[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
Printable View
داداش شما چه سرویسی گرفتی؟
با چی ریست کردی؟سوزن زدی کنار پورتها؟بعد از ریست دفیقا چه اطلاعاتی رو باید کجا وارد کنم؟نقل قول:
سرعت دانلود و آپلودت حالا چقدره؟
گزینه reboot در مودم چکار میکنه؟مثل از برق کشیدنه یا تنظیمات رو ریست می کنه؟
میشه بگید چطوری تنظیماتشو انجام بدم ؟؟نقل قول:
دوستان کسی فریمور 3 مودم های اوت دور رو پیدا کرده ؟ بدجوری دنبالشم
سلام دوستان
یک کمک دیگه میخواستم
من تازه مودم خریدم میخواب با وایرلس به اینترنت وصل بشوم میگه رمز وارد کن
این رمز رو از کجا باید بیارم زیر لیبل کارتون هم یک رمز 6 رقمی بود که هرچی میزنم وصل نمیشه و میگه اشتباه هست!!!!
برای ورود به صفحه کنترل پنل مودم نیز همین رمز ارور میده باید چه کار کنم و در ضمن admin رو باید تو کادر اول وارد کرد
اگه میشه سریع راهنمایی کنید مردم از این اینترنت ایرانسل
با تشکر از راهنمایی شما دوستان
آره کنار پورت هست بالاش زده reset .نقل قول:
اونا با خودکار ، مداد هرچی دلت خواست حدود 40-50 ثانیه نگه دار بعد ول کن .
باید مودم رو مستقیم با کابل وصل کنی به پی سی .
بعد میری تو تنظیمات و اطلاعات اکانت رو ست می کنی .
زنگ بزنی کامل توضیح میده پشتیبانی .
به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو. رمز و يوزر رو admin وارد كن. برو قسمت basic زير مجموعه wlanرو باز ميكني و اونجا روبروي گزينه WPA Pre-Shared Key رمز دلخاهتو مينويسي. به چيزاي ديگه دس نزن ك پشيمون ميشيا. اپلاي كن بيا بيرون.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه اموزششم بهم بگید
ممنون
رمز پیشفرض وایرلس مودم ها 1234567890 هست ( از 1 تا 9 و بعدش به جای عدد 10، 0 ). طبق راهنمایی دوستمون حتما برو یه نام و یه پسورد بگذار برای مودمت. فقط وایرلست رو خاموش کن و با کابل تنظیمات رو اعمال کن. اگه با خود وایرلس بری ممکنه مثل من به مشکل بخوری و مودمت قاطی کنه!نقل قول:
دوستان معمولا شبا چقدر افت سرعت دارین؟
شاد باشید
دوستان عزیز این توضیحاتی که در مورد ریست کردن مودم دادید بالا واسه چی هست دقیق؟؟؟ واسه افزایش سرعته؟؟ کاشکی یکی از بچه ها کامل و چامع توضیح میداد!
این قسمت تنظیمات رو اگه میشه کامل بگو چون نمی خوام کارم فعلا به پشتیبانی بخورهنقل قول:
نصف سرعت روز.یک مگ میشه 64 کیلو بایت و 512 میشه 32.تازه در بهترین حالت ممکن.adsl پارس آنلاین طرف تو شبانه با 512 2.5 گیگ دانلود داره با یک مگ 4 گیگ.نقل قول:
نه عزیز افزایش سرعت نیست.سرویس بعضی بچه ها مثل خودم نصف شده.یک مگ دارم ولی روی 512 محدود شده زنگ هم بزنیم بهونه اشتراکی رو میارن و میگن قانونیه!همین.نقل قول:
یعنی واقعا دیگه خونم به جوش اومده حتمت سرویسمو عوض میکنم دیگه سرعت 1024 دارم ماهی 84 تومن میدم که شبا سرعتم حد عقل 50 باشه نیست
سرعتم 6 هست دایال آپ هم از این بهتره
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
حالا اینش به کنار هی ای پی عوض میکنه مجبور میشم دوباره از اول بذارم توی دانلود
آخه این چه وضعشه !
اقا می خواستم مودم رو به نام یه نفر دیگه بزنم باید چی کار کنم ؟
سلام ممنون از راهنمایی شما امروز صبح تونستم رمز وایرلس رو عوض کنم دیشب راحت با کابل به اینترنت وصل شدم اما از صبح تا حالا مداوم لمپها خاموش و روشن میشن و به اینترنت وصل نمی شه اشکال از شبکه هست یا مودم؟من شیراز هستم چه جوری میتونم حسابم رو چک کنم؟ رمز رو جعبه چه کاربردی داره؟اگه مودم ریست بشه رمز ها به حالت اول و پایه برمیگرده؟در صورت ریست ایا تنظیم خواصی بعد آن لازم هست؟ موفق و پیروز باشید
ای بابا، آنتن ضعیف تر شده و قطعی ها زیاد، سرعت هم افت کرده!
فکر کنم طرف هم اونجا یه کاری کرد چون یه ایمیل از طرف مبین نت اومد اون زمان برام .نقل قول:
دسترسی داشتم به مودم عکس میگیرم برات .
سلام . میشه آموزش آپدیت فریمور و آخرین نسخه فریمور مودم بیرونی EchoLife BM8301 WIMMAX CPE رو برام قرار بدین .ممنون .
دو ساله که آپدیتش نکردم .
آقا خودم فریمورشو پیدا کردم . حالا چطوری باید آپگرید کنم ؟:20:
بدبخت شدم آپگرید کردم حالا دیگه کار نمی کنه . باید از اول تنظیمش کنم ؟
آخه قبلا خودم تنظیم کردم چند تا گزینه با آپدیت فریمور بهش اضافه شده.حالا چی کار کنم؟
سلام مثل اینکه اینترنت همه از شش تا حالا قطعه چرا کسی تو سایت پیداش نیست؟ روزای قبل تا این موقع چهار پنج نفر حداقل جوابت رو میدادن امروز صبح تونستم رمز وایرلس رو عوض کنم دیشب راحت با کابل به اینترنت وصل شدم اما از صبح تا حالا مداوم لمپها خاموش و روشن میشن و به اینترنت وصل نمی شه اشکال از شبکه هست یا مودم؟من شیراز هستم چه جوری میتونم حسابم رو چک کنم؟ رمز رو جعبه چه کاربردی داره؟اگه مودم ریست بشه رمز ها به حالت اول و پایه برمیگرده؟در صورت ریست ایا تنظیم خواصی بعد آن لازم هست؟ موفق و پیروز باشید و همیشه انلاین بمونید
خاموش روشن شدن لامپ ها احتمالا مربوط به خود مبین نت برای من هم تا دیروز ظهر همین جوری می شد ولی الان خوب شده.برای دیدن حساب کاربری باید بری سایت مبین نت بالا سمت راست نوشته ورود به صفحه مشترکین وارد می شی و روی ادرسی که داده کلید می کنی صفحه ای جدید باز میشه URI همونیه که زیر مودمت قرار داره و مثل ادرس ایمیل وسطش @ داره و پسورد هم کنار URI زیر مودم فقط برای انکه وارد شی باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنی.نقل قول:
طبق گفته دوستمون عمل كنيد. دقيقا بعد از تغيير رمز اين مشكل برات پيش اومد؟نقل قول:
آخه من با شبی 700 مگ چیکار می تونم بکنم ! دیگه فک کنم وضعیت شبانه همینطور تثبیت شده !کجاست شبایی که 2.6 گیگ دان داشتم :44:
واسه منم کم شده ولی نه تا این حد. احتمالا چون تابستونه و استفاده از اینترنت به بالاترین حد خودش رسیده باعث شده سرعت پایین بیاد. اگه همین جوری پیش بره که اوضاع خیلی خیطه. من فقط امیدم به پاییز و فصل مدرسه هستشنقل قول:
برای من هم این مشکل پیش اومده بود. تا 3 ساعت اینترنت نداشتم بعد تغییر رمز! :blink: پس ظاهرا مشکل از مودمه. مودمت رو برای یک ساعت خاموش کن و بعد هم روشن کن و بگذار یه ساعتی به حال خودش بمونه. اون چراغ چشمک زن اگه منظم هست یعنی این که دستگاه توی حالت آماده به کاره.نقل قول:
برای بررسی حساب با مرورگر اینترنت اکسپلورر برو به نشانی زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین به ایمیلی که زیر مودمت نوشته شده ( URI ) و پسورد نیازه.
درون حساب کاربریت هم برو به Query Business Info
گزینه Summary Usage Record برای مشاهده کل حجم و اندازه مصرف شده هست
شاد باشید
[QUOTE=djalikhafan;7097679]طبق گفته دوستمون عمل كنيد. دقيقا بعد از تغيير رمز اين مشكل برات پيش اومد؟ آره هنوز هم بعد از سه ساعت که روشنش کردم داره چشمک میزنه و لامپ هاش ثابت نیست با موبایل به شبکه وصل میشه اما وقتی میخواهم سایتی رو باز کنم مینویسه dns ارور میده حالا باید چیکارش کنم؟ اگه ریستش کنم اطلاعاتش پاک نمیشه؟بر میگردی به تنظیمات اولیه مبین نت یا کل تنظیماتش پاک میشه؟ من تازه این مودم رو گرفتم نیازی به آپدیت داره؟ اگه داره از کجا باید اپدیتش کرد؟ ممنون از راهنمایی های شما دوستان ارجمند و گرامی
یادمه اون اوایل که مبین نت گرفته بودم شبانه 3 گیگ حد اکثر دانلود میکردم میگفتم بابا ایولا مبین نت ! اما رفته رفته کم شدنقل قول:
صفحه ی قبل هم عکس گذاشت سرعتم دیگه از 10 بالا نمیره ! بازم خوبه تو 700 مگ میگیری من چی بگم
هییییی.کجاست اون شبا که 1.8 گیگ دانلود می کردیم؟خسته شدم از بس هر شب 4 گیگ دارم دانلود می کنم:27:نقل قول:
تو رو خدا یکی جواب سوال ما رو بده.نقل قول:
مودمت رو ریست کن، ببین روی مودمت یه جا نوشته restart که یه حفره داره، یه سوزن بکن داخل اش کمی نگه دار تا کاملا reset بشه.نقل قول:
فکر کنم فریمورش برگرده (الته خودم امتحان نکردما)
ریست کردم ولی فریمورش برنگشت.با این حال دوباره تنظیم کردم . اولش که سیگنال نداشت و ولی الان سیگنال داره ولی خطایاب اینترنت اکسپلورر یه اشکال پیدا می کنه که براتون عکشو قرار میدم.
قبلش یه ارور دیگه میداد . فکر کنم وصل شده ولی اینترنت از مرکزش قطعه . نمی دونم . نظر شما چیه . راستی توی قسمت wan مودم هیچ آی پی آدرسی نداره .
به نظر شما مشکلش چیه؟
بچه ها یه سوال من خیلی وقت پیش دو گیگ حجم تمدید کردم...... گفتم الان برم ببینم چقدش مونده.. اما فک کنم دارم اشتباه میکنم رفتم قسمتQuery Balance اینو زده یعنی چی اونوقت؟؟؟
Account type Amount Valid date Settlement Account 71295.00 1392-03-21 1107
الان رفتم قسمت Call History اینو اون زیر زده ..متوجه نمیشم یعنی چی اخه من که اصلا شبها دانلود نمیکنم!1
Total Service type Call type Usage Unit Fee Internet Non-roaming 833.69 MB 43600.0 Total 43600.0
خانوما و آقایون تو رو خدا کمک کنید . من ورژن 3 فریمور مودم EchoLife BM8301 WIMAX CPE رو می خوام . تو رو خدا یکی لینک دانلشو بده یا اگه داره دریغ نکنه برام آپلود کنه . دمتون گرم . بد جوری به مشکل برخوردم .
هر کسی برام این فریمور رو پیدا کنه یه کارت شارژ 5000 تومنی جایزه می گیره .:33:
با سلام...میگین bm632w کیفیتش پایین تر از dx350..یعنی اختلاف کیفیتشون خیلیه؟؟؟ دیروز خریدم هنوز با دموش دارم کار میکنم اگه ارزش داره سریعتر برم عوضش کنم...
با این که فعلا مشکلی نداشتم خدا رو شکر گوش شیطون کر
بچه ها من الان اینترنت 1 مگ از مبین نت دارم
اگه یه مودم جیبی هم بخرم میشه کاری کرد که اینترنت بین جفت مودم هام فعال بشه؟
یا باید کلا با موذم جیبی یه اینترنت دیگه بگیرم؟
نمیشه هردو مودم رو باهم با یه سرویس داشت؟
نه.نمیشه از یه اکانت با دو مودم استفاده.باید روی هر مودم یه اکانت فعال داشته باشی.نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما کاری که گفتید کردم اما بعد از یک ساعت روشن بودن هم مداوم لامپ های سیگنال دستگاه تا چراغ چهارم به صورت نا منظم روشن و خاموش میشه با اتصال با موبایل به مودم خطای dns میده و هیچ سایتی رو باز نمیکنه تو صفحه کاربری هم فرکانس بین 0تا50مداوم تغییر میکنه یعنی اشکال از شبکه هست یا تغییر رمز موجب این امر شده؟ اگر مودم رو رست کنم مثل اولش به اینترنت وصل میشه یا باید تنظیمش کنم؟ من دو روز مودم رو گرفتم و روز اول هم با سه چراغ ثابت وصل بود و صفحات را با کابل باز میکرد من وارد نیستم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشومنقل قول:
اگر روی دستگاه حداقل 4 تا چراغ روشنه و کیفیت سیگنالت هم در نرم افزارش بالاست، همین رو نگه دار خب. فکر نکنم زیاد تفاوتی داشته باشننقل قول:
شاد باشین