فقط میدون تیر اگه مثل پارسال باشه واقعا آدم اذیت میشه من خودم آموزشی اول دی 89 بودم ولی خوب چون خدمت رو اونجا بودم همه نوع آموزشی و فصول رو دیدم
از نظر روزه و .... شوخیت گرفته برادر من ؟ توی سپاه میخوای آموزشی ببینی و خدمت کنی بعد روزه هم مثلا نگیری ؟ شما فاصله بین سحر و افطار هیچی برای خوردن نداری حالا هرچی توی کمدت داری و میخوای بخوری خودت میدونی ولی روزه نگرفتی کسی ببینه و گزارش بده سر و کارت میافته به بخش حوزه و.... حفاظت فکر نکنم شایدم اونجا هم آره
ولی بودن کسانی که پارسال روزه نمیگرفتند و بعد از وقت اداری که همه میرفتند خونه یعنی اکثر کادری ها از آبخوری ها آب میخوردند اینا بازم به خودت برمیگرده عزیز
ولی توصیه من به شما هرکار میکنی به کسی اطمینان نکن که مثل آب گزارش میدند و میفروشنت
از نظر برخورد یکی از بهترین پادگان هاست و با نیروی آموزشی بهترین برخورد رو دارند کوچکترین بی احترامی رو میتونید به بخش نظارت آموزش یا حفاظت گزارش بدین منظورم توهین قومی قبیله ای یا تحقیر و.... است نه برخورد های نظامی
سرویس های بهداشتی گردان امام علی البته گروهان 201 ( زمان ما پایین بود ولی به نظر گروهان بالایی الان 201 هست ) بهتر هست ولی گردان های امام حسن هم سرویس های تمیزی دارند
از نظر بدنی هیچ فرقی توی آموزشی نمیکنه چون شما دایم توی کلاس یا آسایشگاه هستین ولی بدنتون آماده باشه برای کلاس های عملی یا اردو و پیاده روی ها خودتون کم نمیارین
کتاب میتونید ببرین ولی به هیچ وجه وقت خوندن ندارین ! همه وقت صرف استراحت میشه البته توی ماه رمضون برعکسه ! اونجا از بس بخوابین خسته شین
آموزشی چیزی به اسم مرخصی نداره بجز مرخصی میان دوره اگه بدن که همیشه دادن + پایان دوره و مرخصی روز های تعطیل یا 5 شنبه بعد از وقت اداری تا جمعه شب فقط بستگی به دستور فرماندهی داره و فکر کنم زمان ما 3 جمعه رو شد برم خونه
بقیه جمعه ها یا کلاس دارین یا فوق برنامه یا اینکه به دلایلی مرخصی داده نمیشه
توی یگان که رفتین ماهی 2.5 روز استحقاق دارین
سلامنقل قول:
دوست عزیز این دوستتون از کدوم شهر هستند؟
منم محل آموزشیم ارتش عجب شیر هستش !
ما که از این قانون سردرنیاوردیم آخرشنقل قول:
تو این سایت پرسیدم امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادن که دو ماه نیس کمتر از سه ماهه ! حالا چند روز خدا میدونه
سلام
اول دست گل این دوستانی که سوالهای سایرین رو جواب میدهند درد نکنه.
ایا سپاه ممکنه دو برادر رو یکجا بندازه برای خدمت (اختلاف اعزامشون 2 ماه هستش یکی برج 4 یکی برج 6 که اون برج شیشی هنوز اما و اگر داره 100٪ معلوم نیست) یکی از آشنایان هستند که اگر این داداشش هم بره احتمالا کار ما رو هم ردیف کنه
ولی نمیدونم چرا به نظرم خیلی سخت باشه 2 برادر رو یه جا بفرستند . بند پ شون هم معمولیه
داداش اولیه رو که بهش گفته بودند خودت و یه نفر دیگه فقط افتادین اینجا:18: از لیستمون
اگر نشدنیه یا خلاف قانونه لطفا بگید الکی دلم رو خوش نکنم:40:
نه مشکلی نیست.نقل قول:
زمان خدمت منم دو تا داداش دو قلو بودن که هم اموزشی یه جا بودن هم بعد از اموزشی.تازه با همم اعزام شدن.
اصلا ربطی نداره.برو حالشو ببر اگر پارتیشو داری.
سلام به همگی....دوستان من متولد 72 ام و 8 تیر ماه کنکور دارم....از بعضی از دوستان شنیده ام که اگه توی این کنکور قبول نشم دیگه نمیتونم کنکور بدم و باید برم سربازی
درسته ؟؟؟ یه سوال دیگه..من از خیلی ها شنیدم که میگن اگه این کنکور قبول نشدی سال بعد اگه بازم قبول نشدی سال بعد .. بعد من بهشون گفتم پس سربازی چی میشه ؟ گفتن که خیالی نیس
تورو خدا کمک کنید...خیلی سردرگم هستم :24::34:
داداش دستت درد نکنهنقل قول:
فقط خدا کنه بتونند کاری برام بکنند و بعدا بامبول در نیارن:31:
اگر برام کاری نکردند خودم میتونم برم سپاه پذیرش بشم (کارت بسیج ندارم) و احتمالش چقدره قبولم کنند.(ببخشید که یکم سوالم کلیه )
سلام دوستان
خسته نباشید
من ترم 3 هستم .
بعد از فارق التحصیلی چند ماه وقت دارم تا خودمو معرفی کنم برای خدمت ؟
زمان قانونیه تحصیل ما توی دانشگاه 2 سال هست (یعنی 4 ترم . ) . بعد من 1 ترم هم مرخصی داشتم . و احتمالا 5 ترمه هم تموم کنم (که کلا میشه 6 ترم و 3 سال). آیا این مدت از اون وقت بعد از فارق التحصیلی کم میشه ؟
سلامنقل قول:
اگر برام کاری نکردند خودم میتونم برم سپاه پذیرش بشم (کارت بسیج ندارم) و احتمالش چقدره قبولم کنند.(ببخشید که یکم سوالم کلیه )
گرفتن پذیرش سپاه بدون پارتی و بسیجی بودن خیلی سخت هست یک جوری که اصلا فکرشم بخوای نکنی
ولی بودن دوستانی که کد مازاد بودند ولی افتادن سپاه ولی پذیرش گرفتن خیر
نقل قول:
در واقع 2 نفر هستن
یکی از ارومیه یکی هم از سراب
فارغ التحصیل چه ماهی و چه سالی هستی؟نقل قول:
بله.امسال اخرین ساله.اونایی هم که میگن اگه نشد سال دیگه و اگه نشد نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن.
معمولا دخترا که سربازی ندارن این حرفو میزنن و اونایی که معافیت دارن.
دوست عزیز هر سالی 2 ترمه.نقل قول:
در کل شما 8 ترم فرصت داری.حالا طبق قانون جدید فکر کنم 6 ترم شده که در هر صورت مشکلی براتون پیش نمیاد.
بعدشم که فارغ التحصیل شی 1 سال وقت داری که دفترچه پست کنی.
داداش مطمئنی ؟؟؟؟!!!! من هیچی واسه کنکور نخوندم و گذاشتم که سال بعد برم کنکور بدم......من از شخصی که خودش تو کار سپاه و بسیج و ایناس پرسیدم گفت اگه قبول نشم میتونم دوباره و چندباره کنکور بدم و مشکلی پیش نمیادنقل قول:
در ضمن یه سوال خیلی خیلی مهم.....4-3 ماه پیش اخبار 22 شبکه 3 گفت که سند زدن بدون کارت پایان خدمت آزاد اعلام شد
درسته ؟؟؟؟
بله میشه سند زد بدون کارت پایان خدمتنقل قول:
اصلی ترین دلیل من واسه سربازی رفتن همین سند زدن بود که خدا را شکر آزاد شد ..... پس دیگه دلیلی نداره بریم سربازی !! نه ؟؟
واقعا كه جالبه اين همه اتفاقاي خوب توي اين همه مدت زندگي افتاد درست توي اين يك سال و نيم خدمت اتفاقتي افتاد كه هر كدومش عجيب تر از اويكي هست
تمام دخترايي كه من ميشناختمشون و ارتباط در حد برنامه ي بيرون گذاشتن و اينا ارتباط داشتيم 80% ازدواج كردن!!! جالبه كه رنج سنيشون بين 21 تا 28 ساله هستن هم اون كوچيكه هم بزرگه شامل حالشون شده اين داستان :18:
از طرفي توي اين يك سال و نيم پيشنهاد هاي كاري خيلي مهمي بهم شد كه يكي از مهمترينشون رو اسفند 89 بهم پيشنهاد دادن كه اون موقع دقيقاً وسط آموزشي بودم!
هرچي فكر ميكنم هيچ توجيه منطقي واسه اين اتفاقات عجيب غريب نميتونم پيدا كنم.
اين آخريش كه امروز بود داشت منو به مرز افسردگي نزديك ميكرد :31:
سلا م مجددنقل قول:
ممنون عهد جان
ببینید من امروز زنگ زدم به اون دوسی که منو دفاع ثبت نام کرده بود
گفت که تو امریه صنایع دفاع تهران پذیرفته شده گویا خیابان پاسداران
بعد از اونجا تقسیمتون میکنیم بعد آموزشی
گفت گواهی آموزشی سپاهتم ببر شاید قبول کنن
خلاصه
من الان بین این
و سپاه قم که الان ساکنم موندم
این امریه صنایع دفاع چطوره ؟!
من گفتم اگه سپاه بهتره سه شنبه برم گردان دوباره شاید اونا کد عوض کنن
الان واقعا موندم
این گویا سومین کده
تکلیفتو باید با خودت روشن کنی.کاش ما هم از این شانسا مثل شما داشتیم.:8: اسمم احد هست نه عهد.:46:نقل قول:
@میلاد:توصیه میکنم خودکشی کنی.:31:
arash-king:عزیز مگه میشه همینجوری بری کنکور بدی و نری سربازی؟اون بنده خدا هم داشته سر کارت میذاشته که گفته هی میتونی امتحان بدی.
سند هم پارسال قانونش امد که بدون سربازی بنام میزنن.
بعد یه سوال دیگهنقل قول:
این کسری مدرک تحصیلی کلا برداشته شد ؟
بله دوست عزیز همه 21ماهنقل قول:
امریه 24 ماه
دوستان توجه داشته باشند اگر بیوفتن تو مناطق مرزی یا عملیاتی از خدمتشون کمتر میشه.
مثلا ما که تو نیرو دریایی ارتش بندرعباس بودیم خدمت واسه نیرو های جدید 19 ماه بود.
خارج رفتن ! , برخورداری از انواع حقوق های اجتماعی !!نقل قول:
ممنون احد جاننقل قول:
شرمنده از بس فکرم مشغوله اسمتونو اشتباه نوشتم
3 روز مونده برم ، یه دفعه تو یه 3 راهی گیر کردم
ای کاش این شانسی که میگی یه جای دیگه ظهور میکرد
هر کدومم یه جوره
تا 10 روز پیش خیالم راحت بود
حالا این امریه دفاع وضعش چظوره
مثل سایر امریه هاست
یا برتریه دیگه ای یا ضعفی داره
سلام
منم سربازم والان درحال خدمت هستم.
جواب همو رو دادين الللللا ما!!!!!!!!سلام دوستان يه سوال داشتم خدمت گلتون دوستان شنيدم 3 برادري باز تمديد شده!من يه داداش كوچيك داررم كه دانشجويه و منم خودم سربازم . سومين نفرم و مي خوام داداشمو كه چهارميه معاف كنم.كسي مي دونه شرايط جديد چطوريه؟ من خودم اعزام مجددم و 4 ماه قبل خدمت داشتم و الانم اعزامي 1/2/91 هستم. يعني كلا 5 ماه خدمت ككردم حدوداً .حالا به نظرتون مي تونه داداشم دنبال كاراي معافيتش بره ؟ممنون مي شم بيشتر راهنمايي كنيد كه چي كار كنه با اينكه در حين تحصيله. يه مطلبي رو تو سايت نظام وظيفه خوندم اينه:سازمان نظام وظيفه به واجدین شرایط معافیت سه برادری در سال ۹۰ خبرداد: با مساعدت سازمان در باب این نوع معافیت ، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نیمی (۹ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پایان سال ۹۰ گذرانده و خدمت وی همچنان استمرار داشته باشد بعنوان برادر خدمت کرده محسوب شده و برادر چهارم وی درصورتیکه همچنان واجد شرایط این نوع معافیت باشد تا تاریخ ۳۱/۶/۹۱ می تواند برای ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) مراجعه نمایند ، همچنین در این نوع معافیت، کسرخدمت بسیج برادران خدمت کرده نیز بامدت خدمت آنان قابل تجمیع می باشد. ميگم من دنبال كاراي معافيت بسيج برم تا چند مدت جواب كسريم مي ياد.به نظرتون امروز كه 28/3/91 هست تا 31/6/91 مي ياد كه برم دنبال كاراي معافيت داداشم؟
سلام به همه
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه غیر انتفاعی هستم. دو روز مونده به امتحاناتم . آیا میتونم در این زمان انصراف بدم؟
آیا دانشگاه در این زمان انصراف را قبول میکند؟ و اگه انصراف بدم تا قبل از کنکور دیگه لازم نیست دفترچه اعزام پست کنم؟
چون تو دفترچه ثبت نام کارشناسی نا پیوسته اومده که دانشجویان مشمولی که یک بار انصراف داده باشند و از تاریخ انصراف آنها
کمتر از یک سال گذشته باشد می توانند در کنکور شرکت کنند
خواهش میکنم جوابمو زود بدید:45:
خیلی تشکر
اگر انصراف بدين و خودتون پيگير نامه ي دانشگاه جهت انصراف براي گيرنده ي سازمان نظام وظيفه باشيد ميتونين اون نامه رو دستتون داشته باشيد و با اون برين نظام وظيفه.
البته فكر كن وسط ترم انصراف نميدن! انصراف شما تا پايان ترم جاري حساب ميشه!
ولي اگه برين خودتون پيگير داستان باشين و نامه رو شخصا ببرين نظام وظيفه بهتره چون دو ماه شايد طول بكشه كه نامه رو بفرستن!
اگر انصراف بدين با آخرين مدرك تحصيلي قبل از كارشناسي به خدمت اعزام ميشيد. فكر كنم يك سال هم فرصت هست تا غيبت نخوريد ! (قبلا 4 ماه بود. دقيقاًنميدونم)
عجله واسه چيه حالا؟
بلهنقل قول:
سند زدن به لحاظ زیاد شدن جعل آزاد شد
ولی متاسفانه طبق قانون جدید سربازی که تا حدودی داره کم کم صدای مواد و تبصره هاش میاد فردی که خدمت نکنه از انواع حقوق اجتماعی از قبیل گرفتن وام، دسته چک، یارانه و حتی عدم ثبت عقدنامه و ثبت شناسنامه برای فرزند و خیلی موارد دیگه که احتمالا تا سال آینده متوجه خواهید شد، منع میشه !
ضمن اینکه سختگیری بیشتری در مورد غیبت از خدمت هم قراره بوجود بیاد (که فکر کنم اومده)
و طبق اون فرد غایب بعد از مدتی حکم سرباز فراری رو میگیره !
درسته خدمت سخته و خیلی مشکلاتی ممکنه برای روح و روان و جسم انسان بوجود بیاره ولی از طرفی مزایایی هم که داره شاید تا پاین عمر طرف براش موندگار باشه و بدردش بخوره !
خدمت رو دور نزنين. با هزار تا تبصره و ماده اينا سعي به مافيت موقت گرفتن نكنين. ارزش نداره.
من سربازيم تقريبا تمومه . ولي يكي از فاميلهامون بخاطر نميدونم دختر بازي و اين بساطا الكي رفت معافيت موقت گرفت تا دوسال ديگه ( كه برادرش درسش تموم بشه ) جالبه كه اونوقت هر دوتا برادر با هم اعزام ميشن!
اولش سخته. شرايط جديد و اين حرفا .ولي كم كم ميشه عادت تا جايي كه روزهاي آخر وقتي دوستها هم دوره اي ها ميرن دلت ميگيره يه جورايي! وقتي تو جزو آخرين نفرات هستي كه با هم خدمتي ها و قبليتها بودين وقتي ميرن تازه دلت ميگيره كه تنها شدي ...
يه جور آزمايش ميتونه باشه بايد طي بشه! هرچقدر هم زوري باشه!
نه اینجوریام که نیست فقط یه سند باشه...پس فردا یه وام نمی خوای بگیری؟ یه دسته چک نمی خوای داشته باشی؟ فکر کنم جواز کسب هم بخواد. تنها در صورتی که همین الان حدود یه تومن در ماه درآمد داری نرو خدمتنقل قول:
راستی پست بعدی منم بخون
سلام خدمت همه دوستان گلم که سر دوراهی موندن که برن خدمت یا نرن یا دیرتر برن یا.....
1.سعی کنید یکبار برای همیشه در باره این موضوع فکر کنید و تصمیم بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید. با خودتون رو راست باشید . من با 25 سال سن و شغل و معدل 17 کارشناسی و دوست دخ.تر و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه به این نتیجه رسیدم که باید برم خدمت و اول تیر هم اعزامم پادگان 01 ارتش. باور بفرمایید همه این سوالا و شک و تردید ها رو من هم داشتم ولی با یه سوال ساده از خودم همه چی حل شد: " نری خدمت چه غلطی می خوای بکنی؟" . شما هم به این فکر کنید که بجای خدمت رفتن چه کار می خواید بکنید . اگر فکر و برنامه ای دارید که فکر می کنید بهتره حتما برید دنبالش چون تو سربازی حلوا خیرات نمی کنن(مخصوصا این سری که ماه رمضون هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و سختی می کشید. اما اگر ایده ای ندارید یا کار خاصی ندارید به نظر من وقتتون رو تلف نکنید و برید سربازی: یکبار برای همیشه. من با همه امکانات بالا اگر 2 سال پیش می رفتم خدمت الان خیلی جلوتر بودم چون کارم تازه داره می افته رو غلطک ولی باید برم خدمت(لعنت بر پدر مخترع خدمت)
2.مطلب بعدی اینکه از گوشه و کنار می شنویم کارت پایان خدمت کلا دو سه جا تو زندگی به درد می خوره و بعدش باید بندازیش زیر فرش.منم کاملا این رو قبول دارم اما فراموش نکنید اثرات اون دو سه مورد تا آخر عمر براتون میمونه(کار،تحصیل، ازدواج و...) همه حرفم اینه که با در نظر گرفتن جوانب کار بهترین تصمیم رو " خودتون" و در کوتاه ترین مدت بگیرید.
3.من با 6-4 ماه خدمت موافقم بقیه اش اتلاف وقته
موفق و پیروز باشید
امیر
سلام.نقل قول:
اون 9 ماه برای وقتی بود که خدمت 17 ماه بود.این سری احتمالا میگن 10 ماه.تا بامبول در نیاوردن سریعا جمعشون به 9-10 ماه برسون تو داداشت بتونه معاف شه.
آخرین فرصتت 31 شهریور امسال.پس بجنب.
سلام میلاد جان ممنون که جواب دادی .آخه بچه ها میگفتن که اونایی که در کل دوران تحصیل یه بار انصراف داده باشند و از انصرافشون هم یک سال نگذشته باشه می تونن تو کنکور شرکت کنند و ربطی به اون ترم ندارهنقل قول:
سودوکو جاننقل قول:
طبق قوانین نظام وظیفه کسی که انصراف بده تا وقتی که سربازی نره نمیتونه دیگه تو کنکور شرکت کنه و 4 ماه هم وقت داره که خودشو معرفی کنه.
ولی حالا اگه بری سربازی و در حین خدمت دانشگاه قبول شی بحثش جداست.
دوستان این آخرین سوال من تو این تاپیک هستش .... من متولد 17 دی 72 هستم و 18 سالم هم تموم شده و 8 تیر ماه یعنی 10-9 روز دیگه کنکور دارم و هیچی نخوندم واسه اینکه میخوام سال دیگه با قدرت بشینم بخونم.....سوال من اینه که من میتونم سال بعد یعنی کنکور 92 شرکت کنم یا نه ؟؟؟؟ ممنون از همه
نخير. اگر ازدانشگاه انصراف بدين ديگه امكان شركت در دانشگاه نيست! همونطور كه احد گفت شما قبلا 4 ماه فرصت داشتي بعد از انصراف از دانشگاه خودت روبه نظام وظيفه معرفي كني كه غيبت نخوري.نقل قول:
ولي اينكه انصراف بدي دوباره بري دانشگاه ، نخير. اينطوري نيست!
قبلا اینطور بود که کسانی که وارد 19 سالگی میشدند باید خودشون رو معرفی میکردند.الان شده 18 سالگی.الان برای متولدین 73 فراخوان زدن.شما اخرداد امسال درست تموم شده.نقل قول:
یعنی از وقتی که درست تمام شه تا سال دیگه وقت داری دفترچه بفرستی.اگه میخوای سال دیگه هم شرکت کنی دفترچه ات رو یه مقدار دیرتر بفرست تا به مشکل برنخوری.یعنی سال دیگه حدودای اردیبهشت ماه دفترچه ات رو بفرست.
سلام دوستان.من 1 تیر اعزامم.مالک اشتر اراک.1 سوال داشتم.برگه واکسن دست من نیس.برای تکمیل پرونده کمیسیون پزشکی از من گرفتن برگه معاینات رو.الانم که قراره برم.تو پادگان مشکل پیش نیاد بدون اون؟
دو نسخه هست.نقل قول:
نسخه مال خودت رو ببر.