خوب دوستان سلام
من الان وارد گلستان شدم برای ثبت نام ترم تابستان اما این پیغام را داد یسیتم
1 خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل شماره 58: زمان ثبت نام شما از تاريخ01/05/1392 ساعت 09:42شروع مي شود
Printable View
خوب دوستان سلام
من الان وارد گلستان شدم برای ثبت نام ترم تابستان اما این پیغام را داد یسیتم
1 خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل شماره 58: زمان ثبت نام شما از تاريخ01/05/1392 ساعت 09:42شروع مي شود
خب ثبت نام شما اول مرداد ماه ساعت 45 : 9 شروع میشه !!!نقل قول:
از بچه های نرم افزار کسی انتخاب واحد نکرده ؟ :n01:
من برای اینکه بشه 8 واحد مجبور شدم جزء 30 رو بردارم! کسی در مورد این درس چیزی میدونه؟ منبعش چیه؟چطوری سوال میاد؟ عمومی حساب میشه یا اختیاری؟
هر آنچه درباره درس حفظ جزء سی قرآن کریم دانشگاه باید بدانید:نقل قول:
۱- نمره درس حفظ جز سی قرآن کریم به صورت صفر واحدی فقط به جمع کل نمرات دانشجو اضافه و در میانگین کل محاسبه می شود. در مقطع کارشناسی نمره ۱۰ و بالاتر قبول و نمره با ضریب ۲ در جمع نمرات لحظ می شود.در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای اخصصی نمره ۱۴ و بالاتر قبول و نمره با ضریب ۱ در جمع نمرات لحاظ می شود.دانشجویانی که نمره کمتر از ۱۷ اخذ کرده اند می توانند هر چند بار درس فوق را اخذ و در آزمون آن شرکت کنند.پس از اخذ اولین نمره ۱۷ یا بالاتر از آن ، نمره نهایی درس خواهد بود.
۲- این درس معادل دو واحد درسی خودخوان ، بدون شهریه ، خارج از سقف واحدهای تعیین شده و مؤثر در معدل کل دانشجویان.
نکته : آنچه که از دانشجویانی که این درس را انتخاب کرده اند شنیده شده است، هر نمره ایی که بگیرید در معدل ترم شما تاثیر دارد ولی اگر نمره کمتر از ۱۷ بگیرید می توانید با مراجعه به کارشناس رشته برای شما کد ۳ اعمال کنند و در معدل کل بی تاثیر شود ولی همچنان تاثیر آن در معدل ترم باقی خواهد ماند.
۳- این درس در حال حاضر کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن این درس نیست.قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند.
۴- دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا نیز، می توانند این واحد درسی را انتخاب نمایند.
۵- منبع مورد مطالعه این درس، آیات جز ء ٣٠ قرآن کریم مطالعه و حفظ شود. شایان ذکر است این درس بصورت خودخوان و بدون استاد و بدون جزوه ارائه می شود.
۶- آزمون به صورت تستی می باشد و فاقد شهریه می باشد.
یعنی من اینو از 21 واحد اختیاری کم کنم؟
نه ، این درس خارج از سقف واحدهای تعیین شدهنقل قول:
نقل قول:
۳- این درس در حال حاضر کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن این درس نیست.قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند.
پس یعنی چه 6 واحد بردارم چه 8تا فرقی نداره :n03:
خب عزیز دلم ، چرا حتما باید 8 واحد ورداری !! وقت کمه نمیشه همه رو بخونی و با نمره ی رضایت بخش پاس کنی !نقل قول:
من خودم ترم 7 میشم ( پاییز ) اما این اولین تابستونه که میخوام درس وردارم !!!
یه 3 واحدی ورداشتم ، دیگه چیزی نمونده که بشه خودخوان پاس کنم و عمومی هم که تو لیست نیست !!!
به نظرم 6 واحد ورداشتی کافیه ! بشین کامل بخون و نمره ی قابل قبول بگیر!
آخه من اگه الان 8 واحد برمیداشتم ترم بعد ترم آخر بودم! الان با این وضعیت خرداد سال آینده فارق التحصیل میشم
مشکلت فقط دو واحده؟نقل قول:
مشکلی نداره شما همون 6 واحد بردار .اگه ترم بعد دو واحد اضافه بیاری چون ترم اخری میزارن اون دو واحدم برداری
یعنی میگی اجازه میدن 26 واحد بردازم؟؟!؟!!؟
26واحد خیلی زیاد احتمالا بخاطر معدلت نزارن بازم باید پرس و جو کنی اگه22 بود یه چیز 26 نمیدونم باید از اموزشش بپرسی.نقل قول:
بازم یه کاری میشه کرد که تا قبل از اسفند تموم کنی اون 6 واحد معرفی به استاد بگیری
26 واحد نمیدن,در صورتی که ترم آخر باشد و معدل کلتون از 12 بیشتر باشه,میتونید نهایت تا 24 واحد وردارید,یعنی باید با 24 واحد درستون تموم بشه تا مشمول این قانون بشید,بیشتر هم نمیدن!نقل قول:
tApAtAĺK
به جرات میتونم بگم تو پیام نور هیچ چیز غیر ممکن نیست !!! :n10: کافیه کمی پارتی و آشنا داشته باشید با مقداری شانس :n09: تا غیر ممکن ها براتون ممکن بشه!
اطلاعیه مهم در مورد ارائه نشدن برخی دروس در مراکز پیام نور :
بعضی از مراکز و واحدها ممکن است برخی از دروس بخشنامه را ارائه ندهند. برخی ممکن است ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکدام را ارائه نداده! و اصلا مجری انتخاب واحد تابستانی نشوند. کاملا استانی و در اختیار رییس استان و روسای مراکز و واحدها و مسوولین آموزش مربوطه میباشد. می توان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د به مرکزتان درخواست ارائه درسی را طبق بخشنامه بدهید تا اگر موافقت شد ارائه دهند.
اطلاعیه مهم شهریه ترم تابستان دانشگاه پیام نور :
با توجه به اینکه شهریه ثابت در ترم تابستان به صورت نصف می باشد و همچنین شهریه متغیر به دلیل خودخوان بودن نصف می باشد برخی مراکز متاسفانه در زمان ارائه لیست دروس آنها را به صورت عادی ارائه داده اند به همین دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل شهریه برخی دانشجویان بیشتر از حد معمول ترم های تابستان می باشد. دانشجویان عزیز دقت داشته باشید کارشناسان مراکز و واحدها بایستی این دروس را خودخوان نمایند تا شهریه هم به صورت خودخوان از دانشجویان اخذ گردد حال آنکه به تعطیلی تابستانه برخورد کرده است. لهذا این دروس را کارشناسان مراکز و واحدها در شهریور خودخوان خواهند کرد و اگر دانشجویی به فرض شهریه اش را هم اک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ون پرداخت نماید برای ترم آینده مبلغ مابه ال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاوت را طلبکار خواهد شد. همچنین دقت داشته باشید شهریه دروس عملی که در ترم تابستان اراده شده است ( دروس تربیت بدنی ۱ و ۲ – کارآموزی – پروژه) به صورت عادی و طبق نیمسال های عادی محاسبه می شود.
اطلاعیه مهم درس تربیت بدنی:
درس تربیت بدنی ، ۱ واحد دارد و آن ۱ واحد هم عملی است. ۱۰ نمره این درس تئوری و ۱۰نمره دیگر عملی است و دانشجو در صورت غیبت در امتحان از نمره عملی محروم خواهد شد. لذا به استثنای این درس که امکان خودخوان نمودنش حتی در س [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستم گلستان برای کارشناسان هم وجود ندارد سایر دروس خودخوان بوده و مراکز و واحدهای پیام نور باید برای تشکیل برنامه های کلاسی این درس اقدامات لازم را چه در تابستان و چه ترم آتی پیاده نمایند.
وا !!! چه دانشجو بخواد یا نخواد باید ارائه بدن ... پس اینجوری باشه اینجا واسه راحتی کار خودشون هیچی نمیدن کهنقل قول:
26 واحد نمیدن.اگر ترم بعد ترم اخرت باشد چه معدلت بالای 12 باشد چه زیر 12 کلا 24 واحد میدن.برای یکی از دوستان من ترم اخرش 25 واحد میخواست ندادندنقل قول:
دوستان من برای تابستان کاراموزی و پروژه برداشتم.کسی قبلا برداشته؟تجربه ای در این مورد دارید.کلا چجوریاست؟
خوش بحالتنقل قول:
26 واحد نمیدن.اگر ترم بعد ترم اخرت باشد چه معدلت بالای 12 باشد چه زیر 12 کلا 24 واحد میدن.برای یکی از دوستان من ترم اخرش 25 واحد میخواست ندادند
دوستان من برای تابستان کاراموزی و پروژه برداشتم.کسی قبلا برداشته؟تجربه ای در این مورد دارید.کلا چجوریاست؟
برای ما کارآموزیو ارائه ندادن
میگفتن که ترم تابستانی 8 واحد میدن که پس چی شد؟
من اگه بخوام تربیت بدنی 2 رو بردارم برای ترم تابستانی میدن؟
بله اگه انتخاب واحدت فعال شده باشه میتونی 8 واحد برداری.:n26:نقل قول:
سلام من این سه تا درس را برای ترم تابستون برداشتم::n26::n26:
1- مهندسی نرم افزار 2
2- اصول طراحی پایگاه داده ها
3- تربیت بدنی 2
لطفا راهنمایی کنید با توجه به این فرصت کم برای خوندن ترم تابستون و عدم وجود نمره میانترم این درسها مخصوصا دوتای اولی را میشه به راحتی قبول شد؟ اصلا مطالب این دوتا درس چطوری هست و مطالبشون بیشتر در مورد چیه؟ منظورم اینه که بیشتر فرمولی و محاسبات ریاضی و... هست یا اینکه با یه دور خوندن و نمونه سوال میشه راحت قبول شد؟
سلام..تربیت بدنی 2 که مشکل نیست...اما پیاگاه کمی سنگینه ..سعی کن براش وقت بزاری...نرم 2 هم که فکر کنم 2 ترمه منبعش عوض شده...تا اونجایی که میدوئم مباحث مشترکی با منبع قبلی نرم 1 داره...زیاد سخت نیستنقل قول:
مهندسي نرم 1 رو من ترم پيش پاس كردم و كاملا حفظي بود و اصلا نيازي به رفتن به كلاس نيست. مثل مباني فناوري اطلاعاته. مهندسي نرم 2 هم ادامه كتاب مهندسي نرم 1 هست. به نظر من اين و تربيت رو بذار بمونه ولي طراحي پايگاه داده ها رو حذف كن چون درس مهميه. ميتوني پاسش كني ولي به نظرم بهتره بري كلاسش و قشنگ ياد بگيري چون تو آينده خيلي به كار مياد...نقل قول:
كلا چه درسهايي رو دوستان براي تابستون پيشنهاد ميدن؟ درساي حفظي باشه مثل مباني فناوري اطلاعات و همين مهندسي نرم 1...
منابع درسی واسه رشته های حقوق و فناوری اطلاعات رو میخواستم.آپدیت میشه برای ترم تابستون؟
Pnu.ac.irنقل قول:
سربرگ داشنجو ==>> برنامه ریزی آموزشی
سلام
من میرم ثبت نام اصلی ولی اون لیستی که اسم درس ها رو میاره خالیه چیکار کنم:n03:
جلو ثبت نامم 20 دقیقه هست باز شده
با دانشگاه تماس گرفتم گفتن درسی برای شما ارائه نشده بعد که گفتم 40 واحد درس پاس نشده دارم گفتن نیم ساعت دیگه زنگ بزنم
اگه درسی رو که میخوام تو لیست ارائه نباشه میتونم بگم اون درس رو برام ارائه بدن یا نه؟ این کار قانونی هست ؟یعنی حق دارم این درخواست رو داشته باشم؟
اقا مشکل حل شد
این درس فلسفه اخلاق(با تکیه بر مباحس تربیتی) اختیاریه؟؟؟چون تو لیست 9 ترم اسمش نیست گروه معارف هم این ترم درس نمیده
درس فلفسه اخلاق ، عمومی از گروه معارفه !نقل قول:
خدا این استادای پیام نور رو ذلیل کنه اصلا به اعتراض ها نگاه هم نمیکنن :n28: متاسفانه امروز نمره منو تایید کردن با اینکه شکایت کرده بودم ولی یه ذره ارزش قائل نشدن ببینن من دانشجو به چی اعتراض کردم بی دلیل سه واحد رو افتادم :n27:
نقل قول:
واقعا بعضی از استادا ، وجدان کاری ندارن ، اصلا فک میکنم وجدان ندارن چه برسه به وجدان کاری!!
متاسفم براشون که اسم استاد رو یدک میکشن .
اون پولی که از استاد بودنشون میگیرن حلاشون نیست . استادی داشتیم این ترم که کپی و حتی بدتر از استاد شما بود !! حالتو میفهمم ..
آدم زورش میاد به خاطر سهل انگاری و بی وجدانی یه فرد دیگه ، درسی رو بیفته !!
رفیق هر چی بود گذشت !! ایشالله تمرکزت رو بذار رو ترم های آتی :n16:
سلام
سیستم عامل و شبکه رو چطور میدونید دوستان ؟ برای تابستان ... امتحان هردوشون توی یه روز :n28:
بچه ها سلام
من برنامه ریزی کرده بودم ریاضی 2 و زبان تخصصی رو تابستون بردارم ارائه نشد :(
یه سری درسا ارائه شده که اصن نمیتونم بردارم همشون پیشنیاز میخوان :(
من الان بررسی کردم دیدم فقط اینا رو میتونم بردارم »
سیستم های عامل
مهندسی نرم 2
هوش مصنوعی
تحقیق در عملیات
کسایی که پاس کردن این درسا چجوریه ؟ میشه بدون میان ترم پاس کرد ؟
من ترم 5 میشم الان کودومشون در این ترم بدرد میخوره ؟
راحتن ؟ سختن ؟ دهنم صافه ؟ :)))
نمیدونم چرا هیچ درس عمومی(نهج البلاغه دفاع مقدس و ..) برای من نیست همه درسا تخصصی علتش چیه اونا پس چی میشه؟
امروز دانشگاه بودم اکثرا اومده بودن برای اعتراض که چرا دروس معارف رو تو تابستون ارائه نمیدن بقیه دروس رو هم از دروس ترم های 6 به بعد ارائه میدننقل قول:
هربار یه قانون :n03:نقل قول:
چون اکثرا دانشجو ها دروس معارف رو ترم تابستون برمیداشتن یکیش خود من برای همین تو ترم های عادی کلاس ها خالی میشد احتمالا برای همین این کار رو کردننقل قول:
یه مورد دیگه که امروز زیاد به چشم میخورد مساله درس دفاع مقدس بود که به یک باره اجباری شد و به یک باره اختیاری سر همین ندونم کاری اینا با این درس خیلی ها یه ترم عقب افتادن کی اهمیت میده :n27:
کلا برنامه ریزی های پیام نور زیاد تغییر میکنه اعتباری بهش نیست
بچهها امروز رفتم کارای فارغ التحصیلیم رو انجام دادم!
من که از دست پیام نور راحت شدم,به شماها هم خدا صبر بده:rolleyes:
tApAtAĺK
سیستک عامل و شبکه همیشه همینطوره.این ترم هم که من داشتم توی یک روز بود.شبکه کم حجم.اسون و نمره بیاره.در عوض سیستم عامل سخت نسبتا حجیم هست ...مخصوصا این ترم که تستی ها رو خیلی سخت گرفته بودند.اگر حسابی اهل درس و مطالعه هستی بدون 6 میتونی پاس کنی.ولی اگر شب امتحانی هستی اصلا فکرشم نکننقل قول:
در مورد سیستم عامل که بالا گفتم...دهن صاف کنهنقل قول:
مهندسی نرم 2 عین نرم 1 هست.خواندنیه.نه ریاضی داره.نه هیچی.
هوش مصنوعی حجیمه و خواندنی...معمولا من دیدم که بچه ها پاس میکنند.
تحقیق در عملیات ما نداشتیم.
دوستان کسی کاراموزی پروژه نداشته؟؟؟ به این مدیر گروهمون هم هرچی ایمیل میزنم جواب نمیده...
تا کی وقت داره که پروژه رو تحویل بدیم
معمولا چه موضوعاتی میدن
کسی تجربه ی خاصی نداره؟