بچه ها وضعیت سرعت شبانه چجوریه؟من با 512 دارم با سرعتی بین 10 تا 20 KB دانلود میکنم!!!دیشب هم زیاد تعریفی نداشت!داستان چیه؟!!
Printable View
بچه ها وضعیت سرعت شبانه چجوریه؟من با 512 دارم با سرعتی بین 10 تا 20 KB دانلود میکنم!!!دیشب هم زیاد تعریفی نداشت!داستان چیه؟!!
آقا تصحیح شد!سرعت به حدود 50 رسید.ولی بازم زیاد نوسان داره!نقل قول:
سلام
من 4 روز Adsl شاتل گرفتم میزان مصرف دورم 700 میگ شده
من این 4 روز دانلودی در طول روز نداشتم و دانلودهام از یک شب تا هفت صبح بوده که اونا همه
رایگان بوده(خیلی هم زیاد شده 2گیگ)اما طول روز 700 میگ شده!
یعنی که می شود Load کردن سایت 700 میگ در4 روز بشه این جوری که من تا یک هفته دیگه
3 گیگم به پایان می رسه ؟!کسی هست جواب من رو بده
من در جواب افرادشاتل بهشون گفتم که می خواستید نوت پد بازنم؟به جای سایت؟
اونا گفتن که 700 میگ در طول روز از Load کردن سایت بوده!!!
باید حدود 64 باشه. این کمه، زنگ بزن پشتیبانی.نقل قول:
خیلی غیر عادیه. اگه خیلی مصرف کنی روزی 100 مگ اینا میشه. مگر اینکه سایتهایی که باز کردی عکسهای حجیم یا فلش داشته! شایدم ویندوزت آپدیت کرده یا آنتی ویروس آپدیت کرده یا تروجان داری که حجمت رو میخوره.نقل قول:
فک کنم فهمیدم از چی بوده؟انلاین بازی کردن
اقا بازی فلش انجام دادم بازی انلاین امتیازی فک کنم واسه این بوده
تراین رو هم بازی نکنم نظرتون چیه؟
دزدی تو کارشون زیادهنقل قول:
من هم زیاد می خوره
اوایل فکر می کردم انتی ویروس و این ها هست
دیدیم ویندوز که اپئدیتش غیر فعاله
انتی ویروس هم اپدیتش گذاشتیم شبانه
همه چی مطمئن بودم
باز زیاد مصرف می کرد
من اصلا انتی ویروس ندارم ویدوز هم اپتودیتش خاموشه این مسیر رو هم نگاه کردم برای فایل هایی اگه ویدوزم دانلودکرده باشه اما نکرده بودمC:\WINDOWS\Downloaded Program Files
حتما موزیک هم گوش بدیم 500 میگ حساب میشه
نقل قول:اوه اوه! پس بگوووو! دو تا کاری کردی که بشدت مصرف میکنه! هم بازی انلاین(البته بستگی به بازی داره) و موزیک آنلاین گوش دادن هم که دیگه واویلا! شما وقتی داری موزیک آنلاین گوش میدی در واقع داری اونو دانلود میکنی!نقل قول:
سلام من تازه 1 ماهی میشه 128 اکو رو گرفتم ولی اصلا راضی نیستم بخاطر ترافیک خیلی پایینش و خریدن اضافیشم خیلی کمه.
من قرار دادم 1 ساله است و کلا 12 گیگ ترافیک دارم که هنوز 1 ماه نشده 5 گیگش رو مصرف کردم.با این وضع کلی باید پول ترافیک بدم.
و حساب کردم بدرد من ترافیک نامحدود میخوره که اگه نامحدود بخام بخرم باید یا 64 آرت هوم بخرم که سرعتش خیلی پایینه .
میخواستم از دوستانی که 64 رو دارن ببینم سرعت دانلود چقدره و اصلا راضی هستن و با اون سرعت میشه بازی های شبکه مثل کانتر رو بازی کرد؟
سلام ...
از سرویس من هنوز 1.5 ماه مونده ولی برام فاکتور صادر شده ! (یه کم زود نیست ؟! ) میتونه برای این باشه که ترافیکم داره تموم میشه ؟!
سلامنقل قول:
نه به اون کاری نداره
عموما فاکتور را زود صادر میکنن :46:
آقا من تراوین بازی کنم زیاد ترافیکم کم میشه؟یا اونم بازی نکنم
نه بابا اون که چیزی مصرف نمیکنه !!!نقل قول:
من منطقه توحید هستم اونجا اکو نداره بعد من میتونم نامه رو از دانشگاه جور کنم فقط میخوام ببینم 256 رو با حجم کمتر میدند که ارزونتر بشه !؟نقل قول:
یا باید اکو بگیرید که میگید سرویس نمیدن یا مجبورید آرت بگیرید که مشخصاتش تو سایت شاتل هست.(همونی که اونجا هست رو میدن کم و زیاد نداره متاسفانه !)نقل قول:
البته یه راه دیگه هم اینه که از شاتل نگیرید !
ببین سرویس ها فقط هموناییه که تو سایت شاتل هست یعنی نمیشه تغیرش دادنقل قول:
البته بهترین کار اینه که بری اونجا باشون صحبت کنی شاید قبول کنن خدا را چه دیدی!:46:
سلام
امکان تغییر سرویس art به eco هست.باید هزینه ای پرداخت کنم.
هزینه که فکر نمیکنم داشته باشهنقل قول:
فقط باید زودتر از اینکه دوره ی فعلیت تمام بشه تماس بگیری و درخواست بدی !:46:
و به شرط اینکه اکو تو منطقتون ارائه بشه!
من اگه بخوام از یکی از شما کارت طلایی بگیرم حتما باید این کار رو بصورت حضوری انجام بدیم
یعنی نمیشه یه شماره ی کارت رو از طرف بگیرم یا یه همچین چیزی
اگر حتما باید حضوری باشه میخواستم ببینم کسی هست بتونه کارت رو توی تهران (انقلاب یا ولیعصر) ظرف دو روز اینده به من بده
ممنون
اگه اشتباه نکنم میتونید شماره سریال کارت را هم بدین ولی باز مطمئن نیستم:46:نقل قول:
دوستان دیگه بیان نظر بدن
من تازه 128 اکو رو گرفتم ولی از ترافیکش اصلا راضی نیستم وقرار دادم 1 ساله است و هنوز 1 ماه نشده 5 گیگ مصرف کردم در ضمن از سرعتشم راضی نیستم...
میخواستم یه مشورت با شما دوستان داشته باشم درباره تبدیل به 64 آرت هوم چون نامحدود هستش میخواستم نظر شما رو هم بدونم ویا پیشنهادی چیزی ندارین؟
در ضمن چجوری میشه سرعت اینترنت مورد استفاده رو فهمید؟
بله همونطور که گفتی کافیه شماره سریال رو بدن، البته فراموش نشه که حتما باید در یه شهر باشن.نقل قول:
با سلام
یک سوالی از شما دوستان داشتم
شما با حجم 1گیگچیزی از اینترنت میفهمید
هالا به جز سرعت بالایی که ازش تعریف میکنید
دوستان امشب کسی مشکل نداره با شاتل؟!
هیچ سایتی بالا نمیاد, غیر از این فروم و بعضی سایتهای ایرانی!!!
نه من که مشکلی ندارم:8:نقل قول:
چه ایرانی چه خارجی فروم و غیر فروم همه راحت باز میشن:46:
نه خیلی هم خوبهنقل قول:
نقل قول:
موضوع اينه كه بيشتر از يكي دو گيگ در 24 ساعت براي 99% افراد بلا استفاده هست.
چون اگه دانلود فيلم و سريال باشه، بايد يه وقتي گذاشت و اين هارو ديد.
اگر بازي باشه كه 10 برابر يه فيلم بايد براش وقت گذاشت.
مشكل اصلي عدم وقت كافي هستش.
1 گیگ کدوم سرویسه؟ اکو ماهیانه 3 گیگ داره دوست عزیز. برای وبگردی در روز زیاده هم هست(100 مگ در روز!) دانلود های حجیم رو هم شبانه رایگان، اگه 512 داشته باشی حدودا ماهیانه 30 گیگ دانلود رایگان داری.نقل قول:
مگه اینترنت فقط دانلوده؟؟؟؟؟؟؟-:13:نقل قول:
3 گیگ هم یک ماهش داره:41::41:
تو روز اصلا میتونی با خیال راحت بازی آنلاین یا وبگردی کنی
وبگردی شاید بتونی ولی حرف بازی رو نزن:27::27::27:
1گیگ
با تشکر hacker2009
اتفاقنگ برعكس تو من يعني اكثرا ازش راضي اندنقل قول:
خوب شما اشتباه كردين اساله گرفتين
اول بايد 1 ماهه يا حداكثر 3 ماهه بگيرين تا ميزان مصرفتون دستتون بياد
سرعتش فوق العادس به طوري كه اخيرا شده 58 تا 64 هم داشتيم
آرت هوم به نظر من همون dial up هست با اين تفاوت كه بدون محدوديته و 2 تا 3 كيلوبايت فرق ميكنه باش
سايتهايي هستند مثله speedtest.net اما به قول بچه ها گفتني اصلا حالش خوب نيست
5گیگ در یک ماه!:18: چیکار کردی مگه؟ یعنی روزی حدودا 170 مگ! خوب با این حساب فکر کنم اگر تبدیلش کنی به یک ماه بهتره، چون 3 گیگ داره، البته بازم روزی 170 نمیشه، روزی 100 مگ باید استفاده کنی.نقل قول:
128 سرعت دانلودش حدود 16-22 اینا باید باشه، از شما کمتر از اینه که راضی نیستی؟ آرت هوم حجمش نامحدوده اما اینو در نظر داشته باش که زیاد فرقی با دیال آپ نداره، چون سرعت دانلودش حدود 8-10 هست. بنظر من همون 128 رو یه ماهه بگیر، البته نمیدونم الان میشه 1 ساله رو به یه ماهه تبدیل کنی یا نه.
دوست عزيز درست نيست شما بدون دليل تهمت بزنين. اگه مدرك دارين خوشحال ميشم نشون بدين. به نظر من شاتل دزدي تو كارش نيست. حسن نيت رو به من كه نشون داد. يه بار 2-3روز بود هر روز قطع ميشد چون كابل مخابرات منطقمون آتيش گرفته بود ولي شاتل به منطقه مخابراتي ما يه هفته از شارژ ماهانه كم كرد!!!نقل قول:
به نظر من بحث رو الکی کش ندید هر کی خوشش اومد از شاتل بگیره نه خوشش نیومد شرکت های دیگه هم هستند...ولی خداییش شاتل به من که خیلی حال داده...
از بچه ها كسي هست كه كاربر شاتل در قزوين باشه.
به من pm بده
يكي از دوستان كارت تخفيف رو لازم داشت.
من که با IDM حال می کنم ... مثل پمپ از شاتل میکشه
سرعت دانلود اغلب تا 85 هم میره ... اهواز : اکو 512
من دیگه حوصله دانلود ندارم خسته شدم اصلا دیگه حس دانلود ندارم هرچی فیلم هم گرفتم ندیدم:31:
من اکو 128 3ماهه داشتم آخراش یعنی 20 روز پایان دورم سرعتش شده بود 512 حالا که 512 گرفتم سرعت دانلودم به ندرت به 512 میرسه!
کی به شما گفت 512 بگیری...الان 128 رو بورس...ه....:31:نقل قول:
البته شوخی کردم...فکر کنم اخیرا سرعت شاتل به صورت نامحسوس اومده پایین...واسه من یکم از 512 اومده پایین....ولی عوضش مقدار پینگ خیلی اومده پایین 89
پسر منم عین تو فقط بیخودی هاردم پر شده باید یه دی وی دی رایتر بگیرم تا هاردم خالی بشه اونم یکم گرونه 65 تومن از کجا بیارم؟؟؟نقل قول:
65 تومن؟!! چه خبره؟ من دی وی دی رایتر سوزوکی گرفتم 30 تومن مثله باقلوا! خیلی جنسش عالیه، سرعتشم توپ، گارانتی هم داره.نقل قول: