مثل اینکه از این ترم قرار بر این شده شهریه واحدهای مختلف با هم فرق کنه :n04:
Printable View
مثل اینکه از این ترم قرار بر این شده شهریه واحدهای مختلف با هم فرق کنه :n04:
من امروز برای یکی از اقوام شهریه رو ریختم 750 تومن بود.
رشته روانشناسی.
دوستان نمیدونید این انتخاب واحد کیه؟ توی قسمت زمانبندی انتخاب واحد هیچی ننوشته!
روی قسمت ثبت نام با تاخیر هم کلیک میکنم میزنه رکورد شما باز نیست یا بر اساس زمانبندی وارد نشدید.
کل شهریه هم پرداخت کردیم.:n27:
سلام به همه:n26:
کسی میدونه تکمیل ظرفیت ازاد کارشناسیش کی هست ؟ اصلا تکمیل ظرفیت داره ؟ یادتونه سال پیش تکمیل ظرفیتش کی بود؟ ببخشید این سوال هارو میپرسم چون اطلاع رسانی دانشگاه ها خیلی خیلی ضعیفه:n28:
با تشکر
سلام به همه:n26:
کسی میدونه تکمیل ظرفیت ازاد کارشناسیش کی هست ؟ اصلا تکمیل ظرفیت داره ؟ یادتونه سال پیش تکمیل ظرفیتش کی بود؟ ببخشید این سوال هارو میپرسم چون اطلاع رسانی دانشگاه ها خیلی خیلی ضعیفه:n28:
با تشکر
با تشکر از پاسخ شما:n28:
کسی برای مهمانی یا نتقالی درخواست داده؟تو سامانه جدید سازمان مرکزی؟
جوابا اومده برای شما؟10 روزه هیچ اتفاقی نیوفتاده میگه در انتظار کمیسیون داستان چیه؟
سلام،
آقا یکی به سوال ما جواب بده،
چجوری میتونم بدون مدرک پیش دانشگاهی(تا دیماه گرفتمش) در دانشگاه ثبت نام کنم؟
[رشته کارشناسی مهندسی کامپیوتر - تهران غرب با آزمون قبول شدم]
اصن اسم من رو تا دی نگه میدارن و میشه دیماه برای ثبت نام ترم بهمن رفت.(یعنی یک ترم نرم دانشگاه)
خواهشاً یک جواب قطعی بدید.
بله مشکلی نیست. شما میتونی 1 ترم دیگه بری و ثبت نام کنی. ولی شهریه ثابت اون ترم رو ازت می گیرن و برات مرخصی تحصیلی رد می کنن.نقل قول:
بسیار ممنون
سلام
این دانشگاه ازاد چند بار شهریه ها رو گرون میکنه ؟
موقع انتخاب واحد که گرون کرد به اندازه کافی بدهی 300 تومن شد حالا امروز متاخرین بود بعد یه هفته بدهی 500 تومن شد !!
عجب دزدایین
من مرداد ماه توی سامانه ثبتنام کردم 20 مردادم جوابم اومد و رفتم دانشگاه مقصد ثبتنام کردم!نقل قول:
کلی زده بود در انتظار مبدا و مقصد و چی و چی ولی اگر برای شما زدن در انتظار تایید کمیسیون یعنی درخواست شما رفته کمیسیون شاید یکی از واحد ها قبول نکرده!
بهتره از واحد نقل و انقالات دانشگاهتون بپرسید شاید رد شده درخواستتون!
نقل قول:
شهریه ها بر اساس سال ورودی شما 15% افزایش پیدا کرده برای تمام رشته ها و واحد ها اما بعضی از واحد ها دیر اعمال کردن و الان دارن باقیشو میگیرن از بچه ها
احتمالا اینم همینجوری شده الان
نقل قول:
سلام،
آقا یکی به سوال ما جواب بده،
چجوری میتونم بدون مدرک پیش دانشگاهی(تا دیماه گرفتمش) در دانشگاه ثبت نام کنم؟
[رشته کارشناسی مهندسی کامپیوتر - تهران غرب با آزمون قبول شدم]
اصن اسم من رو تا دی نگه میدارن و میشه دیماه برای ثبت نام ترم بهمن رفت.(یعنی یک ترم نرم دانشگاه)
خواهشاً یک جواب قطعی بدید.
در تکمیل پاسخ دوست مون، مرخصی به دلیل نقص مدرک پایه مشمول پرداخت نصف شهریه ثابت میشه. نیازی به پرداخت تمام شهریه ثابت نیست.نقل قول:
سلام دوستان
بنده سال آخر هستم و با 20 واحد در ترم 7 فارغ التحصیل میشدم.
ولی جوری ارائه دادن که 6 واحد باقی موند و متاسفانه به دلایلی شرایط میهمان رو هم ندارم.
آیا ترم بعد 6 واحد رو میتونم بردارم و فارغ التحصیل بشم یا فقط باید میهمان گرفت یا راه دیگه ای داره؟
ممـنون.
سلام. اگه 6 واحد باقی مونده، عملی نباشن و حداکثر3 درس باشن، میشه معرفی به استاد گرفتشون.نقل قول:
در غیر اینصورت(یعنی اگه شرایط معرفی به استاد رو نداشته باشن) بستگی به ارائه شدن دروس تون داره، اگه ارائه شدن که بر میداری، اگه توی دانشگاهتون ارائه نشدن، باید مهیمان بگیری.
کاردانی من با رشته کارشناسی ناپیوسته ام یکی نیست چند واحد جبرانی میخوره بهم؟
Sent from my iPhone using Taptalk
سلام دانشگاه ازاد بدون کنکور ، ترم بهمن هم ثبت نام میکنن ؟؟
من الان نمیتونم برم دانشگاه میخام از بهمن برم میشه ؟؟؟
ناپیوسته
مرسی :n16:
سلام. دوستان کدوم از این درسها به ترتیب سخت تره . آمار احتمالات مهندسی . زبان ماشین . ساختمان داده . رشته نرم افزار.
بنظرتون میشه کدومشو باهم تو یه ترم برداشت.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
نقل قول:
من ورودی 90 هستم . الان ترم 7 م . 6 ترم قبلی همیشه حداکثر 850 میشد شهریه وقتی 20 واحد انتخاب میکردیم . این ترم حدود 1100 شد . دیگه چقدر گرون میکنن اخه . حالا کاش یه ارتقایی داده میشد تو یه جاش .
سلام بستگی به استاد و جزوه ای که میده داره استاد میتونه یه درس دو واحدی رو هم از ریاضی مهندسی سخت تر کنه واستنقل قول:
ولی طبق پیش نیاز امار احتمالات که پیش نیازش ریاضی 1 هست ، زبان ماشین که پیش نیازش برنامه سازی پیشرفته هست و ساختمان داده ها هم که پیش نیازش ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته هست
برای همین میتونی 3 تاشون تو یه ترم برداری
به نظر من اگر پایه ریاضیتون خوبه هرسه راحته ، اگر هم متوسطه که آمار و احتمال یکمی نه زیاد نسبت به بقیه سخت تره .
ولی بازم میگم هرسه خوبه و راحت میشه پاس کرد .
منظورم از پیش نیاز این بود که اینا خودشون پیش نیاز درسهای بالاتر هستن. کدومش واجب تره. خودم به این نتیجه رسیدم که ساختمان داده مهمتره و پیش نیاز خیلی از درسهاست.نقل قول:
دانشگاه جدول امتحانهارو عوض کرد و امتحان این سه تا به همراه یه آشنایی با قران افتاده پشت هم. از ۲۰ تا ۲۳ دی .برا همین به فکر افتاده بودم یکیو حذف کنم. یا آمار رو یا زبان ماشینو و ...
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
امار و احتمالات که ترم اخرم میتونی برداری پیش نیاز هیچی نیست . زبان ماشینم فقط پیش نیاز نظریه زبان و ماشین ها هست . ساختمان داده پیش نیاز ذخیره بازیابی و طراحی الگوریتم و ... هستنقل قول:
من هم ورودی ۹۰ هستم و شهریه ثابتم شده ۷۱۳ هزار تومن و ۱۹ واحد انتخاب کردم این ترم و شهریه ام شده ۱۲۰۰!نقل قول:
همینه دیگه گرون میکنن بدون اینکه ارتقایی توی دانشگاه بدن!
متاسفانه سیستم آموزشیمون ضعف داره
سلام. می خواستم بدونم هزینه دکترا آزاد برای رشته برق حدودا ترمی چقد در میاد؟
و کسی می دونه آیا بورسیه می کنن یا نه و چه شرایطی داره؟
یکی از دوستان ما رشته اش شیمی بود . میگفت ترمی 8 میلیون :n04:
ضمنا از هاروارد راحت تر میتونی بورس بگیری تا از دانشگاه آزاد ! :n02:
منم شنیدم تا تموم بشه یه 50 ، 60تومنی آب می خوره ، هر کی هم رفته می گن بورسیه هست ولی شرایطش رو نمی دونم چجوریه خودیاشونو بورسیه می کنن یا ...
از بورسیه علوم تحقیقات شدن تا جدیدا مالزی !
شرایطش رو کسی نمی دونه؟ اصلا چجوری باید اقدام کنی؟
مورچه چیه که کلا پاچش چی باشه! دانشگاه آزاد و بورسیه؟!!
منظورتون رو نفهمیدم یعنی بورسیه نمیده؟نقل قول:
سلام
بنده توی دانشگاه آزاد درس میخونم و ورودی سال 1386 هستم
برای ترم 5 مهمانی گرفتم و اومدم شهر خودم ولی برای امتحانات نرفتم
همچنین برای ترم 6 مهمان گرفتم ولی انتخاب واحد نکردم
ترم 7 و ترم 8 رو هم دانشگاه خودم انتخاب واحد کردم ولی واسه امتحانات نرفتم
از اینجا به بعد هم نه انتخاب واحد کردم و نه واسه امتحانات رفتم
حالا میخواستم بدونم از دوستان میتونه راهنمایی کنه که وضعیت من چی میشه؟
نقل قول:
سلام
کاردانی به کارشناسی هستین یا کارشناسی مستقیم؟
شما نرفتین امتحان بدین یا انتخاب واحد نکردین مرخصی هم نگرفتین؟؟
تکلیف که معلومه!
یکم کارتون سخت میشه چون مرخصی نگرفتین و یا انصراف هم ندادین
باید ببینید دانشگاه موافقت میکنه که از همون ترم 5 ام شروع به تحصیل کنید یا نه!
دیگه ام نمیتونید برای مهمانی اقدام کنید
چون ثبت مهمانی در سامانه انجام میشه و پر.ونده شما اونجا هست که نه امتحان دادین و نه انتخاب واحد کردین! امکان رد درخواستتون هست
شهریه ثابت ها رو پرداخت کردین؟؟
اگر نکردین به عنوان بدهی برای شما ثبت شده
بهتره برای روشن شده قضیه با اموزش دانشگاه تماس بگیرید
دوستان تکمیل ظرفیت ارشد تا کی مهلت داره?
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
گفته بودن تا 8 مهر ماه که دانشجوها از ترم پاییز برن سر کلاسنقل قول:
دوستان پانزدهمين دوره تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور بزودي شروع ميشه
بعد سايت دانشگاه ما زده كه اعضاي هيئت علمي رزومه و كارهاشون رو ارسال كنند !
دانشجويان نميتونن ؟؟؟
بعد سوال بعدي اينكه نميشه بصورت مستقيم ارسال كنيم نه از طرف دانشگاه؟
تشكر
دوستان میخواستم بدونم قانون داشتن حداقل 12 واحد در یک ترم شامل ترم آخر هم هست؟ چون من 2 واحد عملی و 2 واحد نظری از درسم مونده.آیا مشکلی به وجود میاد؟
سوال دیگم اینه که اگر مثلا پیش نیاز یک درس آزمایشگاه رو رعایت نکنی و اون آزمایشگاه رو با درس تئوری مربوطه در یک نیم سال گذرونده باشی موقع دادن مدرک بهت گیر میدن؟ اگر فارق التحصیلی رو قبول نکنن تکلیف چیه؟ آیا باید اون دروس رو دوباره بگذرونیم؟ در این صورت درس رو حذف میکنن یا صفر رد میکنن؟
ترم اخر شامل پروژه و کارورزی شما به همراه همون واحد های باقی مانده میشه 12 واحد!نقل قول:
بنظر نمیاد مشکلی ایجاد بشه چون من ترم پیش یک درس رو با آزمایشگاهش با هم پاس کردم این ترمم یک درس رو با ازمایشگاهش بر داشتم اما وقتی به مسئول آموزش گفتم گفت موردی نداره! حالا نمیدونم دیگه
بهتره بپرسید بازهم از اموزش دانشگاه
دوست عزیز من پروژه و کارآموزی رو انشاالله همین ترم پاس میکنم. برای ترم بعدم فقط چهار واحد میمونه. میخوام بدونم مشکلی پیش میاد یا نهنقل قول:
Sent from my GT-I9305
چه طور بهتون پروژه کاراموزی دادن؟نقل قول:
توی چارت ما زده پروژه و کاراموزی فقط در ترم اخر دانشجو میتونه بگیره و این ترم به من ندادن! ترم دیگه برای 6 واحد باید برم دانشگاه!
اگر دروس افتاده باشه یا با هماهنگی اموزش شاید بتونید معرفی به استاد بگیرید.:n13:
انشالا مشکلی پیش نمیاد
ولی بازهم از اموزش سوال کنید به ماهم خبر بدین
دوره ما میگفتن باید 70 درصد دروس تخصصی رو پاس کرده باشید . الزامی برای ترم آخر نبود .نقل قول:
در مورد کارآموزی و پروژه برای دانشجویان پیوسته فکر کنم قانون اینه که اگر 100 واحد پاس کرده باشید میتونید این دو درس رو برداریدنقل قول:
دوستان ایا مدیر گروه دسترسی و این قدرت رو داره که پیش نیاز یک درس که تاکنون اخذ نشده رو درصورتی که دانشجو ترم اخر نباشه و اون پیش نیاز رو هم تا کنون اخذ نکرده باشه صورت همنیاز دربیاره ؟
بطور مثال بنده درس پروژه بتن دارم و این درس سه درس پیش نیاز داره دوتاش رو پاس کردم ولی یکیش رو تاکنون نگرفتم و ترم دیگه برنامه درام پروژه بنن رو هم بگیرم . درصورتی ممکنه که اون درس رو برام صورت همنیاز دربیاره .
به مدیر گروه گفتم گفت همچین چیزی امکان نداره . گفتم تو نمیخای یا امکانش نیست گفت نظر من مهم نیست امکانش نیست .
درصورتی که خبر دارم در همین دانشگاه مدیر گروه های دیگه این کارو رو برای دانشجو انجام دادن .
حالا پیشنهادتون چیه ؟ برم پیش رییس دانشگاه موضوع رو مطرح کنم ؟