دوستان کسی یه سایت برای فروش سرویس کاهش پینگ معرفی میکنه که حجمش نامحدود بشه.نمیخام سرویس igame (برای بازی)باشه میخام 200-220 پینگ رو بیاره پایین برای وبگردی.ممنون
Printable View
دوستان کسی یه سایت برای فروش سرویس کاهش پینگ معرفی میکنه که حجمش نامحدود بشه.نمیخام سرویس igame (برای بازی)باشه میخام 200-220 پینگ رو بیاره پایین برای وبگردی.ممنون
سلام دوستان من اگه بخام حجم اضافه بخرم باید چیکار کنم؟ تو سامانه فقط تمدید طرح داره! یعنی حجم اضافه همون اول دوره باید بخری وسط دوره نمیشه حجم خرید؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چجوری بخرم؟
ممنون
دوستان کسی خبر داره مخابرات (ولیعصر) پورت جدید اضافه کرده یا خیر ؟
واقعا خسته شدم از این وایمکس ..
گیری افتادم با این خط فیبر نوری
مخابرات میگه ما پورت نداریم سراغ شرکت خصوصی هم نمی تونیم بریم ..
چ غلطی باید بکنیم آخه !
اینجا توضیح داده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکراری
منم مبین نت داشتم دیگه دیوونم کرده بود از بس قطع میشد و گرون بود حدود دو هفته پیش مخابرات گرفتم بعد از حدود دو سال که میگفتن پورت نداریم من مرکز خاتم الانبیا بودم فیبر نوری . البته مخاراتم حجم زیاد کم میکنه یهو حسابت خالی میشه ولی خب قیمتش خیلی کم تر از مبین نت هست مثل مبین نت هم این همه قطعی نداره .نقل قول:
انگار دارن کم کم پورت باز میکنن ایشالا که گیرت میاد من تلفنی ثبت نام کردم با 2020
درود. طرح من کمپين تابستان پاييز 3G-2048K هستش.ولی دیشب شارژ نشده مگه نباید شارژ میشد؟ سوال دیگم اینه که این طرح چه سرعتی باید به من بده سرعت من از 220 بیشتر بالا نمیره
سلام.نقل قول:
برای من هم امروز ساعت 5 عصر شارژ شد.شما برو توی پنلت توی قسمت شارژ ها ببین هزینه ی طرح خورده به تاریخ 93/10/1 یا نه ؟
سرعتش روی 3 مگ لیمیته
نه اونجا هم هزینه ایی نزده الان هم روز دوم برج شده و هنوز شارژ نشده.در مورد سرعت هم فک کنم باید تا 256 کیلو بایت سرعت بده ولی از 220 بالاتر نمیرهنقل قول:
من دیروز سرویس حرفه ای بدون مودمم وصل شد فقط سرعت حتی در ساعات رایگان هم دقیقا روی 10 مگ نیست و خیلی نوسان داره البته شاید به خاطر خطم هم باشه
در ساعات رایگان هم حدود 8 گیگ و خورده ای تونستم دانلود کنم
این شارژ شدن اتوماتیک اول ماه حساب و کتاب نداره حتی شده برا من چهارم ماه شارژ زدن!
من نمیدونم چه سیستمی دارن اینا واقعا نمیتونن کاری کنن خود سیستم اول ماه اتوماتیک شارژ رو بزنه؟
یا برای اینکه همه یوزر ها یه دفعه نشه بهتره سر تاریخی که اکانت ایجاد شده شارژ بخوره مثلا اگه 5ام اکانت ایجاد شده 5ام هر ماه شارژ بخوره چون اینجوری هم فشار روی سیستم خودشون نمیاد و هم عادلانه تر هست چون کسی که 5 شارژ کرده در اخرین ماه یکم براش شارژ میزنن 5ام هم مهلت اکانتش تموم میشه (اینوری هم یه شارژ بیشتر پول میده و هم وقت نداره استفاده کنه)
متاسفانه هیچ کدوم قابلیت ها رو نداره
خطت مشکلی نداره.نوسان سرعت توی سرور های داخلی هم داری؟نقل قول:
نه همین الان از سافتگذر یه فایل دانلود کردم با حدوددای 900 و یا بیشتر با ثبات خوب میگرفت ولی خارجیا خیلی بالا پایین داره ضمنا من یک مودم تی پی لینک 8101 قدیمی تر دارم الان گذاشتم روی این خط و یه دونه هم 8151 جدیدتر دارم اگر مودم را عوض کنم ممکنه بهتر بشه یا ربطی ندارهنقل قول:
سرعت سرور های خارجی مخابرات افتضاحه قبلا هم گفته بودیم.نه به مودم ربطی ندارهنقل قول:
دوستان من طرح حرفه ای یکساله تبت نام کردم میخواستم بدونم چند روزه وصل میشه؟؟؟؟
نشکر
به نظرم این یک نوع دزدی مخابرات سرویس 10مگ به کاربر ها میده در صورتی که با اینترانت سرور های داخلی روی 1مگ بر ثانیه هست و با سرور های خارجی این عدد نصف میشه یا شاید هم خیلی کمتر... بعد هزینه سرور های داخلی یا شبکه اینترانت خیلی ناچیزه پس بازم میشه دزدی کلا از زمان ورود سرور های داخلی به شبکه اینترنت دزدی زیاد شده حتی در شرکت های خصوصی...
معلوم نیست برای من 4 روز شدنقل قول:
سلام دوستان packet loss شما هم بالای ۲۵ درصده؟ یا مشکل از سیستم منه؟؟
سلامنقل قول:
آره منم 'packet loss بین 20 الی 35 درصد دارم و واقعا کیفیت اگینترنتم اومده پایین و به مخابرات زنگ زدم و گفت این مشکل تو چندتا از مناطق اصفهان از جمله سپاهانشهر که منم هستم افتاده و تا چندروز دیگه درست میشه ولی زر میزنن کسافتا
آشغالتر و دزدتر از مخابرات خودشونن
من 1 ماهه این مشکلو دارم و 1 ماه پیش گفتن 2 هفته دیگه درست میشه ولی الان 2 هفته از اون تایمی که گفته بودند درست میشه گذشته و هنوز درست نشده!!!!
خبر آمد خبری در راه است
شرایطش چی هست ؟؟؟ این چه سایتیه ؟؟؟نقل قول:
اندکی صبرنقل قول:
امروز ظهر در مورد این سرویس جدید شرکت مخابرات استان اصفهان اطلاع رسانی خواهد شد
کلا ما کرمانی ها ادم نیستیم تو هیچی شانس نداریم ما هم نامحدود میخایم.:n27:نقل قول:
نمیشه خلاصه بگید چی به چی هست؟نقل قول:
معرفي طرح بي نهايت
شرکت مخابرات استان اصفهان در جهت افزایش رضایتمندی مشترکین و ارائه سرویسهای متنوع ارزش افزوده با همکاری گروه نرم افزاری فایل نیکو اقدام به ارائه "طرح بی نهایت" نموده است.
در این طرح مشترکین ADSL مخابرات استان اصفهان با استفاده از قابلیت Multi PVC به شبکه سرویسهای ارزش افزوده شرکت مخابرات استان اصفهان متصل می شوند و امکان آن را می یابند که بصورت نامحدود از امکانات این شبکه نظیر گیم سرورها، اشتراک فایل و دیگر خدماتی که بزودی اضافه میشود بهره مند شوند
مشترکين اينترنت ADSL شرکت مخابرات استان اصفهان با عضويت در طرح بي نهايت ميتوانند همزمان با اتصال به اينترنت ، به صورت کاملا مجزا به شبکه طرح بي نهايت نيز متصل شده و از مزاياي اين سرويس ويژه بهره مند گردند .
از مزایای فعلی این طرح
1- دانلود با ترافيک بي نهايت از سايت فايل نيکوبدون محاسبه ي ترافيک
2- استفاده از سرورهای بازیهای مختلف در سايت گيم نيکو بصورت 24 ساعته و بدون محدوديت
3-دسترسی به سرويس هاپرداخت بر روي قبض تلفن
لینک دسترسی به سایت سرویسهای ارزش افزوده مخابرات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دسترسی به سایت ثبت نام طرح بی نهایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بیستمین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری، سالن میرداماد ، غرفه های 216 و 221 منتظر شما هستیم ساعات بازدید 15 الی 21
من که نتونستم ثبت نام کنم الان.میگه به علت بروز مشکل عملیات ثبت نام لغو گردید یه همچین چیزی.
شماره ی موبایلم رو هم توی 1818 ثبت کردم.نه پیش پرداخت میشه ثبت نام کرد نه پس پرداخت فعلا.
از دوستان اگر کسی ثبت نام کرد اطلاع بده به بقیه
دقیقاً در کدام مرحله این پیغام را میدهد؟؟نقل قول:
امکان دارد عکس پیغام خطا را بگذارید؟؟
دقیقا بعد از اینکه روش پرداخت هزینه رو انتخاب میکنمنقل قول:
محتوای مخفی: عکس
پیش شماره خودتان را اعلام بفرمایید ، گویا امکانسنجی شما منفی بوده است
پیش شماره 315نقل قول:
در حال حاضر امکانات فنی زیرساختی برای شهرستان شما آماده نیستنقل قول:
ما رو باش تو فکر دانلود نامحدود بودیم این که به درد نمیخوره تازه خودش ماهی 8 تومن هزینه داره!!!!
به درد نیمخوره؟؟نقل قول:
شما وقتی می توانید هر بازی که بخواهید را بکنید و نزدیک به 500 گیگ نرم افزار را بدون محدودیت دانلود کنید به این می گویید بدردنخور!!!
واقعاً شنیدن چنین حرفهایی باعث تأسف است
حیف ... یه تست کامل از همه چیش میذاشتم اگه میشدنقل قول:
شما نمیدونید کی قراره همچین "امکاناتی" آماده بشه برای شهر ما ؟
شنبه برم پیش مسئول مرکز مخابراتیمون ببینم چی میگه
بحث بازی رو هیچی نمیگم چون نه زیاد وارد هستم و نه استفاده میکنم پس عملا به درد من نمیخوره ضمن اینکه به نظر خودتون چند درصد افراد نیاز به استفاده از سرویس های بازی انلاین دارن؟(تازه اگه این سرویس کامل و همه چیز اوکی باشه)نقل قول:
و اما در مورد نرم افزار دیگه تو ایران به نظر من بهتر و بروز تر از سافت.98 و سافت.گذر نداریم بازم اونا همه نیاز ها رو پوشش نمیدن
تازه مگه اینترنت فقط دانلود هست و مگه دانلود فقط نرم افزار هست؟
بعد به نظر خودتون ماهی 8 تومن زیاد نیست؟
باز اگه ترافیک داخلی رایگان میشد یه چیزی (البته اونم خیلی به درد نمیخوره چون خیلی برنامه هایی که نیاز به اینترنت دارن تو ایران سرور ندارن و باید وصل بشن به یه سرور خارجی و خیلی سایت های مفید هم سرورشون خارج ایران هست پس عملا اگه ترافیک داخلی هم میبود فقط به درد دانلود میخورد)
چطوری باید طرح نامحدود ثبت نام کرد راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ذوستان مثل اینکه فقط از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دانلود نامحدود کرد درسته؟؟؟؟؟؟؟
..... بله درستهنقل قول:
سرور بازیش که زیاد به درد نمیخوره چون زیاد نیستند کسانی که به این وصل میشن در مورد فایل نیکو هم وقتی به درد میخوره که مثل سایت دانلود ها همه چی بزاره و همینطور هیچ وقتم فایل های حجیمو از تو سرورش پاک نکنه.