دوستان پینگ شما هم افتضاح شده؟
از دیروز پینگ حدود 100 میلی ثانیه رفته بالا و به حدود 400 رسیده
Printable View
دوستان پینگ شما هم افتضاح شده؟
از دیروز پینگ حدود 100 میلی ثانیه رفته بالا و به حدود 400 رسیده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:خب باشع همه فهمیدن سرعتت خوبهنقل قول:
حقوق می گیری از ایرانسل؟؟؟!!!
نقل قول:
مگه کسی سرعتش خوب باشه باید حقوق بگیره اگه همچین چیزی هست بگو برم ازش بگیرم
:n19:
پس تعرفه هاي پايه رو كجاي سايت زده؟
مثلا طرح يك مگ پايه كه 10گيگ ترافيك داره نيست؟
دیگه داستان کم و زیاد بودن پینگ و دانلود تکراری شده .:n15:
ایرنسل با سرعت دانلود 16/32/64/128 کیلوبایت درثانیه برای اینترنت با پهنای باند 128/256/512/1024 یک بایت هم بیشتر نمیشه.
و هرچقدر هم پهنای باند شما بره بالاتر نوسان سرعت هم بیشتر میشه
مثلا
واسه من که 256 دارم اختلاف سرعتم خیلی کمتر از کسی هست که 1 مگ داره.
اونم بخاطر پهنای باندی هست که واسه یوزر اختصاص داده میشه...
هزار تا دلیلی وجود داره که سرعت شما بیاد پایین
الان یک ماهی هست که من سرعت پینگم رفته بالا دانلودهم هم دیگه فیکس نیست.
سرعت دانلودم با IDM و تورنت حداکثر ( معمول) 32 ولی معمولا بین 22 تا 30 نوسان داره...
شما سرعت منو ببین!
256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه پایه ای که شما میگی واسه مشترکین جدیده فکر کنم! ( مطمعن نیستم) ولی جزو طرح های تشویقی زمستانه هست !نقل قول:
ولی پایه های قدیمی فقط 128 با ماهی 3 گیگ و 256 با ماهی 3 گیگ داره. 512 هم داشت قبلا. دیگه نداره ( قبلا ماهی 4 گیگ داشت)
اره نوسان زیاد شدهنقل قول:
پس واسه شما هم همین طوریه من 4 روزه که انقدر پینگم افتضاح شده در حالی که adsl که دارم پینگش تغییر نکرده پس نتیجه میگیریم که هر غلطی داره میکنه خود ایرانسل داره انجام میدهنقل قول:
حالا که این طوره زنگ میزنم دهنشون رو سرویس میکنم
ــــــــــ:n16:نقل قول:
بچه ها چرا بعضی وقتها سایتهایی که فیل نیستن باز نمیشن؟ مثلا حالا با فیل شکن اومدم توی پی سی در صورتیکه سایت هم فیل نشده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام...
دوستانی که مودم جیبی ایرانسل دارن عمر باتری واقعا ۹ ساعت هست؟
و اینکه راضی هست؟
باتری خوبهنقل قول:
ولی حواست باشه من فصل پیش که گرفتم تعرفه 1 ساله که روش بود دانلود شبانه نداشت(هیچ جا اطلاع رسانی نکرده بود حتی نمایندگشم گفت که داره :n25:) و مجبور شدم تعرفه رو تغییر بدم .انتن دهی و wifi هم کمتر از رومیزی است.
البته شاید این فصل دانلود شبانه هم روش داشته باشه(گمون نکنم :n02:)
خوبه پس یعنی از نظر باتری ایرانسل بهتر از مبین نت هست...؟ واسه شما حدودا چند ساعت نگه میداره؟نقل قول:
باتری خوبه
ولی حواست باشه من فصل پیش که گرفتم تعرفه 1 ساله که روش بود دانلود شبانه نداشت(هیچ جا اطلاع رسانی نکرده بود حتی نمایندگشم گفت که داره :n25:) و مجبور شدم تعرفه رو تغییر بدم .انتن دهی و wifi هم کمتر از رومیزی است.
البته شاید این فصل دانلود شبانه هم روش داشته باشه(گمون نکنم :n02:)
این دانلود شبانه بگیریم این فصل همیشه رایگانه شباش؟
سلام . دوستان هنوز دانلود شبانه برقراره ! ؟؟؟ آخه تو سایتش قبلا زده بود تا آخر پاییز !
مرسی
سلام دوستان این سرعت 1 مگ نا محدود ساعت 10 نظرتون بگید چطوره ؟ ممنون میشم
باز این پکت لاست کوفتی ایرانسل شروع شده :n24:
تو سایت زده از 2 تا 6 رایگانه ولی الان چک کردم برای من دیشب و پریشب از 12 رایگان حساب کرده
سیستمشون باگ پیدا کرده برای شما همینطوریه؟
پینگت که عالیه سرعتت هم خوبه احتمالا توی منطقه کم کاربری هستی که کیفیت اینقدر بالاست ولی یادت باشه ملاک تست پینگ و سرعت سرور خارجی هست نه داخلی..نقل قول:
ممنون که جواب دادی منم باهات موافقم حالا شبم یه تست میزارمنقل قول:
سرور خارجی تست بگیر ملاک فقط سرور خارج ایرانهنقل قول:
مهم سرعت دانلوده ببین افت کرده یا نه چون میتونن دستی کاری کنن پینگ ریپلای ندهنقل قول:
تست یه مگابیت نامحدود ساعت 6 بعد از ظهر جمعه با سرور کالیفرنیا
اینم با سروری در سوئد
بعد از یکی دو هفته رنج اوضاع یه مقدار بهتر شده
پ ن: 7 و 35 دقیقه صبح شنبه. تست با چی پی ان
والا ما سرعت داخلیمون با خارجی هیچ تفاوت نداره.نقل قول:
دانلودت نرماله ولی اپلودت باید نیم مگابایت باشه مودمو یه جا به جا بکننقل قول:
سرعت 256 ایرانسل راضی ام
ایرانسل از اول دی داغون شده. سرعت کم و مدام تغییر می کنه. پینگ که با سرورهای داخلی قبلا زیر 50 بود الان به ندرت زیر 100 میاد. در حال حاضر adsl رو ترجیح می دم.
اقا همه دارن از ایرانسل بد میگن. من تازه میخواستم یک مگ نامحدود ازش بگیرم adsl به صرفه نیست.دوستان کسی از مشهد هست بگه چجوریه وضع ایرانسل اینجا؟
من مشهدی هستم داش تا همین15 رو پیش داشتم اگه برات پیج باز کزدن و سرعت بد دانلود مهم نیست بخر.البته چیزی هم تهش نمونده.کلا همون adslبهتره!نقل قول:
سلام .
من نمیتونم وارد حسابم (ecare) بشم . مشکل از کجاست ؟
الان من تست کردم وارد شد مشکلی ندارهنقل قول:
نقل قول:
شاید بی ربط باشه ولی اگه فایروال داری غیر فعال کن بعد وارد شو
سلام
شما مودم های وایمکستون رو تونستید آپگرید کنید؟
مال من اصلا نمی شه !
:n28:
شما سروییستون چی بود؟ واقعا ناراضی بودین؟نقل قول:
اخه ADSL واسه 1 مگ حدود 220 تومنی هزینه داره , بخوای 512 هم بگیری که حالا سرعتش همون 1مگ 2 مگ باشه 50-60 گیگ بیشتر دانلود کنی محدود میشی اونم با هزینه 90 تومن!! اما ایرانسل 80 تومنه 1مگش و ازین محدودیت های الکی نرم افزاری هم فکر نکنم داشته باشه.
من مشهد هستم و سرعت دانلودم فرقی نکرده ولی از 7 8 روز پیش پینگ به شدت آشغال شده اگه پینگ برات مهم نیست و بازی آنلاین نمیکنی خوبهنقل قول:
سلام
الان ساعت 2 نصفه شبه. می خواستم با speedtestسرعت اینترنت وایمکس رو تست کنم و بزلرم اینجا. اصلا با وایمکس ایرانسل نه speedtest نه این فروم هیچ کدام باز نشد. الان هم با adsl دارم این پیغام رو میدم. خوب شد این adsl رو گرفتیم.
کی گفته 90 تومن 512 میشه.من 512 پارس آنلاین دارم شد 52 تازه اومدم با هزینه نصبنقل قول:
وایمکس ایرانسل الان با ثبات نیست...قبلا خیلی بهتر بود...
POL-512-U+نقل قول:
این سرویس تو سایت پارس انلاین زده 90 تومن. مشابهش تو شاتل 93 تومن. فکر کنم شما سرویس محدود میگی 52 تومن شده.
سلام.
ایرانسل تعرفه های بلند مدتش (6 ماهه با تخفیف) رو برداشته؟ تو تغییر تعرفه من همچین گزینه ای نیست.
نوشته بود اگه بعد یه ربع آپگرید نشد، کابل و جدا کنید و بعد هم reset to default و اینا داشتنقل قول:
آپگرید که نشد هیچ، دیگه گوشیمم مودمو نمیشناسه
وای فای شو که روشن می کنم، می رم تو setting می نویسه optaining address....
کسی راهنمایی نمی کنه؟