حاجی برو دعا کن دارم روی بانک کار میکنم xD
Printable View
حاجی برو دعا کن دارم روی بانک کار میکنم xD
خوب این طرف اصلا dodging کار نکرده.و از بقیه اسکیلها هم فقط aim کار کرده.یعنی اسکیل برای دوئل فقط روی reflex و aim گذاشته.نتیجه هم منطقی به نظر میرسه.نقل قول:
میشه یه توضیح کامل بدی ؟نقل قول:
خوب این طرف اصلا dodging کار نکرده.و از بقیه اسکیلها هم فقط aim کار کرده.یعنی اسکیل برای دوئل فقط روی reflex و aim گذاشته.نتیجه هم منطقی به نظر میرسه.
به نظرت اتربیوت ها روی چی گذاشته و کدوم اسکیل ها رو گرفته آخه سریع هم لول آپ کرده باید کارای خوبی براش باز شده باشه !
چیز جالبی به نظر میاد اگه روش کار بشه
دقیق نمیدونم ولی احتمالا سلاحش میلی هست.نقل قول:
ات ها رو روی strenght گذاشته پس ویگور و تافنس خود به خود بالا میره.dodging رو بیخیال شده تا اسکیل اضافی مصرف نکنه.در عوض ریفلکس رو زیاد کرده.شوتینگ هم که نیاز نداره.aim رو روش زیاد اسکیل گذاشته.تاکتیک و اپیرنس رو هم بیخیال شده چون تاکتیک و اپیرنس فقط به dodging کمک میکنن.
میدونی چرا تعجب کردم !؟ چون طرف فایرآرم ه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باز هم فرقی نمیکنه.نقل قول:
ات ها رو روی dexterity گذاشته.پس aim و شوتینگ خود به خود زیاد میشه.
از اون طرف اسکلیها رو روی ریفلکس و تافنس گذاشته.
همون طور که میبینی کار grave robber که شانس بالای 90% هم داره باز کرده.احتمالا لباسهاش رو هم از این کار به دست آورده.
فکر کنم اتربیوت ها رو روی Dexterity گذاشته هر لول هم دو تا toughness یکی reflex گرفته چون اون رینگ کنار کفشه از یه کار که fine motor skill زیادی میخواد بدست میاد !
ارزش داره یه کاراکتر اینطوری درست کنیم ولی سرباز یا دوئلر ؟
دوئلر که اصلا بونوس هاش به درد نمیخوره.سرباز هم با این روش از بونوس هاش نمیتونی استفاده کنی.چون strenght زیاد نمیکنی پس جونت زیاد نمیشه.تاکتیک رو هم که باید بیخیال شی پس از اون بونوس هم نمیتونی استفاده کنی.فقط میمونه اینکه اسلحه 3 لول بالاتر میتونی برداری که به نظر من ارزش نداره.در عوض با ادونچرر بونوس های بهتری به دست میاری و خوب دوئل هم میتونی بکنی.نقل قول:
به نظرت از دوئلر هم لول خودش که اسکیل ها رو بین بین appearance aim shooting پخش کرده میخوره ؟
دیگه نمیتونن اخه من سیستم جدیدمو پیاده میکنم و خودمو پس اوت میکنم اما قبلش نامردا منو میکشتن الان باید به فکر بیلدر هاشون باشن که می خوام 2 روز دیگه برم بکشمشوننقل قول:
متاسفانه این کارها واسه من که لولم 27 هست هنوز باز نشدهنقل قول:
هرچی اقا هادی میگه همونه ! ایشون حکم مرجع تقلید این بازی رو دارن :10:نقل قول:
ورلد جدید کی میاد ؟؟؟
مي خواي پيشنهاد بدم تو ورژن جديد امكان خودكشي بزارن؟!!نقل قول:
دیگه نمیتونن اخه من سیستم جدیدمو پیاده میکنم و خودمو پس اوت میکنم اما قبلش نامردا منو میکشتن الان باید به فکر بیلدر هاشون باشن که می خوام 2 روز دیگه برم بکشمشون
===
احتمال داره فورت كه بزارن اسكيل هاي غير دوئل هم استفاده بشه!
مثلا تراپر ها برن تله بزارن تو فورت و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه نظر بدید از این به بعد چی کار کنم ؟؟؟
سعید چرا جواب منو نمیدی ؟؟؟
من زياد از پخش اسكيل سر در نمي يارم ولي اسكيل ها رو بزار رو آپارانس ات ها هم رو دكس...نقل قول:
حاجی اسکیلو بی خیال این امضات یعنی چی؟؟؟؟نقل قول:
كجاش؟!!...نقل قول:
حاجی اسکیلو بی خیال این امضات یعنی چی؟؟؟؟
چرا dodge رو نگرفتی ؟ حداقل چند تا میگرفتی ! اینطوری هر طرفی بزنن بهت میخوره !نقل قول:
چه كسي مي داند باغ پولاد كجاست ؟ ... مسلما هيچ كس!نقل قول:
و كه مي داند چارلي بكويث كيست؟ شايد هيچ كس !!
باغ پولاد يه روستاي متروكه هست تو وسط بيابون!!!نقل قول:
چه كسي مي داند باغ پولاد كجاست ؟ ... مسلما هيچ كس!
چارلي بكويث فرمانده نيروهاي دلتا در عمليات طبس هست(آواتار بنده!)!!نقل قول:
و كه مي داند چارلي بكويث كيست؟ شايد هيچ كس !!
=
اين ها رو گذاشتم برا خالي نبودن عريضه!!!
چرا کسی نمیره دنبالش یه سرور هم تو ایران راه بیفته xD
-------------
رزرو شد :دینقل قول:
-------------
chaghal
holyprince
بن شدن !!
تابلو یکی ریپورت داده چون بقیه کاراکترا بن نشدن !
یه تیکت گذاشتم 7 متر D: رفتم از فروم کلی ماده و قانون درآوردم که کار خلافی انجام ندادم (واقعا هم انجام ندادم) فقط تنها مشکل اینه که هر کس توی هر ورد فقط یه کاراکتر میتونه داشته باشه اونم گفتم که اینجا چند تا کامپیوتر از یک آی پی استفاده میکنن xD
دائم؟؟ یا مدت دارنقل قول:
chaghal
holyprince
بن شدن !!
مگه مدت دار هم داره ؟! اینجا که چیزی ننوشته !نقل قول:
دائم؟؟ یا مدت دار
درش میارم از بن ! چون کار خلافی نکردم و اگر هم قرار بود بسته به آی پی بن کنن همه کاراکترام رو باید بن میکردن
احتمالا یکی ریپورت داده اینا هم باور کردن .
تایید میشه
باید یه سرور ایرانی راه بندازیم
آقایون هر کی با دو تا آیدی میره تو بازی همین الان بن میشه .
احمق ها همه آیدی های من رو بن کردن ! تیکت گذاشتم حالا ببینم جواب چی میشه !
عجب !
خب باید اصول ایمیل رو رعایت میکردی دیگه ...
اصول ایمیل ؟ منظورت چیه ؟نقل قول:
عجب !
خب باید اصول ایمیل رو رعایت میکردی دیگه ...
منظورم اصول ایمنی بود !
نقل قول:Rulesنقل قول:
§1) One Account Per Player
Each player must only play one account per world. It is not allowed to disclose your password to other players. You are not allowed to play or look after another player’s account.
Examples:
More than one player is allowed to play from the same computer and/or internet connection. However, each player can only play their own account and must pay attention to
It is forbidden for a player to log in to a roommate or family member’s account while he’s not around.
Forcing entry to another account is prohibited. Even attempting to do so is a violation of the rules.
§2) Players sharing an internet connection
Players that share an Internet connection may not duel each other. It is also not allowed for 2 players on the same connection to coordinate duels on another player. At least 24 hours must have passed between the duels.
این قانون میگه هر کسی میتونه یه اکانت داشته باشه اما اگه چند نفر از یه کامپیوتر استفاده کنن هرکس باید فقط اکانت خودشو لاگین کنه (یعنی از یه کامپیوتر میشه چند اکانت بازی کنه یعنی میشه ادم چند اکانت داشته باشه)
اما نباید اون اکانتها به یه نفر در فاصله کمتر از 24 ساعت حمله کنن
chaghal شما قانون 2 رو نقض کردی و با اکانتهات به ادمهای مختلف اتک کردی ملت هم خر نیستن تابلو شدی ریپورتتو دادن
باحاله من نمیتونم این پست رو ارسال کنم این 15 باره سعی میکنم
Each player must only play one account per world. It is not allowed to disclose your password to other players. You are not allowed to play or look after another player’s account.
Examples:
More than one player is allowed to play from the same computer and/or internet connection. However, each player can only play their own account and must pay attention to
It is forbidden for a player to log in to a roommate or family member’s account while he’s not around.
Forcing entry to another account is prohibited. Even attempting to do so is a violation of the rules.
Players that share an Internet connection may not duel each other. It is also not allowed for 2 players on the same connection to coordinate duels on another player. At least 24 hours must have passed between the duels.
این قانون میگه هر کسی میتونه یه اکانت داشته باشه اما اگه چند نفر از یه کامپیوتر استفاده کنن هرکس باید فقط اکانت خودشو لاگین کنه (یعنی از یه کامپیوتر میشه چند اکانت بازی کنه یعنی میشه ادم چند اکانت داشته باشه)
chaghal شما قانون 2 رو نقض کردی و با اکانتهات به ادمهای مختلف اتک کردی ملت هم خر نیستن تابلو شدی ریپورتتو دادن
این یکی 16 باره که اون پست رو میدم با کمی تغییر امیدوارم نمایش داده شه :دی
Examples:
نقل قول:این قانون میگه هر کسی میتونه یه اکانت داشته باشه اما اگه چند نفر از یه کامپیوتر استفاده کنن هرکس باید فقط اکانت خودشو لاگین کنه (یعنی از یه کامپیوتر میشه چند اکانت بازی کنه یعنی میشه ادم چند اکانت داشته باشه)نقل قول:
این اولین قانون بازیه :
It is allowed to play with more than one player on one computer
فقط مشکل اینجاست که این قانون با قانون بعدی که میگه تو هر ورد یه کاراکتر جور در نمیاد که مشکل از خودشونه !
بر فرض برادر من بخواد یه کاراکتر بسازه اینا از کجا میفهمن من پشت سیستمم یا اون !
دیگه این شیوه پیدا کردن مولتی ها از روی آی پی منقرض شده و حق خیلی ها که از گیم نت و کافی نت متصل میشن ضایع میشه .
من بشخصه اصلا ناراحت نیستم فقط موندم اینا رو چه حسابی این کارو کردن چون من به هیچ وجه مغایر قوانین بازی عمل نکردم !
توی این ورد هم فقط داشتم روی هر کاراکتر اسکیل ها رو تست میکردم که تجربه زیادی بدست آوردم .
فعلا که منتظر جوابم ولی تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه از یه کامپیوتر با دو تا آی دی نرین تو بازی یا حداقل از پرو-کسی یا سایت های anony-mouse استفاده کنید چ.ن فعلا سیستم مولتی یابی فقط بر اساس آی پی مشترک عمل میکنه !
چرا نميره صفحه بعد؟
اوکی !!! !
چي هست؟ به چه دردي مي خوره؟نقل قول:
ما كه سالميم!!نقل قول:
chaghal
holyprince
بن شدن !!
ghanoon kilooii chandنقل قول:
It is allowed to play with more than one player on one computer
نه اينطور نيست من الان تو ورلد 2 با 2تا يوزر بازي مي كنم كه هنوز بنم نكردننقل قول:
احتمالا زيرابتو زدن
تو تريبال هم همينجوري بود من تو يه ورلد با 5 تا يوزر بازي مي كردم يه نامرد زيرابم رو زد تمام يوزرايي كه از اون ip وصل شده بودم رو بن كردن( البته گفتن اگه قبول كني واست يه مجازات تعيين ميكنيم منم قبول كردم 4تاش رو delete كردن يكيش رو بهم برگردوندن)
محمد چرا بن نميشه؟نقل قول:
تو تريبال هم همينجوري بود من تو يه ورلد با 5 تا يوزر بازي مي كردم يه نامرد زيرابم رو زد تمام يوزرايي كه از اون ip وصل شده بودم رو بن كردن( البته گفتن اگه قبول كني واست يه مجازات تعيين ميكنيم منم قبول كردم 4تاش رو delete كردن يكيش رو بهم برگردوندن)
اگه آمارشو بدي 3سوت بنش ميكنننقل قول:
نکنید این کارارو
منم الان ناراحت شدم که چاقال بن شد.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه قانون دوم رو بخونید میگه اکانت هایی که از یک کامپیوتر استفاده میکنن نباید به یک نفر حمله کنن تو 24 ساعتنقل قول:
من نمی دونم چرا پستام نمیاد:41: