باید بین هر حرف یک اصله بزاری تا نقطه چین نشهنقل قول:
من فقط یه فایلی میخام که نقل و انتقالاتو به روز کنه کسی همچین چیزی داره؟نقل قول:
Printable View
باید بین هر حرف یک اصله بزاری تا نقطه چین نشهنقل قول:
من فقط یه فایلی میخام که نقل و انتقالاتو به روز کنه کسی همچین چیزی داره؟نقل قول:
اين پچي كه در پست قبل گذاشتم آخرين نقل و انتقالات رو داره و بازي هم زياد دستكاري نشده .اگه حجمش زياد براي شما فايل رو آپ ميكنمنقل قول:
سلام من دو تا سوال داشتم
1. من Stadium Changer را دانلود کردم اما هنگام باز کردنش ارور ميده :
:Run-time error
Invalid property value
مشکل از کجاست ؟
2. برنامه يا کيت سروري نيست که مثل کيت سرور pes 2008 استاديوم نامحدود توي بازي وارد کرد؟
والا من اون رو دانلود و استفاده نکردم فقط لینک خواستی منم دادم خودم تست نکردمش شاید بد دانلود شده دوباره امتحان کن. واسه وارد کردن نا محدود استادیوم فکر نکنم راهی باشهنقل قول:
سلام برkrauserجان وهمه دوستان عزیز .ایا برنامه ای هست که باهاش بتونیم زمان بازی رو از5دقیقه ای که الان هست کمتر بکنیم
عجب پستی زدی ها کلا قاطی پاتی شده :دی
نه عزیز کمتر از 5 دقیقه نمشه ولی ای کاش بود. خودمم هم واسه مستر لیگ می خوام یه بازی 10 دقیقه طول می کشه ملال آور میشه
سلامنقل قول:
اگه اپلود کنی ممنون میشم چون من پست قبلی رو هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم:41:
من مشكل آپلود كردن رو سايت رو دارم اگه ميشه نحوه آپ كردن رو ياد بديد تا فايل آخرين نقل و انتقالات رو تو سايت قرار بدم
دوستان اينم از آموزش و نحوه ريختن اين پچ و نصبش . حالشو ببريدInstallation: (disable UAC for vista)
Copy kitserver in your PES 2009 folder
Copy the files in cs0d.img part 2 in cs0d.img folder
Copy the files in cs0d.img part 3 in cs0d.img folder
Copy cs0d.img in Kitserver/img
Copy cv_09.img in Kitserver/img
Copy rs0e_s.img in Pro Evolution Soccer 2009/img
Launch setup exe in kitserver
Click on install
Copy save folder in My documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2009
Copy the folder rs0e_s.img in PES 2009/img.
این سوالتون به موضوع تاپیک ربط نداره ولی خوب 2shared.com و 4shared.com سایت هایی هستند که می تونی استفاده کنی. و همینطور rapidshare.comنقل قول:
بچه ها من تو بازی مسترلیگ به مشکل خوردم
وقتی آخرین بازی فصل میخواد لود بشه میپره بیرون
بدجور زده حال خوردم
به نظرتون مشکل چیه؟
دوست عزیز مشکل از کرک بازیتونهنقل قول:
این رو دانلود و نصب کن
آخرین پچ رسمی کونامی 1.40
بعد این کرک رو بریزکد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
والسلام البته باید جدید شروع کنی سیو های قبلی رو بیخیال شوکد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
دوباره سلام آرمین جان.به این میگن تله پاتی...:31::31::31:نقل قول:
بابت کیتها خیلی خیلی ممنون اما یه لطفی بکن.لطفا من بعد بالای لینکهات حجمش رو هم بنویس که ببینم میتونم تو خونمون دانلودشون کنم یا باید بپرم کافی.مرسی پیشاپیش.
دوستان گل اگه پستی می زنید که توش ده بیست تا لینک باید بزارید برای حفظ نظم تاپیک خواهشا از spoiler استفاده کنید.مثل این:
اگه دوتا دیگه از این پستها بدید scroll موسم ازکار میفته.خواهشا رعایت کنید...محتوای مخفی:
راستی مد شده یه پست رو سه چهار بار میدن...!؟:13:
سلام
من بازی رو روی سیستمم نصب کردم
همه تنضیمات رو هم روی اخرین تنضیمات گذاشتم
کیفیت گرافیکش خیلی بالاست و اصلا هیچ لرزشی نداره
فقط مشکلی که دارم اینه که فریم فریم میشه
مثلا توپ رو از این ور زمین میفرستم اونور زمین هی صفحه رفرش میشه یعنی فریم فریم میشه
من Crysis Warhead رو روی این سیستم با آخرین تنظیمات اجرا کردم اینطوری نمیشد
علت چیست؟
مشکل از LCD نیست؟
ممنون
مشخصات سیستم
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
معذرت می خوام عزیز این ابر رایانه چند آب خورده برات؟ فکر کنم سیستمت توی گلوی بازی گیر کرده :دینقل قول:
مشخصات سیستم
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
من نمی دونم چرا فریم فریم میشه برو توی تنظیمات هرتز مانیتورت رو بذار روی 75 اگه بلد نیستی بگو کامل توضیح بدم. موفق باشی
شما تو تنظیمات بازی تیکه Wait for Vsync رو زدی؟!نقل قول:
اگه نزدی تیکشو بزن به احتمال زیاد درست میشه....
سلامنقل قول:
خسته نباشی دوست عزیز اگه می تونید تو سایت آپلود کنید شدید نیاز به نقل و انتقالات دارم
دوستان اگه کسی یه آبشن فایل داره که فقط نقل و انتقالات درست باشه بزاره آخه اینترنت چراغ نفتی داریم نمی تونیم پچ دانلود کنیم
موفق باشید
بچها کسی می دونه چرا تو ویندوز 7بازی اینقدر بی روح شده اصلا صدای تماشاگرا نمیاد خیلی ضعیفه کسی راه حلی داره
من به مشکل بر خوردم لیگا رو تا هفته 10 که میرم میخواد بره هفته 11 عکس اون بازیکنه که میاد داره کاپو ماسچ میکنه یه دفه از بازی میاد بیرون.تو همه لیگا همین جوریه .
تا حالا از چنتا شرکتم بازیو گرفتم ولی فرقی نکرد.قضیه چیه؟
دقیقا همین مشکل شما رو یه دوست دیگه چند ساعت پیش پرسید. جوابش رو هم دادم صفحه قبلی رو ببیننقل قول:
با سلام
بنده فايل زيپي رو از گيمينگ اكسس دانلود كردم كه براي لباس هاي جديد تيم ها براي فصل جديده.وقتي از حالت زيپ در ميارم تبديل به فولدرهايي ميشن كه اسم هر فولدر نام باشگاه هست و هر فولدر هم چهار تا فولدر توشه كه ككيت ها داخل اونهاست.حالا من چه طوري اين كيت ها رو وارد بازي كنم؟
با تشكر
خیلی ممنون بابت راهنمایینقل قول:
فقط اینکه این فایل ها مشکلی با کیت سرور ندارن؟
چون من از کیت استفاده می کنم
تنظيمات setting در قسمتي كه 2گزينه 16:9 و 4:3 هستش بايد رو كدوم باشه و كارشون چيه؟راستي اين تيك LB كه زير اين 2گزينه هست براي چيه؟
نه عزیز حتی می بینی با اینکه پچ ورژنش 1.40 هست ولی کرک 1.20 رو قرار دادم چون اگه از کرک 1.40 استفاده کنی دیگه نمی تونی کیت سرور رو فعال کنی. کرک به خوبی 1.20 نداریم یک کرک مکمل هست چون هم مشکلی برای سیو ها پیش نمیاره و هم به سادگی کیت سرور رو ساپورت می کنه حتی کرکی که برای 1.30 هم بود کیت سرور نصب نمیشد روش چون آخرین ورژن کیت سرور با همین 1.20 کامپاتیبل بودنقل قول:
شما از کیت سرور مگه استفاده نمی کنی؟ باید بندازیشون توی GDB دیگه اونها رو مپشون رو تنظیم فقطنقل قول:
خوب دوست عزیز مثلا شماره کیت بارسلونا تو مپ چنده ؟ کلا میخوام بدونم از کجا میشه شماره باشگاها رو تو مپ پیدا کرد؟نقل قول:
شما از کیت سرور مگه استفاده نمی کنی؟ باید بندازیشون توی GDB دیگه اونها رو مپشون رو تنظیم فقط
بارها گذاشته شده توی تاپیک اینم برای شما
محتوای مخفی: map
نظرتون درباره ی این عکس چیه؟؟
8 نفر واسه دیوار دفاعی !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری تعداد اعضای دیوار دفاعی انقدر زیاد شده؟
این تیک برای من غیر فعالهنقل قول:
چه کنم؟
ممنون
حدود یک ملیون و سیصدنقل قول:
چرا بلدم ولی محض اطلاعتون بگم که اگه رزولیشن رو بگذاری روی 1050 * 1680 کلا بیشتر از 60 هرتز قبول نمیکنه
جالبه... شوخی شوخی حرفم درست در اومد احتمالا بازی کلا این رزولیشن رو ساپورت نمی کنه و همونطور که گفتم سیستمت از بس بالاست که این تنظیمات براش تعریف نشده هست اکثر بازیها میشه براش هرتز رو تغییر داد نمی دونم چرا برای PES 2009 نمیشه کلا روی 75 هست چاره ای نیست روی بالاترین رزولیشنی که 75 هرتز ساپورت می منه باید بذاری
نه ربطی به این ندارهنقل قول:
روی رزولیشن 800 در 600 هم بگذاری باز غیر فعاله
فکر کنم ویندوزم مشکل داره
باید عوضش کنم
احتمالا یه سری نرم افزار نصبه که باعث اختلالاتی تو بازی ها میشه
چون یه سری مشکلات دیگه تو بعضی بازی ها هم دارم
سلام. اقا من بازی رو تو win7 نصب کردم و master league راه انداختیم ولی قدرت باقی مانده بازیکنان رو زیر اسمشون تو بازی نمیندازه(منظورم همون جونشونه!)
چون الان اول بازیم اینجوری یا ربطی نداره و باید کار خاصی انجام بدم ؟
موقعي كه حريف ميخواد ايستگاهي بزنه L2 + جهت بالا رو بزني يه نفر اضافه مي كنه به ديوار دفاعي و اگه L2 + جهت پايين رو بزني يه نفر كم مي كنه از ديوار دفاعينقل قول:
داخل بازي Start بزن از منو برو قسمت System Setting و On-Screen Display و گزينه Stamina Gauge رو روي ON بذارنقل قول:
مشکل منم همین بود کسی نتونست کمکم کنه اما خودم حدس میزنم به خاطر مانیتور ال سی دی اگه سی ار تی باشه مشکل حل میشهنقل قول:
واقعا چقدر ضد حاله
چرا توی pes2008 هر چقدر استادیوم می خواستی می ریختی توی GDB\Stadium بعد توی بازی می یومد ولی توی pes2009 این کارو نمی شه کرد
:19::19::19::19::19::19::19::19:
نه داداش ربطی ندارهنقل قول:
توی ویندوز ویستا نصب کردم مشکل حل شد با بهترین کیفیت الان بازی میکنم
خدا رو شکر روی سیستم سه تا ویندوز Xp و 7 و Vista دارم میتونم رو هر سه تست کنم
ممنون
کسی آموزش OEditرا داره ؟
دوست عزیز، بارها به این سئوال و سئوالات مشابه جواب داده شده.نقل قول:
Juce دیگه روند کار کیت سرور رو متوقف کرده و کیت سرور فعلی فقط "کیت سرور" داره، نه چیزه دیگه.
نه ball server
نه stadium server
نه face server
نه hair server
به بهنقل قول:
آقای ابوالفضل
راه گم کردی این ورها
.
الان تو 2009 میشه فیس جدید ساخت یا نه؟
یه زمانی فیس خودمو ساختم کلی هم با فیسم حال می کردم :5:
بله دوست عزيز فيس ميشه ساخت دوستم چند تا ساخته فيس هاي تمام دوستاش با فاميلاشونو ساخته.اما چطوري ساخته و ميسازه رو بلد نيستم چون علاقه اي نداشتم.ديدمش ازش ميپرسم و نحوه ساختن فيس رو در سايت قرار ميدم .البته با اجازه اساتيدنقل قول:
من از كيت سرور استفاده مي كنم اما تا به حال از GDB استفاده نكردم. فايل مپي كه داده بوديد رو دانلود كردم و اسامي تيم هايي كه كيتشون رو گرفته بودم رو تو مپ نگه داشتم و بقيه رو پاك كردم سپس فايل مپ رو تو فولدر uni بردم اما وقتي تو بازي مي رم هيچ تغييري ايجاد نميشه. ميشه به طور كامل در اين مورد توضيح بديد؟نقل قول:
يه سوال ديگه.
بنده پچ 1.4 كونامي رو دانلود كردم و همچنين فايلي كه بازي رو اريژينال مي كنه. پچ نصب ميشه اما وقتي مي خوام وارد بازي بشم ميگه كه سي دي رو بذار تو دستگاه. در اين موقع كرك 1.2 و 1.4 هم نصب مي كنم كه ميگه بازي خرابه دوباره نصب كن.ميگيد چه كار كنم؟در ضمن بازيم تك dvd هست و ايرانيا ريدن توش...
و سوال اخر
وقتي كه كاپ يا ليگي رو ميرم خيلي برام پيش مياد كه تو لود ورود به بازي فوتبال گير مي كنه در اين زمينه چه پيشنهادي داريد؟
ببخشيد زياد سوال كردم.
چرا شماها اين همه به خودتون زحمت ميديد
پچي كه آرمين كراوزر گذاشته همه چيز توش داره
خيلي هم ساده و بعدا هم راحت ميشه گسترشش داد
چرا از اون استفاده نمي كنيد ؟