نقل قول:
چه خنده بازاری...........
به خدا من اگه اونجا بودم اینقدر می خندیدم روحیه ام میرفت بالا امتحانو خوب می دادم....
ولی الان حرفی ندارم بزنم:41:........یک سال تلف شد......ریاضیشو که دیدم رم کردم....
Printable View
نقل قول:
چه خنده بازاری...........
به خدا من اگه اونجا بودم اینقدر می خندیدم روحیه ام میرفت بالا امتحانو خوب می دادم....
ولی الان حرفی ندارم بزنم:41:........یک سال تلف شد......ریاضیشو که دیدم رم کردم....
من:
1- دوست دارم گریه کنم!
2- دوست دارم بخندم!
نظر شما چیه؟!:31:
شما سعی می کنید یه جورایی امید بدیدنقل قول:
ببینید، بچه ها به این خاطر دوست دارن برن دانشگاه دولتی که این همه هزینه ای که کردن بیهوده نباشه و هر ترم پول زیادی نپردازن و یه جورایی روشون نمیشه با این همه هزینه ای که والدینشون برای کتاب و معلم و کلاس و آزمون و... پرداختن نتونن انتظاراتشونو برآورده کنن
در ضمن ما نمی گیم دانشگاه آزاد بده چون خیلیاش از بعضی دانشگاه های دولتی هم سطحش بهتره هم امکاناتش
شما هم اینقدر اون زیردستتو اذیت نکن گناه داره نشنیدی گهی زین به پشت و.....
در ضمن شما چه 1 سراسری باشی چه آخرین نفر پ . ا . ر . ت . ی . حرف اولو آخرو میزنه
اقا چه خبره...يواشتر پامو له كردين!!:31:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 54 (46 کاربران و 8 مهمان)
بكس چه خبر كنكور؟؟؟
من وسط تست هاي رياضي امام جمعه و استاندار اومدن بالا سرم!!:19:
بدشانسي رو ميبيني!!
اره...اين مهمه!! بالاخره تموم شد!! سلام بر ازادي!:8:نقل قول:
یه سال پیش این موقع ها چه فکرایی میکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بالاخره تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکسشنه تو سایت Azmoon.org کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد توزیع میشه.برید و کارتتون رو بگیرید.
دوستان یکشنبه تو سایت Azmoon.org کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد توزیع میشه.برید و کارتتون رو بگیرید.
دستشويي رفتن آزاده؟
من هي ميرفتم دستشويي:دي اصلا تو دستشوييش صف بود:31:
اوه. چه خوب زدی ریاضی پارسالو. :دینقل قول:
!!!! ، ریاضی سال پیش خیلی آسون بود. توی دوران جمع بندی 70 زدم ریاضی پارسال رو و ریاضی آزمون مبتکران از 50 60 پایینتر نیومد ولی این آزمون خیلی سخت بود.
25 یا 30 تا زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه خوب داده باشم
من 50 زدم:43:
ایشالا امسالم ترازت خوب شه.
واقعا حداقل امروز فقط مهمه که تموم شد :rolleye: آزادی خیلی مزه میده. نه؟ به ما که پارسال خیلی حال دادنقل قول:
بچه ها بالاخره کنکور 89 رو تموم کردیم ماها
یه سال پیش این موقع ها چه فکرایی میکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بالاخره تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های ریاضی خسته نباشید .
سخت بود ؟ آسون بود ؟
کنکور چطوری بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا میشه سولاتو گیر آورد .
کنکور ترسناکه.
آقا این دفترچه های سربازیه چیه ... کجا میدن ما بریم بگیریم ... سنگین تر هستیم اینجوری :31:
زبان ، لغت ها و گرامر اسون بود ... ریدینگ اول آسون ، دومی ما رو ... داد !! . معارف خیلی سوالاتش جزئیات رو می پرسید و با سالهای پیش یه فرقی داشت . نمیدونم کجاش !!! :31: عربی رو که بیخیال . ادبیاتم سختتر شده بود واقعا . کلا عمومی رو که زیاد خوب ندادیم .
اما اختصاصی . یه سوال رو میزدی می دیدی خیلی سخته . بعدی رو می دیدی ، نخونده جوابو میزدی . همینجوری از اول تا اخر حرکت نوسانی کرده بودیم . یکی سخت یکی آسون . مخصوصا فیزیک و ریاضی . شیمی باز یکنواخت بود . فیزیک رو از بقیه بهتر دادم ... بعد شیمی و بعد ریاضی .
امیدوارم همگی موفق باشید ... :10:
من رياضي 7 تا زدم...!:2: يعني ر..د به رتبه و تراز و كلا همه چي!!نقل قول:
ولی الان حرفی ندارم بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........یک سال تلف شد......ریاضیشو که دیدم رم کردم....
رفيقم با تراز 6800 رياضي 15 تا زده...
بچه ها متن عربيه ديگه چي بود؟؟ من فقط 3 تا تجزيه و تركيب اخرشو زدم...كلي رو تست هاي متن حساب كرده بودم كه عربي رو 75 بزنم.... !:41:
من عادت دارم سوالا رو تو دفترچه میزنم و 7-8 دقیقه آخر تو پاسخنامه علامت میزنم.تا حالا هم پیش نیومده نرسم.همیشه تو عمومی وقت زیاد میارم.امروز من تا 8 و نیم همه ی تستا رو زدم(به جز عربی) و وسط ریدینگ اول بودم.حسابی ذوق کردم که چقدر وقت اضافه آوردم. همون موقع تو حوزه صدای آژیر اومد انگار دزدی چیزی اومده باشه و شلوغ شد و من بدبخت نفهمیدم چی خوندم.مجبور شدم از اول بخونم.(آژیر زدن بگن بازرس مرد اومده مقنعه هاتونو سرتون کنین) تا یه ربع به 9 داشتم ریدینگ میخوندم.
بعد هم که رفتم سراغ عربی تا 9 و 5 دقیقه.چند تا از سوالای نزده ام رو داشتم میخوندم که دیدم 5 دقیقه دیگه وقت تمومه شروع کردم به علامت زدن.ساعت 9:12 دقیقه بود که گفتن وقت تمومه.من تازه سوال 36-37 بودم.هی مراقبا می گفتن دفترچه ها رو بدید.
حسابی ترسیدم.من با درصدای بالای 80 عمومی پاسخنامه ام سفید بود.قلبم دقیقن تو گلوم بود.
دستم انقدر بد میلرزید که وقتی مداد رو میزاشتم رو گزینه ی دو میرفت رو 4 برمی گشت رو یک.رنگم پریده بود.
اون لحظه فکر میکردم میمیرم.خیلی زور زدم که اشتباهی علامت نزنم.حواسم بود.(خدا کنه هیچ سوای رو اشتباه وارد نکرده باشم)
وقتی تموم شد.9:17 دقیقه بود.خیلی بهم ضربه زد این اتفاق.لعنتی ها 3 دقیقه زودتر اعلام کردن وقت تمومه.
مثل بید داشتم میلرزیدم.مراقبا واسم آب آوردن.حرف نمیتونستم بزنم.هی میگفتن خوبی؟من بریده بریده و درهم برهم حرف میزدم.5 دقیقه از وقت اختصاصی گذشته بود ولی هنوز دفترچه ی سوالای اختصاصی رو بهم نداده بودن.
این بدتر بود.
خلاصه تو اون 10 دقیقه ی بین عمومی و اختصاصی من مردم و زنده شدم.تو عمرم اینقدر نترسیده بودم.فکر میکردم دیگه همه چیز تموم شده.اما تونستم به خودم مسلط بشم.خیلی خوب خودمو کنترل کردم.وگرنه ممکن بود دیگه تا آخر خراب کنم.
واقعن میگم که تو اون لحظه خدا به دادم رسید.
من ادبیات رو کمی تا قسمتی زیاد زدم بعدش رفتم سراغ درس مورد علاقه حاج آقا، زبان انگلیسی و به جز یه سؤال همه رو زدم و کلاً عمومیا بد نبود به خصوص زبان تقریباً آب خوردن بود... بعدش اومدم به درس مزخرف دینی که حالمان همی داشت بهم میخورد و چند تایی بیش همی نزدیم... سپس بزدیم به کانال عربی و چندی سؤال ترجمه ای زدیم و یهو خانوم محترمه گفتن تمومه برید اختصاصی.....
اختصاصیم ریاضیاتشو 8-9 تا بزدیم و فیزیک 10-11 تا و شیمی 3-4 تا و ساندیسی بخوردیم به یاد بیت.... :21:
اختصاصی خیلی سؤالاش چیزی بود....... :19:
سال دیگه خدا بزرگه...؟
نترسید... خدا با ماست... امام با نوشابه... نظام با دوغ... سبزی ماست موسیر نوشابه دوغ سالاد چلو پلو خورش ترشی...؟
امشب و قبل از جلسه حتما برین دسشویی:دینقل قول:
دستشويي رفتن آزاده؟
من هي ميرفتم دستشويي:دي اصلا تو دستشوييش صف بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فکر نکنم سر جلسه لازم بشه با این تفاسیر به جای آب هم بیشتر سر جلسه خرما و اینا بخورین و کمتر آبمیوه. مگه مواقع تشنگی.
معمولا اجازه باید بدن برین دسشویی،(اگه بچه ها کم باشن) اما قبلش حواستون باشه که اگه مراقب گیر بود مشکلی پیش نیاد
نامردا به ما ساندیس هم ندادن.....نقل قول:
آخه بدبختی اینجاس که من پارسال آزاد شرکت کردم،اونجا هم ساندیس ندادن.:41:
آخه اینا نمیگن یه بنده خدایی مثل من به عشقه ساندیس میاد؟؟؟؟؟؟کلی زدن تو ذوقم.
حماسه 10 تیرف خـــواری بود در چشم دشمنان و یاوه گویان شرق و غرب..... :دی
ساندیس طی یه سال گذشته خیلی مصرف شده میگن خشکسالی و قحطی ساندیس اومده با اینکه وزارت علوم 60 میلیون ساندیس درست کرده بوده ولی همه غیب شدن و به خیلی از حوزه ها نرسیده... :41:نقل قول:
اي بابا!!! چه عرض كنم. منم مثل بقيه . به همون بدي....:41:نقل قول:
جواب ها اومده روی سایت؟
آخ آخ متاسفم دوستم.نقل قول:
من عادت دارم سوالا رو تو دفترچه میزنم و 7-8 دقیقه آخر تو پاسخنامه علامت میزنم.تا حالا هم پیش نیومده نرسم.همیشه تو عمومی وقت زیاد میارم.امروز من تا 8 و نیم همه ی تستا رو زدم(به جز عربی) و وسط ریدینگ اول بودم.حسابی
خدارو شکر که خوب شد.
اونایی که فردا کنکور دارن این کارو نکنن. اگه نمیتونن عادتشونو ترک کنن حداقل یه صفحه یه صفحه وارد پاسخننامه کنن.
معمئولا وقت سر کنکور یکم کم میارین. من همیشه نیم ساعت آخر عمومیا داشتم اما سر جلسه یه ربع.و همینطور واسه اختصاصیا. زمانتونو تنظیم کنین.
پس چرا کلید سوالات نمیاد رو سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خدا بت رحمیدهنقل قول:
دختر عمه منم با تراز 7000 اموروز گند زده میگه از اول عمومیا که دیده سخته گریه کرده تا همین الان
ولی من خودم اصلا استرس و ترسی نداشتم
نمیدونم چرا!!!!!!!!:18:
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
(آژیر زدن بگن بازرس مرد اومده مقنعه هاتونو سرتون کنین)
قبل شروع امتحان براي سلامتي مقام عظمي صلوات فرستادين؟؟:31:
كلي روحيه ميگرفتين...:27:
شب خونه حاج آقا توکلی... :27:نقل قول:
به ما یارو با شور و حرارت 12000 ژول بر متر مکعب گفت که صلوات واسه سلامت مقام و نظام و اینجور چیزا و فقط یکی دو نفر فرستادن..... طرف خودش ضایع شد گفتش بزنن کانال تلاوت آیاتی چند.....نقل قول:
بله فهمیدم ، کلا گفتم حواست باشهنقل قول:
بخند تا دنیا بهت بخندهنقل قول:
---------------
خطاب به ati_1991: نه بابا ، شما که عربی رو 85 زدی پارسال :دی. تازه توی خونه زدم اونو. شما رتبتون چند شد ؟
چه خبر امروز
:18:
بعد از آزمون با بچه ها انقدر داد زدیم
:19:
کلی ام خندیدیم
:31::27:
برا همه آروزی موفقیت دارم
:40:
شما چقد بامزه ای با این تفنگ خوفت!!!!!:5:نقل قول:
سلام
تعداد سؤالايي كه پاسخ دادم:
ادبيات : 17 تا
عربي : 15 تا
ديني : 23 تا
زبان : 11 تا
رياضي : 21
فيزيك : 26 تا
شيمي : 28 تا
قبول دارم سخت بوده ..............
خسته نباشی خانومی. من که میدیدم شما خیلی آزموناتو خوب میدادی:دینقل قول:
اي بابا!!! چه عرض كنم. منم مثل بقيه . به همون بدي.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا کنکورتم به همون خوبی باشه
خوبیش اینه که تو سر جلسه فهمیدی سوالا سخته من فکر می کردم من تمرکز کافی ندارم که نمی تونم به جواب برسم هر سوال ریاضیو دست کم دو بار حل می کردم وخیلیاشم بعد کلی کار کردن تازه می فهمیدم نمی تونم حلش کنم می ذاشتم کنار...واقعا بعد اون همه آزمون که تمرین کردم این کارا رو به خاطر امروز نمی دونم چرا باید یه همچین گندی می زدم:19::19::19:...می دونی از چی خیییییییییییییییییلی ناراحتم؟ از اینکه قبل آزمون به من توصیه اکید شده بود اول شیمی بزنم بعد فیزیک آخر سر برم سراغ ریاضی ته دلمم قبول داشتم این حرفو ولیییییییی............................. را؟؟؟:19::19::19:نقل قول:
من فکر میکردم تو پسری:31::31:نقل قول:
اوره کا اوره کا
خود سازمان سنجش هم تا حالا نتونسته سوالا رو حل کنه به همین دلیل هنوز نیومده
بدی خانم مهندس یعنی درسی که قرار بوده 100 بزنن زدن 99.5%!!!:31:نقل قول:
اي بابا!!! چه عرض كنم. منم مثل بقيه . به همون بدي.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصولا بچه درسخونها اینجورین:31: الان از داش سامان هم بپرسی چیکاری کردی میگه خراب کردم!:31:
دوستان کلید اومد اینم لینک مستقیم
کد:http://www.sanjesh.org/index_ex89.htm
برو بچ ازاد رو من تهران جنوب مهندسی صنایع - تکنولوژی صنعتی زدم. حودودا چه درصی هایی برا اختصاصیش لازمه؟ چون مطمئنم عمومی هاش رو زیر 70 نمیزنم.امروز یکم اختصاصیا رو ÷ایین زدم. ناراحتم اساسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خیلی خوشحالم ریاضی سخت بوده چون ریاضی و گذاشته بودم کنار....نقل قول:
الانم 4.5 تا بیشتر نزدم بجاش فیزیک و شیمی و عربی و زبان رو خوب زدم
خوب تو خونه بهتر میشه :دی ولی خوب زدی بازمنقل قول:
نه بابا ، شما که عربی رو 85 زدی پارسال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تازه توی خونه زدم اونو. شما رتبتون چند شد ؟
796 شدم.آی تی تهران میخونم
تجربیا! قبل از جلسه و در طول جلسه کلی حرف میزنن تو بلندگو. صلوات 200 تایی ازتون میخوان که واسه تک تک مقام ها بفرستین :دی
به غیر از مطالب مهم راجع به پاسخنامه و کارت و اینا بقیه اش حواستونو پرت نکنه
کدوم کلید ؟ من که نمی بینم .نقل قول:
نه دستشويي نداشتم اما هي ميرفتم...نقل قول:
چي ميكردم خوب؟حوصله تست زدن نداشتم
منم =))))نقل قول:
بچه ها همتون اتفاق عجیب غریبی براتون نیوفتاده پس شک نکنید که همونی میشید که زحمت کشیدینو خواستید پس حالا پاشید برید دنبال حال و حولو تفریح :دی