ریست کارخونه اینقل قول:
اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که وارد تنظیمات مودم بشم .
مثل اینه که مودم خاموشه .
Printable View
ریست کارخونه اینقل قول:
اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که وارد تنظیمات مودم بشم .
مثل اینه که مودم خاموشه .
من می خوام لینکسیس بگیرم پیشنهاد می کنید ؟ شنیدم wag 120n قسمت Diagnostics نداره ؟؟ درسته ؟؟
داره عزیزنقل قول:
شما بگیر اون قسمتش مخفیه باید دستی برید توش:
کد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
یعنی با آپدیت کردن هم درست نمیشه ؟ با آپدیت هم باز مخفیه ؟ شما خودت لینکسیس داری ؟ از این قسمت استفاده کردی ؟نقل قول:
دوست عزیز من این مودم رو دارم اصلا به کارت نماید تو استفاده از اینترنت مگه بخوای کار شبکه ای چیزی انجام بدی برای همین مخفی :40:نقل قول:
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
مودمتون رو از پشت ریست کنین البته مودم باید به برق باشه و در وضعیت روشن :40:نقل قول:
سلام
ببخشید من دوتا ویندوز دارم اونی که روی C نصب نکردم رو مخصوص اینترنت گذاشتم...بعد از یکماه که کار کردم با اینترنت وقتی اومدم توی ویندوزی که روی C نصب کردم بعد رفتم دوباره توی اون یکی برای اتصال به اینترنت توی هر مرورگری که میرفتم تا آدرس رو وارد میکنم ارور میده!خیلی زود!
وقتی میرم توی کانکش repair کنم با این ارور مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه؟
سلام
ميخام روي مودم ADSL وايرلس با مارک 3Com پسورد بزارم ، طوري که همسايه ها نتونن از اينترنتم استفاده کنن ... چه جوري اينکارو بکنم ؟
همونطوز که ژوبین گفت ، درحالیکه مودم روشنه ، دکمه ی مخصوص ریست رو با یه خودکار یا هر چیز دیگه 10 ثانیه نگه دار ، تا مودم رویست کارخونه ای شه. اون وقت میتونی دوباره از اول با Wizard مودم ، کانکشن PPPoE رو بسازی.نقل قول:
----------------------------------------------
به به ، مشتاق دیدار . . .نقل قول:
تو Properties مریوط به Locar Area Connection ببین تنظیمات TCP/IP چطوریه؟ اتوماته یا دستی ست شدن؟ اگه دستیه یه Capture بذار ببینیم در چه حاله؟
----------------------------------------------
مدلش رو بگی ، از روی منوهاش بهتر میشه راهنمایی کرد.نقل قول:
ولی بطور کلی باید بری تو تنظیمات مودم ، تو قسمت WAN به زیر شاخه ی Security بری و نوع محافظت رو انتخاب کنی.
روی اتوماتیک هستنقل قول:
عکسش:
مودمت چی بود؟ ویندوز تو درایو C چیه؟نقل قول:
هرچند هیچ دلیل نمی بینم که دو تا ویندوز رو هم تاثیر بذارن.
مگه خرابه که بخواد درست بشه طراحی لینکسیسه بله من خودم Wag160n دارم. بله اطلاعات خط رو نشون میده و نسخه فریمور و یک سری چیزهای دیگه.نقل قول:
توی ویزارد مودم تو مرحله اتصال به اینترنت از یوزر و پسوردی که مخابرات داده ایراد میگیره، امکان داره مشکل از اون باشه؟
شاید 160 داره مطمئنی 120 هم Diagnostics داره ؟نقل قول:
بله عزیز کلا از Wag54 به بالا رو اینجوریه و مطمئن هم هستم.نقل قول:
در مورد مانیتور هم پرسیدی با دلیل علمیش تو همونجا پاسخ دادم.
هح دستی بدی به احتمال درست میشه.نقل قول:
تیکش رو بزن و این 3 خط رو به ترتیب وارد کن
192.168.1.100
255.255.255.0
192.168.1.1
البته بهتر بود مدل مودم رو میگفتید.
ببخشید من با Statistics اشتباه گرفتم باید بگم اگر منظور شما همچین موردی هست:نقل قول:
هیچ کدوم از مدلهای لینکسیس ندارن قسمتی به این شکل ولی فکر نکنم لازمتون بشه.کد:http://www.irupload.ir/images/fg6wdw3rubegutx638w.jpg
قسمت مخفی داخل مودم Liknsys که قبلا گفته بودم به صورت زیره:
کد:http://www.irupload.ir/images/fa0ewzjwyuj2shg3hi3.jpg
شما منظور من را اشتباه متوجه شدی من میگم Linksys WAG120N قسمت Diagnostics داره یا نه ؟ Diagnostics که وقتی مشکل پیش بیاد کمک میکنه . مثلاً وقتی قطع میشه اطلاعات خوبی راجع به قعطی بهت میده این قسمت را داره ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
میشه بگید عکس چیه ؟؟؟نقل قول:
میدونم زیاد استفاده نمیشه ولی شاید بکار بیاد . کلاً شما راضی هستی از این مودمی که داری؟
گفتی 160 n داری درسته ؟ چند گرفتی ؟
فکر کنم دکمه پاور نداره درسته ؟
دوستان من میخوام مودم ADSL بگیرم wireless نمیخوام شما بین
Asus am602
d-link
tp-link
linksys
چیو پیشنهاد میدین
در صورتی که انتخابتون به غیر از asus بود لطفا مدل هم بگید
مودمم پورشه 911-wifi هست
هر دو ویندوز یکی هستند Xp SP3
نه نداره دوباره نگاه کردم نداشت مودم Wag120 با Wag160 فرقشون بیشتر تو سرعت وایرلسشون هست بقیه منوهاشون شبیه همه.نقل قول:
همون منویی که اکثر مودمها دارن راجع به اطلاعات خط و مدل مودم و فریمور و ....... که خودتون میبینید منتها تو Linksys لینکش رو باید خودتون بزنید و تو منوها نیست
بله 160n رو پارسال شهریور 150 گرفتم امسال قیمت 3 هقته پیش 120 شده .
نه دکمه پاور نداره اون هم به کار نمی یاد همش 10 بار مودم رو از برق کشیدم و یکسره وصله. اون 10 بار هم پشتیبانهای شاستل می خواستن به جای اینکه مشکلشون رو برطرف کنند می گفتن مودم رو بکش دوباره بزن سرعتت خوب میشه ((سر کار میگذاشتن:2:))
Asus اون مدل رو نداره در موردش علی آقا بیشتر میدونه.سقف بودجه رو هم نگفتی.نقل قول:
Liknsys مدلهای Wag 120 یا 160 یا 320
Tp-link مدل
کد:http://www.tplink.com/products/productDetails.asp?class=adsl&pmodel=TD-W8960N
کد:http://www.tplink.com/products/productDetails.asp?class=adsl&pmodel=TD-W8961ND
سلام دوستان
مودم من Asus AM602 هست
وقتی وارد قسمت Diagnostics میشم چنتا قسمت Fail هست میخواستم بدونم مشکل خاصی داره؟
اینم عکسش
ممکنه ؛ تنظیمات TCP/IP چطوره؟ اتوماته یا دستی؟نقل قول:
----------------------------
مقادیری که Sei_pm گفت رو وارد کردی؟ نتیجه ای داد؟نقل قول:
--------------------------
نقل قول:البته تمام مدل هایی که Sei_pm عزیز گفتن ، همشون Wireless دارن که فکر نکنم مد نظر شما باشه!نقل قول:
به نظرم همون Asus-am602 خوبه. که دالای کامپیوتر زده 46 تومن:
کد:http://www.dalay.ir/products/page.php?id=86
اوتوماته.نقل قول:
ممکنه ؛ تنظیمات TCP/IP چطوره؟ اتوماته یا دستی؟
امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن درست شده، گفتم ارور میداد، گفتش میدونیم 678 بود الان برو درست شده ولی همونجوریه.
فکر کنم باید یه سر برم مخابرات.
دوست عزیز این مدل asus را از نظر سنجی همین تاپیک برداشتم
linksys هایی که گفتین همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم گفتن وایرلس هستن من وایرلس نمیخوام
حدود قیمت هم 50ت حالا بالا پایینش مهم نیست
حالا asus مودم هاش خوبه؟
اگر asus مدل دیگه ای داره که از am-602 بهتره ممنون میشم معرفی کنید نمیخوام دردسر بشه
linksys مدلی نداره که وایرلس نداشته باشه
اون دو قسمت پایین نشون میده که مودم نمی تونه با ISP ارتباط برقرار کنه. ولی گهگاهی Isp عمدا ترافیک این تست رو میبنده بنابراین اگر این تست Fail شد ولی باز قادر به ارتباط با اینترنت بودید نیازی نیست این موضوع رو رفع کنیدنقل قول:
شرمنده دیگه از این بهتر ترجمه بلد نبودم. فکر کنم مودم رو روی بریج هم بگذارید این تست رو میگیرید. یا اینکه PVC تون رو درست انتخاب نکرده باشید که میشه با اون قسمتی که دورش خط کشیدم درست تست کنید:کد:http://www.irupload.ir/images/oziwtjffnjlw1wecr3e.jpg
کد:http://www.irupload.ir/images/x270fpbmrgijohh6wu6.jpg
همونطور که دوستمون گفت از دالای زنگ بزنید بپرسید اون مدل Asus رو داره یا نه چون یک مدت بچه ها می گفتن تو بازار نیست ولی با 50 تومن می تونی Tplink وایرلس سری G بگیری.تا اونجا که می دونم Linksys سری غیر وایرلس نداره.نقل قول:
چطوری من تاحالا مودم نداشتم اخه.ممنوننقل قول:
سلام . ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من یک مودم adsl معمولی که یک usb داره و یک Lan دارم .
چطور میتونم از اینترنتم برای یک کامپیوتر دیگه در اتاق دیگه از خونه هم استفاده کنم ؟
به چه چیزایی احتیاج دارم ؟
سلام.
من زنگ زدم پارس آنلاین برای سرویس
گفت مودم خودتو قبول نمیکنیم باید بخری.
چندتا اسم گفت من فقط ایسوز و سمفونی یادمه.
اگه میشه حدود قیمت این هارو مدل های مختلفشو بذارید.
دوستان کسی نمیدونه اپدیت فریمور مودم porsche DSL-911 WiFi رو از کجا میشه گرفت؟
مودم رو باید روی pppoe تنظیم کنید.مارک و مدل مودم رو بگید. 192.168.1.1 یوزر و پس admin .نقل قول:
خالی بسته:31: نه منظورم اینه که فقط باید مودم رو از خودشون بخری. پارس سیاستش اینه.نقل قول:
حالا مودمتون جی بوده؟ زاکسل هم مودم اصلی که خودشون میفروشند اون رو اسم نبرد:31:
در هر صورت موقع قرارداد می تونی بگی میشه به جای مودم 3 ماهه اشتراک بگیرم اینجوری بهتره حداقل پول مودم الکی نمیدی. فقط حضوری برو قرارداد رو خواستی ببندی این پیشنهاد رو بده /اگر قبول نکرد مطمئن باش قبول هم نمیکنه که از بیرون مودم بگیری خواستی لیتکش رو هم می توانم بدم.
نقل قول:بذار از اول بریمنقل قول:
1- USB و LAN رو قطع کن
2- از تو Device manager دروایوری رو که برای مودم ریختی پاک کن2-
3- یه دکمه ی ریز پشت مودما هست ، مودم رو روش کن و از LAN بکش. اون دکمه رو با یه شی باریک مثل خودکار برای حداقل 5 ثانیه نگه دار. میبینی که مودم خودش خاموش و روشن میشه و به تنظیمات کارخونه بر میگرده.
4 - مودم رو با LAN وصل کن و بذار چند ثانیه بگذره.
6- و بعد طبق راهتمایی های دفترچه ، از صفحه ی 8 به بعد رو انجام بده. فقط در انتخال نوع کانکشن باید PPPoE رو انتخاب کنی.
سلام . ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من یک مودم adsl معمولی که یک usb داره و یک Lan دارم .
چطور میتونم از اینترنتم برای یک کامپیوتر دیگه در اتاق دیگه از خونه هم استفاده کنم ؟
به چه چیزایی احتیاج دارم ؟
مودم Asus am 602نقل قول:
مودم رو باید روی pppoe تنظیم کنید.مارک و مدل مودم رو بگید.
وقتی تو سایت خودش نداره ، یعید میدونم جای دیگه ای باشه !!نقل قول:
----------------کد:http://porscheit.com/global/product_detail,productid_9,productgroupid_6.htm?lang=en
نقل قول:
الآن با چی به مودم وصلی؟ LAN ؟
راهنماش به زبان فارسی:نقل قول:
http://www.4shared.com/file/225816142/95f69a52/Asus_am602_Farsi.html
مودم ریست کردم بازم درست نشد .
بازم همه چراغ ها چشمک میزنن .
سلام خدمت همه دوستان عزیز . من از وقتی که ف-ی-لت-ر ش-ک-ن نصب کردم هیچ سایتی رو باز نمیکنه تا زمانی که ف-ی-لت-ر ش-ک-ن رو باز کنم و سرعت خیلی افت میکنه . چیکار باید کرد ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز وقتی از ف-ش استفاده میکنید ، ف-ش، پ ر و ک س ی ست میکنه و باعث کاهش سرعت میشه
شما مواقعی که استفاده نمیکنید این کارو انجام بدید
1-برید به internet properties تب Connections کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنید بعد روی setting کلیک کنید و در قسمت p r o x y server تیک use p r o x y... رو بردارید
1- پس قبل از رها کردن دکمه ی ریست ، مودم خاموش-روشن شد دیگه؟ نه؟نقل قول:
2- مودم رو فقط با برق و خط وصل کن و بگو وضعیت چراغ ها چطوز ر میشن؟
اصلا وقتی دکمه ی ریست زدم مودم هیچ تغییری نکرد .نقل قول:
از اول توضیح میدم :
مودم فقط به برق وصل میکنم و روشن میکنم . تقریبا تا 5 ثانیه هیچ چراغی روشن نمیشه ولی بعد از 5 ثانیه چراغ های power - dsl - internet - lan 1234 همه چشمک میزنن .
وقتی مودم به کامپیوتر وصل میکنم بازم همه چشمک میزنن و هیچ فرقی نمیکنه .
کلید ریست 10 ثانیه نگه داشتم بازم درست نشد .
من دو ماهه از مودم استفاده نکردم و تو این مدت خاموش بوده . ولی قبلا کاملا درست بود .
نقل قول:1-اون تنظیمات رو حتما باید از خود شرکت بپرسم ؟ اجازه میدن برای 2 تا کامپیوتر ؟نقل قول:
2- برای کامپیوتر دوم هم باید مودم بخرم ؟
3- من الان به صورت Lan وصل هستم .