جریان بالای خروجی حساب نمی کنید؟ یه آمپ سینما به اندازه یه امپی که بلندگوی ایستاده درایو میکنه جریان میده!نقل قول:
Printable View
جریان بالای خروجی حساب نمی کنید؟ یه آمپ سینما به اندازه یه امپی که بلندگوی ایستاده درایو میکنه جریان میده!نقل قول:
با تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
خوب من کاملا گیج شدم.نقل قول:
خواسته های من از سینمای خانگی اینه:
1- استفاده من هم گوش كردن به موسيقي است و هم پخش فيلم، بنابرين كيفيت هر دو خوب باشد.
2- صداي بلند موسيقي نميخواهم، صداي صاف و شفاف ميخواهم
3- زیاد نمیخوام هزینه کنم.
4- بيشتر فرمتها را پخش كند، اعم از divx و mkv و زيرنويس فارسي .
5- جا زياد نگيرد
6- پورتها و رابطهاي مناسب داشته باشد
دوستان گفتند که برای اینکه mkv پخش کند باید blue-ray player داشته باشد که اونهم گرون میشه. یعنی گفتند فقط دستگاههای که blue-ray player دارند کیفیت HD رو پخش میکنند.
الان من نفهمیدم بقیه که بلوری نیستند، mkv معمولی پخش میکنند، فقط HD پخش نمیکنند ؟ یا کلا mkv پخش نمیکنند؟ فیلمهای HD و 3D فقط در فرمت mkv یافت میشوند؟ حتی داونلودی ها؟
بعد یکی از دوستان گفت که یک مدل سینما با dvd-player دیده که HD هم پخش میکرده، برای همین برای من سوال پیش اومد که توی مشخصات سینماها دنبال چی بگردیم که متوجه بشیم، فیلمهای HD رو پخش میکنه یا نه.
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که با این حساب، دی وی دی پلیر خیلی استفاده ای نخواهد داشت. خوب سیستم دیگه ای هم نیست برای موسیقی گوش دادن که، هست؟ بلندگوی خالی بگیرم؟ آمپ جدا؟ سینمای بدون پلیر هم که نیست، درسته؟
گیج شدم کلا.
این HD-Playerها کارشون چیه و با بلوری پلیر چه فرقی دارند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اصلا گیج نشو.چیز پیچیده ای نیست.نقل قول:
تو بودجت بمن بگو تا من بهت بگم دقیقا چی بگیری.
دوستانی که به دنبال یک سینما خانگی قدرتمند و قوی
با کیفیت بسیار بالا
با باس بسیار قدرتمند
و ساپورت 3D و زیر نویس هم فکر کنم ساپورت کنه
خلاصه یک سینما خانگی فول امکانات با قدرت بالا می خواهند من
این را پیشنهاد میدم از برند سونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سینما خانگی با قدرت ویران کننده 2012 وات RMS
و فول امکانات
و دو ساب قدرتمند
مدلش m7 هست
دوست عزيز قيمت اين نمونه حدودا" چقدر ميتونه بشه؟نقل قول:
تا 700 تومن.نقل قول:
ممنون
این مطلب در مورد قوطی های سونی بخونید
سلام داداشنقل قول:
قیمتش 4100 هست
ولی خیلی قدرتمنده شخصا ازش تست صدا گرفتم و صداش اندازه 3 تا سینما خانگی معمولی هست
شفافیت و وضوح و تفکیک فوق العاده ای داره تا ولوم اخر و باس پر طنینی داره و حجم صداش جوریه که وقتی ولوم را بردی بالا دیگه صدای بقل دستی را نمی شنوی در واقص صدا به صدا نمی رسه
خیلی چیز مشتیه
سلام داداش داوود خوبینقل قول:
سلامتی؟
این مطلب را بنده قبول ندارم و هیچ وقت به خاطر چهار تا نوشته و نظر دیگران دست از سونی سالار بر نمی دارم
در ضمن این مطلبی که شما لینک دادی در مورد شیک 7 سونی هست نه سینما m7 سونی؟
در اون لینک نوشته شده که m7 را تست نکرده
من خودم شخصا از m7 سونی تست صدا گرفتم خیلی خیلی قوی بود حتی از پایونیر rs777 هم قوی تر بود
اگر به حرف های بنده اعتماد ندارید خودتون برید تست صدا ازش بگیرید
بعد متوجه میشید که سونی همیشه در صوت و تصویر بهترین هست
در ضمن خودم سینما خانگی سونی دارم و خیلی خیلی راضیم و صداش فوق العاده هست
خوبمنقل قول:
یه نگاهی به نظرات این مطلب بندازید
اگر قدرت میخوای بلندگو هیئت هم قوی! موزیکالیتی میدونید چیه؟
سونی بدترین ویدئو پلیرهارو داره
بیخیال
دست درد نکنه سونی را با باند هیت که از بد ترین کیفیت برخورداره مقایسه می کنید؟نقل قول:
من اصلا از شما انتظار نداشتم
نظرات را خوندم
ولی من به چشم و گوش خودم بیشتر اعتماد دارم تا حرف مردم
مرد حسابی دارم بهت می گم خودم 2 بار ازش تست صدا گرفتم و از قدرتش و کیفیتش مطمعنم
والا کیفیتش بی نظیر بود تا اخرین ولوم صدا کریستالی مثل اینه بود و ریز ترین صدا هم را پخش می کرد و باس حیرت اوری هم داشت
من اصلا از شما انتظار نداشتم
شما خودت سیستم بازی اونوقت به حرف دیگران سونی را خراب می کنی
اول برو یک اهنگ خوب با کیفیت 320 k ببر بزار تو m7 و ولوم را اگر تونستی و جرعت داشتی ببر تا اخر
تا بهت بگم سونی چیه
باشه:n08:نقل قول:
وولوم بالا اصلا در صدا اهمیت نداره مگر برای نوجوان ها و بسیار مبتدی ها در صدا
بازم بیخیال
داداش نمی خوام بحث را کش بدمنقل قول:
یعنی چی ولوم بالا اهمیت نداره
یعنی همه با ولوم کم اهنگ گوش می دن
اخه این چه حرفیه
معلومه که زیاد هم سرت نمیشه
باشه با همون پایونیر حال کن که ربع قدرت سونی هم نداره:n02:
باشه:n08::n19:نقل قول:
راستی اون استاد برزین هم هیچی حالیش نیست
یعنی هر کس میره چند سال خارج دیگه استاد سیستم صوتی میشه
طرف تو خونش پلاسما و ال سی دی سامسونگ داره بعد داره مشاوره میده:n09:
دوستان هیچ وقت گول حرف دیگران را نخورید و به قول اقای رایان اول برید تست صدا بگیرید اگر پسندید خرید کنید
بهشون میگمنقل قول:
باشه:n08::n19:
دوستان لطفا مراعات همدیگه بکنید و از توهین به همدیگه پرهیز کنید.به سخره گرفتن همدیگه کار درستی نیست.
خب با توجه به گرونی های بازار تو این چند وقت اخیر و نیازهای شما نمیشه درست تصمیم گرفتنقل قول:
شما برای پخش فرمت MKV HD و زیرنویس فارسی حتما به یک HD پلیر نیاز دارید که حداقل 200 الی 250 تومن بودجه میخواد و با باقی مونده بودجتون نمیشه سینمای درستی پیدا کرد.بایستی با باقی مونده بودجه دنبال بلندگوهای 5.1 کامپیوتر باشید با ورودی اپتیکال که بتونید HD پلیر بهش وصل کنید.
اینجوری به نتیجه میرسی.
با کیفیت 320 K معلومه موسیقی باز هم نیستی برای تست از flac یا Audio disc استفاده می کنن. (ولوم تا آخر بردن و شکستن شیشه را هم این اسپیکر های کوچیک 5.1 مخصوص PC هم انجام می دن یا حتی سینمای قدیمی سامسونگ! مهم کیفیت هست که چون نشنیدم نظری راجع به m7 ندارم.)نقل قول:
نقل قول:
شرمنده اقای رایان منم دوست ندارم به کسی توهین کنم ولی اخه بعضی ها یک حرف هایی می زنند که با عقل جور در نمیاد
من همیشه شما را قبول دارم و می دونم بدون تعصب نظر می دید و نظر شما برام خیلی مهمه
حالا به نظر شما ایا سونی محصولاتش بد هست؟
من خودم یک عمر دارم از محصولات سونی استفاده می کنم و خیلی خیلی راضیم و الان دو تا سینما سونی داخل منزل دارم یکی sz1000 و دومی dz840 و واقعا عالی هستند
هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ باس هم از لحاظ حجم صدای فوق العاده
منی که می دونم سونی چیه پس هیچ وقت نمی زارم کسی به این برند بزرگ توهین کنه
در ضمن این سینما جدید سونی m7 را می گم خودم دو بار تست ازش گرفتم هیچ مشکلی نداره و بهترین صدا و قدرت را داره اونوقت اقای داوود ندیده و تست نکرده میگه سونی خوب نیست
اخه یک چیزی بگید که با عقل جور دربیاد اخه سونی هیچ وقت محصول بد نمی زنه که سابقه خودش را خراب کنه
دوست عزیز ما که خر نیستیم می دونیم بهترین فرمت flac و audio disc هست ولی خیلی کم یاب هستندو این فرمت ها خیلی حجم زیادی دارندنقل قول:
نیازی به نظر شما نیست دوست عزیز
هم شما درست میگی هم داوود عزیزنقل قول:
منظور داوود عزیز اینه که سونی تو های اند خیلی وقته که حرفی واسه گفتن نداره و رفته به سمت تجاری سازی که کاملا درسته.
شما هم درست میگی محصولات تجاری سونی تو هم رده های خودش جزو بهترین هاست،درسته که تو ایران قیمت بالایی داره ولی باز هم تو یسری از موارد ارزش خرید داره.
من صدای این مدل هم نشنیدم و نظری در موردش ندارم.امیدوارم که مثل سری ddw5500 نباشه و پیشرفت خوبی داشته باشه چون مدل ddw5500 به نظر من یه پسرفت و شکست بود.حالا باید دید سری M چه حرفی واسه گفتن دارن.
داداش توی زمینه های اند قبول دارم که سونی حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
ولی تو مارک های تجاری مثل سامسونگ و ال جی و پایونیر دارم میگم بهترین هست
ممنون که بدون تعصب نظر میدید واقعا ممنون که حداقل شما ارزش برند بزرگ سونی را میدونید
مشکل این بنده خدا و همه کسانی که تا به حال صدا و تصویر ندیده و نشنیدن (شهرستان زندگی می کنند)این که تو یه دنیایی از اسم چرخ میزنن و فکر می کنن یه قوطی پلاستیک با یه سیم نازک آویزون بهش داره چه صدای میده یا ماهواره اچ دی چه تصویری داره.نقل قول:
شما خودت سیستم خوبی داری و تست برند تجربه کردی میدونی چی میگم
سلام و ارادت خدمت همه عزیزان و دوستان گل
خیلی ممنون میشم یه سینمای خانگی با کیفیت بسیار عالی و شفاف به بنده معرفی کنید بودجه هم در حدود 1.5 هست برند خاصی را در نظر ندارم ولی اضافه کنم فقط واسه گیم برای ps4 میخوام و خیلی کیفیت صداش برام مهمه کنار بازی واسه فیلم و موسیقی هم خوب باشه در ضمن led بنده هم سونی w904 هست اینا گفتم که اگه لازمه بهتر بنده را راهنمایی و کمک کنید.
تشکر از همه اساتید عزیز
سلامنقل قول:
پکیج 1312xp شرکت DENON
خوب تا چقدر بودجه رو بالا ببرم، میشه سینمای مناسبی پیدا کرد؟نقل قول:
ممنون
بودجه شما برای خرید حداقلی یک سینماست.شما سینمایی میخوای با ورودی اپتیکال،باید بین سینماهای با ورودی اپتیکال سرچ کنید مثل محصولات سامسونگ و یا ال جی که به بودجه شما میخوره+یک هزینه جداگانه برای HD پلیر که معمولا از 250 تومن به بالاست و تاپیک جداگونه ای داره که میتونید بحث اونجا ادامه بدید.نقل قول:
سلام به همه اساتید :n16:
من یه تلویزیون f8880 سامسونگ خریدم و خود tv همه فرمتارو پخش میکنه
حالا به نظرتون سینما خانگی بخرم یا اسپیکر 5.1 ؟
تا 700 تومنم بیشتر نمیتونم بدم
چک کنید تی وی در خروجی نوری صدای 5.1 پشتیبانی میکنهنقل قول:
داداش من نمی خوام جو این جا را بهم بریزمنقل قول:
محض اطلاعت بگم که من صدای بیشتر مارک های حرفه ای را شنیدم از جمله مارک کلیپچ و جامو و پایونیر و دنون
اما هیچ کدام قدرت و بیس m7 سونی را نداشتند و اگر بخوام یک سیستم های اند جمع کنم که به قدرت m7 سونی برسه باید دو جفت اسپیکر و دو تا ساب بگیرم و یک امپلی که حساب کردم حدود 20 میلیون می شه
سونی قدرتی که داره در حد سیستم 20 میلیونی هست
بابا بی خیال:n08:
باشه:n19::n08:نقل قول:
موزیک بیسه:n08:نقل قول:
اونم تو قوطی پلاستیک و نئوپان:n08:
درود
BDP 450
VSX 522
RS 777
HDMI Monster
Downloaded Movies
هنگام پخش فیلم از روی USB با BDP 450 و گرفتن صدا از آمپ، صدای فیلم کمه حتا تا ولوم 30. راهی برای افزایش حجم در این ولوم هست؟
مشکل از صدای فیلم شماست.صدای فیلمتون ضعیفهنقل قول:
سلام دوستان
من دیروز سینمای خانگی پایونیر 753 خریدم که رسیورش مدل vsx-523 هستش اما پشیمون شدم که چرا ----- بهتری نگرفتم امروز به فروشندش تو پاساژ شرکا زنگ زدم که برام عوضش کنه اولش کن 800 ازت برمیدارم میخواستم 923 رو بگیرم اما بعدش دبه کرد گفت 500 هنوزم بازش نکردم گارانتیه پایونیران
حالا میخواستم تو این چند روز اگه کسی اینو خواست به قیمت معقول بهش بدم خوذم 923 بگیرم اگرم نشد که از همین استفاده کنم دیگه با این قیمت قید علاقه رو میزنم . به هر حال اگه کسی خواست من در خدمتم
:n03:
سلام و تشکر بابت راهنماییتوننقل قول:
به نظر شما این مدل دنون بهتر از پایونره؟ میشه یه سایت بهم معرفی کنید که بتونم مشخصات این دنون را ببینم.
اگه بخواهید یه مدل قدرتمند و با کیفیت از پایونر بهم معرفی کنید کدوم مدل را پیشنهاد میدید در مورد بودجه هم 1.5 باشه و کمی بیشتر بشه مهم نیست فقط کیفیت واسم مهمه چون نمیخوام تا 4 5 سال دیگه هزینه کنم
بازم ممنون بابا کمک و لطفتون
منظورت از قوطی پلاستیکی همون پایونیر هست دیگه :n09:نقل قول:
چون تا جایی که من می دونم m7 سونی بانداش و ساب هاش چوبی هست
من خودم ضبط سونی دارم gn1100 همه ی بانداش از جنس چوب هست
بیس خیلی مهمه و رکن اصلی موزیک هست
همچنین شفافیت و وضوح و تفکیک
m7 سونی واقعا ارزش خرید داره و خیلی از این سینما های معمولی دو هزاری تو بازار مثل ال جی و سامسونگ و پایونیر خیلی بهتره
در رنج قیمت 4 تا 5 میلیون واقعا این مدل سونی عالیه نسبت به قیمتش
حجم صدای فوق العاده
شفافیت عالی
بیس خفن
وضوح عالی ریز ترن صدا ها راپخش می کنه
لازم نیست شما سونی را به من معرفی کنید چون خودم به سونی 100 درصد ایمان دارم و می دونم چیه
ممنون. خوب حالا برای یک سینمای با ورودی اپتیکال، حدود بودجه من، چی پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
با هزینه این سینما + هزینه HD Player، نمیشه یک سینمای خانگی با بلوری پلیر گرفت؟