عزیز گفتم که لوکال خود کامپیوتر رو هم داره حساب میکنه!نقل قول:
از داخل تنظیمات ارتباطات رو بزار روی کارت شبکه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزیز گفتم که لوکال خود کامپیوتر رو هم داره حساب میکنه!نقل قول:
از داخل تنظیمات ارتباطات رو بزار روی کارت شبکه:
یا بهتر از اون اگه مودمتون SNMP ساپورت میکنه بذارین رو اون مونیتورینگ روی مودم انجام میشه و فقط هم ترافیک اینترنت رو مونیتور میکنه.نقل قول:
سلام لطفا یکم کاملتر توضیح بدید تا متوجه بشم ممنوننقل قول:
برید تو پنل مودمتون SNMP رو فعال کنین (بستگی به مودمتون داره)، بعد تو همین پنجرهای که عکسشو گذاشتین Monitor my router rather than this computer رو بزنین و آی پی مودمو بدین.نقل قول:
منم امروز سرویسم فعال شد تا حالا که همه چیزش بهتر از شرکت قبلی (آسیاتک) بوده امشب هم وضعیت شبانه رو چک میکنم اینجا میذارم
فقط برا شبانه اش که پسورد لازم نیست عوض کنیم؟ قبلا ها که داشتم اینطوری بود
نه آقا نیازی نیست، از ساعت 2 به بعد با همون کانکشن اصلی کانکت بشی رایگان حساب میشه! من از دانلود شبانه ی صبانت راضیم هر شب با اینترنت 128 حدودا 2 گیگ فایل دانلود میکنم!نقل قول:
نا محدود صبانت که مزخرفه 60 تومن برا یه ماه پول دادیم چی فکر میکردیم چی شد:n21:
چه سرویسی؟نقل قول:
سرعتش چند بود؟
مگه خودشون نگفتند افتضاحه؟نقل قول:
من تا اسم نامحدود اوردم اینقدر ازش بد گفت کاملا بیخیالمون کرد:n02:
دوستان هزینه رانزه صبانت چجوریه؟کمترین سرویسی ک میده منظورم از نظر قیمتیه چنده؟میخام شبانه هم داشته باشه و سرعتشم بگین بیزحمت تو روز و شب مشهد هم هستم
فکر کنم 15 هزار تومانه مطمئن نیستم، من الان حداقل سرویس رو تو تبریز 3 ماهه 5 گیگ 128 کیلوبایت 28500 تومان!نقل قول:
بستگی داره عزیز مثلا از این طرح های یکسالش بگیری در مجموع کم در میاد بهتره خودت بری تو سایت سبک سنگین کنی که کدومو بگیری ولی بنظر من 3 ماه بیشتر نگیر چون ممکنه راضی نشی بخوای عوض کنی ...ً:n01:نقل قول:
512 256هم گرفتم اما سرعت همش بالا پایین میشد تقریبا رو 30 تا 40بود و موقع دانلود transfer rate مرتب قطع میشد که اجازه دانلود نمیداد یه جورایی فکر کنم اینم سیاستشونهنقل قول:
بقیه هم مثل من قطعی زیاد دارند؟:n23:
الن 50 دقیقه ای نت من قطع بود یا فقط سایت های داخلی رو باز میکرد
تو این دو سه روز که داشتم هفت هشت بار قطع شده و میخوام کانکت کنم ارور 718 میده
سلام به همه صبا نتی ها من از این شرکت میخوام سرویس بگیرم یه چند تا سوال داشتم
1-چه سرعنی بگیرم به صرفه است ؟
2- سرویس های نامحدود وضعیت چطورریه؟
لطف کنید هر سرعتی پیشنهاد میکنید دریافتی یا همون speed rate دانلودش هم بگید
از لحاظ پشتیبانی هم بگید چه جوریه؟
دمه همتونم گرم از الان که میخواید جواب منو بدید:n16:
قطعی های من هم زیاد شده ارور پیدا نکردن dns میده
دوستان سایتی برای مستقیم کردن لینک ها میشناسند قیمت ش مناسب باشه؟
قطعی های صبانت کم نبود زیادتر هم شده
خاک بر سرشون کنن با این خدمات آشغال و افتضاحی که تحویل مردم میدن
حروم خوری هم حدی داره بی شرمی هم حدی داره
اقا از من میشنوی نگیر نامحدودش که مرخصهنقل قول:
هر دفعه هم زنگ میزدم پشتیبانی سر کارمون میذاشتند با داستان گفتنشون
مرسی از این که جواب دادی به نظر شما از چه شرکتی بگیرم در ضمن از های وب و پارس آنلاین هم دارم :n02:
خب پس ما باید از شما مشاوره بگیریم این دوتا که گفتید چطورن؟نقل قول:
اسیا تک دوستم داره راضیه البته محدود.بازم بپرسید.
سلام خدمت دوستان
من تبریزم و اینترنت 2مگ مخابرات دارم و سرعتش هم 450 بود و شبا 9 گیگ رو بین 2-8 دانلود می کردم تا اینکه چند روزه زدن و سرعت شب ما رو لیمیت کردن به نصف یعنی 248 و شبا 5 گیگ دان میشه! با در نظر گرفتن اینکه من واسش ماهی 35 تومن مدیم، صرف نمی کنه. لذا از دوستان صبانتی و به خصوص اونایی که سرویس 2 مگ دارن، می خوام بی زحمت راهنمایی کنن که این سرویس ماهی 36 تومنی 2 مگ-5گیگ صبا شبا چند سرعت میده. در ضمن پینگ برام مهم نیست و فقط سرعت تو ساعات رایگان مهمه! و اینکه تا به حال شده صبانت یوزری رو به خاطر دانلود زیاد لیمیت کنه؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی دوستان:n16:
پارس آنلاین نامحدودش خوبه یعنی 128 خط رو 1 مگ بسته میشه ماله من 130 دریافتی داره ولی از 20 گیگ دانلود که میگذره میاره رو 50 60 ولی بازم خوبه راضیم ازش
های وب اهم اساسی از دینامیتش راضیم بنده 1 مگ بر ثانیه دانلود میکنم ولی چون دانلود شبانه نداره فقط با هاش بازی میکنم چون پینگش هم خوبه اما یک خط سومی هم هست که بیکاره میخوام یک سرویس روش بگیرم اما نمیدونم چی بگیرم بچه های انجمن یه کمک بکنید لطفا تهران هم هستم مخابرات غریبی
سلام
لطفا بچه هایی که 1 مگ و 2 مگ دارن سرعت شبانه رایگانشون اعلام کنن
من نمیدونم قضیه چیه خط ام نمیکشه یا اونها اینجوری کردند ولی از همون روز اول سرویس چه روز چه شب سرعتم تا 450 میره بعد از 10 ثانیه یهو نصف میشه و همینطور باقی میمونه ولی اگه pause و start کنم دوباره همین طور میشهنقل قول:
این پولی میدید و 5 گیگ دانلود خیلی هم به صرف است الان جاهایی دیگه با این پول اصلا نمیشه روزی 5 گیگ دانلود رایگان داشت نمونه اش اسیاتک
بله عمدیه و ربطی به خط نداره! مال ما هم تا 20-130 ثانیه رو 444 ـه ولی بعدش میشه 250!نقل قول:
ممنون از پاسخ شما:n16:
دوستان کاربر 1 مگی و 2 مگی صبانت هم همونطور که کاربر پست قبلی هم این سوال رو کردن، بی زحمت سرعت دانلود شبانه رایگانشون رو اعلام کنن.
بچه های خوب صبا نت میزان رضایتتون رو از شرکت میشه بگید که اگه خوبه ما هم بگیریم لطفا سرعتاتون و دریافتیتون هم بگید با تشکر:n01:
برنامه ـشون خوبه لطفاً وقتشو زیاد کنن
کسی در مشهد توی مرکز صابری (با پیش شماره 76) از صبانت اینترنت داره؟
سرعت روزانه و شبانتون چطوره؟
کاربرای صبانتی مشهد اللخصوص امگی 2مگی ها لطفا سرعت دانلود شبانه رو بفرمایید چنده؟ببینیم میتونیم از این های وب بکنیم بیام اونجا...
با سلامنقل قول:
سلام قبلا 512 برنزی اسیا تک داشتم تاروزی 170 مگ سرعت 60-70 بعد میومد رو 20 الان 128 نامحدود صبا نت دارم سرعتم 250 گفتن بعد 20 گیگ در ماه پایین میاد.فعلاً که راضیم بخصوص پینگش که خیلی خوبه من حداقل روزی 2 ساعت بازی آنلاین company of heroes می زنم.
یکی از معدود کسانی که بعد چند سال هنوز از آشغال نت راضیه:n02:نقل قول:
منم راضیم البته! :n02:
ببخشید سرعت شبانه هم با توجه به نوع سرویس تغییر میکنه؟
من هم راضیم از صبانت
فقط این قطعی هاش رو اعصابه
دیشب با تورنت 6 گیگ دانلود کردم:n19:
لطفا نوع سرویس و منطقه ی مخابراتی رو بگین...نقل قول:
512نقل قول:
منطقه ی مخابراتی انقلاب مشهد
البته حدود یک هفته است خوب شده
هفته پیش واقعا خراب بود
اما در کل راضیم
لطفا یه تست با سرور تهران ویکی هم با سرور فرانکفورت بزار...نقل قول:
واینکه سرعت دانلود با دانلود منیجر تو تایم رایگان چنده؟
بفرما
دانلود منیجر هم نگاه نکردم ولی فکر کنم سایت ایرانی تا 100 میرفت
دوستان من از عید تا الان تمدید نکردم. زنگ هم بهم زدن چند بار گفتم نمیخوام و خواستم تا خطم رو جمع آوری کنن. ولی این کار رو هنوز نکردن
چیکار باید بکنم تا خطم رو در بیارن ؟
دوستان بی زحمت سرعت دانلود شبانه ( رایگان ) 1مگ و 2 مگ صبانت رو بفرماین و اینکه بعد از چند ین شب دانلود پشت سر هم کاربرو لیمیت نمی کنن؟
در ضمن من الان 35 تومن واسه مخابرات میدم که با 450 دانلود می کردم و شبی 9 گیگ رو میزدم ولی یه هفته ای میشه که سرعت شب همه رو نصف کردن و بیش از 5 گیگ نمیشه دان کرد لذا می خوام مهاجرت کنم!
پیشاپیش ممنونم.:n16: