اینم لینک:
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529[/html]
اینم لینک:
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529[/html]
1700 یا 1800 بد نیست ولی باید ببینی بلوری بدردت میخوره رایت کنی!:20:نقل قول:
کدوم مدل را پیشنهاد می کنید؟
Z36 یا Z591 یا Z590
Sony VAIO Z-36 GD/B 2.6 6MB 1066 4GB DDR3 320GB Geforce 9300 GS 13.1 LED DVD-RW VB 1.48 USA Iran
Rahjoo 2.275.000 Fiber C
Sony Z 591 UB 2.5-6MB-FSB1066 4GB DDR3 320 Blu-ray RW 13.1 WXGA 9300 Geforce VISTA UB 1.8 USA BT\WebCam\FP\ 21,400,000
Sony Z590
اولویت سبک باشد قابلیت نصب نرم افزار مهندسی catia داشته باشد. حدود 2 میلیون تومان
من تنها مشکلی که باهاش دارم ویندوزرشه!نقل قول:
دیر میاد بالا:20:زمانشم نوشتم چند صفحه قبل هست ایکونهای کنار ساعت دیر میاد بالا خود ویندوز 40 ثانیه ای میاد ولی نرم افزارهاش تا 2:30 طول میکشه
اونم باید اشکال از ویستا باشه از فروشگاه سایت یدونه ویندوز 7 خریدم اونو نصب میکنم ببینم چه جوریاست
در کل خیلی خوبه
این رو کجا میشه دید؟نقل قول:
:20:
نه عزیز من دارم ویندوز سون 32 بیت نصب میکنم ولی باید درایو های 32 بیتشو دانلود کنی من ویستا 32 بیت رو دانلود کردم ببینم روی سون نصب میشه!نقل قول:
اره همینه ولی این دوربینی که باهاش عکاسی کردن مشکل داره مثل اینکه!نقل قول:
رنگش توسیه
جالب اینجاست دیدم مارکش تارگوسه بقلش دوخت خورده:20:
سوالت رو جای درستی مطرح نکردی.در عین حال سرچ کن توی انجمن هست حداقل به 2 3 نفر خودم جواب دادم.نقل قول:
دوستان لطفاً توجه کنند:
لطفاً قبل از ارسال پست حتماً به محلی که دارید پست می زنید و به محتوای پستتون توجه کنید. علی الخصوص این تاپیک این چند وقت خیلی به بیراهه رفته. اگه لطف کنید قبل از اینکه پست بعدی رو بزنید 5 دقیقه وقت بذارید این دوتا تاپیک رو بخونید هم به خودتون کمک کردید هم به بقیه دوستان:
کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=255&a=228
ممنون از وقتی که می گذارید.:11:کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=255&a=194
اینم لینک مشخصات و مقایسه ی این دو لپ تاپ
کد:http://www.sony.com.my/product/CompareProducts.action?site=hp_en_MY_i&models=VGN-FW47GY&models=VGN-FW46GJ
طبق قیمت این سایت و قیمت FW46 در ایران قیمت FW47 باید چیزی معادل 2،076،000 تومن باشه پس اگه طیق گفته ی sepehrppp ایران رهجو 1،700 تا 1،800 بده ارزون داده
:20:
مشکل دیر بالا اومدن خیلی راحت حل میشه! از طریق msconfig یک سری برنامه ها که بیخودی تو استارتاپ هستن رو disable کن!نقل قول:
درسته، رنگش توسیه. کنارشم زده طراحی و تولید توسط تارگوسنقل قول:
فقط دسته بالاش جاش ناجوره وقتی کیف رو بلند میکنی تعادل نداره!
لپ تاپ دل 1545 با کانفیگ
Cpu 2.5--ram 4---HDD 320
رو یکی از دوستام برام جور کرده 750
خوب بهم قیمت داده؟اصلا این مدل خوب است؟؟
من الان پاییتخت بودم. ایران رهجو رفتم گفتم fw 46 رو میخوام . گفت فعلا نداریم شمارمو گرفت گفت وقتی اومد زنگ میزنم. احتمالا تا 1 هفته دیگه میاد .
داشتم یه چرخی میزدم به این مدل hp برخوردم :
hp dv6 1225
کانفیگش مثل fw 46 هستش با این تفاوتها :
H.D.D : 500 Gb
LCD : 16.0" diagonal High Definition HP BrightView Infinity Display (1366x768)
رزولوشن ال سی دیش پایین تره
port : Full
از لحاظ پورت یکم بهتره
قیمت 1650000 تومن
به نظر شما اگه fw 46 نشد این مدل خوبه بگیرم ؟ می ارزه ؟ :13:
خودم از fw 46 بیشتر خوشم اومده ولی شانس ما معلوم نیست چی بشه وضعیتش .:41:
نظر شما چیه ؟
اره یه جوریه!!!نقل قول:
ولی برای دست گرفتن جالب نیست فقط برای چند دقیقه خوبه!
تفاوت lcd خیلیه!نقل قول:
اگه lcd برات مهمه 1640 بگیر
نه به اندازه کارت گرافیکنقل قول:
تازه پول جفتشونم خیلی زیاده. همینشو بزور جور کردم.
به احتمال زیاد تا 1 هفته - 10 روز صبز میکنم همین fw 46 رو میگیرم.
اگه این نشد اون وقت رو hp فکر میکنم. خداییش به جز lcd هیچی کم نداره. (البته این مدلش مودم نداره فکر کنم که واسه من مهم نیست)
سلام دوستان!!
بچه ها روي لپ تاپ هاي fw كه ميگيرين ويندوز 32 بيتي نصب نكنيد!!!!!!!!
دليلش اينه كه ويندوز 32 بيتي از 3 گيگ رمتون همش ميتونه استفاده كنه!!!!!
يعني 1گيگ الكي دارين!!!!
دليل دومش اينه كه با بلو ري ها سازگار نيست 32 بيتي ها.حالا چه سون باشه چه ويستا!!!
اما سون 64 بيتي رو اگه نصب كنين بهتر نرم افزارارو ساپورت ميكنه!!!
ضمنا بين تمامي سري هاي fw اچ دي هستند تنها فرقشون با بعضي ها اين هست كه منظور از full hd كه شما ها ميگين تو رزولزشنش هست!!! اونايي كه شماها ميگين رزولوشن قوي تري دارن! فكر كنم 1080*1920باشه!! وگرنه تمامي سري هاي fw حداقل مال usa اچ دي هستند!! اما رزولوشنشون 900*1600 هست!
اما خوب منظور از Full HD اين هستش که شما مي توانيد فيلمهايي با فريمهاي 2 مگا پيکسل ببينيد!
اين امرم با اين ازولوشن به خوبي اجرا ميشه!
اما رزولوشن 900*1600 به نسبت كمي كيفيت پايين تري داره!
ميتونين تو اين ساتم ببينين
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_video
اميدوارم فهميده باشين كه تصوير هاي full hd در رزولشن هاي خاصي هستند!!!
Resolution (W×H) Pixels Aspect Ratio Video Format Description Bitrate (Mbps) Storage (MB) for 1 min 1024×768 786,432 16:9 (non-square pixels) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Used on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HDTV displays with non square pixels 135 1012 1280×720 921,600 16:9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] —HDTV standard format First step toward true 1080p HD, see below (HD) 158 1187 1440×1080 1,555,200 16:9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Used on a majority of HDTVs, and is 'half' of 1080p due to its interlacing (i) 266 2002 1280×1080 1,382,400 16:9 (non-square pixels) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Used on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HDTV displays (Full HD, HD Ready [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) 237 1780 1920×1080 2,073,600 16:9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] —HDTV standard format Used on all types of HDTV technologies (Full HD, HD Ready [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) 356 2670 3840×2160 8,294,400 16:9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Cinema 4k standard format (4096×2160) Quad HDTV, (there is no HD Ready [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quad HDTV format)
ضمنا من خودم شخصا سري هاي آمريكارو ميپسندم!!
درسته كه قطعات چيني هستند اما آمريكا از بين اون قطعات بهتريناشو انتخاب ميكنه!
يعني چي اين حرف؟
يعني اينكه آمريكا امسال 450 تا از دستگاههارو بعد از تست كردن مرجوع كرده و اصلا نزاشته وارد بازارش بشه!
يعني آمريكاهايي كه داخل بازار هست به نسبت از ضريب اطمينان بهتري برخوردار هست نسبت به سري هايي كه سوني براي كشورهاي آسيايي ميزنه!!!
حالا اگر خواستين در اين مورد بيشتر توضيح ميدم كه سياست سوني چجوري هست و...
بچه ها ضمنا asus را هم يك نگاهي بندازين!!
كيفيت lcd هاش led هست!!! عجب كيفيت تصوير وحشتناكي داره!!!
اين مدلشو يك نگاهي بندازين! N50VN
INTELCORE 2 DUO T9400 2.53 6MB-FSB
4GIG RAM 800 MHZ
320 GIG HDD
BLUE RAY DVD COMBO
NVDIA 9650 1GIG DEDICATED
15.4 LED
PRICE: 1570
نظرتونو بگين!!
سلام دوستان!
من بالاخره بص 490 dfb fw رو خريدم!! يعني يكي از آشنايامون از آمريكا برام آورد!!!!!!!!!!!
يك نكته ي خيلي جالب!!! روش ويندوز 7 نصبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هرچي نرم افزارم روش نصبيدم راحت ساپورت كرده با اينكه 64 بيت هست
چه سرعتي داره بوتش!!
مصرف باطريشم خيلي كمتر شده نصبت به ويستا!!!در كل فوقولادست!!!!!
Dell Inspiron 1545نقل قول:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0GHz (2M Cache)
RAM: 2GB
HDD: 250GB+
LCD: 15.6 WXGA
VGA: 224 Intel GM45
Price: 750.000 Tomans
با گارانتی 1 ساله زیگورات
وواااااااااييييي چه ويندوزي اين 7!!!!
چه امكانات فوقوالعاده ي داره!!!
directx 11 داره!!!اما حيف كه گرافيك من تا 10.1 را بيشتر ساپورت نميكنه!!!!
با نرم افزاز archicad كار كردم باهاش خيلي راحت جواي ميده!!!!!!!!!!
ایوللللللل تبریک میگم . نرم افزارای xp نصب کردی ؟نقل قول:
اونطور که توضیح دادی رزولوشنت باید 1600*900 باشه ؟ درسته ؟
بلوری که نداره ؟
نقل قول:
آقا مبارکه انشالله!
یک سوال؟
من یه مدل vgn-fw45gj دیدم روش نوشته فول اچ دی در حالی که رزولیشن ال سی دی 1600 در 900 هست.این دو جمله مغایرن.اگه فول اچ دی هست پس پرا نوشته 1600 در 900؟؟؟؟
البته امکان داره نوشته باشه با توجه به اینکه بلو ری داره فول اچ دی رو میخونه ولی صفحش 1600 در 900 هست.
درست فهمیدم؟؟؟
این مدل شما چی؟؟فول اچ دی هست صفحش؟؟؟؟
hd هست نه full hdنقل قول:
fw 45 بلوری نداره .نقل قول:
آره این واسه منم سواله ؟ اگه full hd هستش پس چرا 1600 * 900 ؟!
فکر کنم hd باشه نه full hd
در جواب به دوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بايد بگم خير بلو ري نداره!!رزوليشنشم هموني هست كه گفتي!!
در جواب به دوست ديگه ebijan بايد بگم كه خروجي هونا به tv فول هچ دي ميباشد!
اما خود دستگاه اچ دي ميباشد!!!
البته بايد عرض كنم شما از امكانات فول هچ دي به جز بعضي گيم ها ديگه جايي بدردت نميخوره چون تو ايران نه فيلم فول اچ دي ديدم نه سي دي بلو ري!!اگر هم بياد خيلي گرونه و بدردت نميخوره!!
پس زياد رو موضوع بلوري تاكييد نداشته باشيد
در ضمن اينو هم بگم كه مدلاي آمريكايي خيلي بهتر ساپورت و پرفرمنس قطعات داره!!!
تو رندر گيري گرافيكي از چيني ها سريعتره!!!
راستي اينو بازم تاكييد ميكنم كه سعي نكنين رو اين سري لپ تاپ ها ويندوز 32 بيتي نصب كنين!!
اگه ميتونين ويندوز 7 64 بيتي رو نصب كنين خيلي كرتون جلو ميافته!!
خوب مدل آمریکایی هم حدودا 100 تا 200 تومن از مشابه چینی گروتره که اونم به خاطر همون موردی هست که گفتی .
اسمبل با کیفیت تر و ساپورت بهتر
از لحاظ قیمتی به نظر من چینی بیشتر می ارزه . درسته بلوری و فول اچ دی تو ایران ممکنه کاربرد کمی داشته باشه ولی باز به نظر من ارزش داره با این قیمت . به هر حال آینده رو نمیشه پیش بینی کرد .
از لحاظ قطعات هم با گارانتی معتبر 3 ساله ایران رهجو تا حد زیادی میشه نگرانی هارو کم کرد .
-----------
یه خواهشی هم داشتم سپهر جان . سعی کن تو یه پست اکثرا بنویسی که راحت تر بشه دید .
ضمنا ممنون از توضیحاتت
شرمنده الان از تهران بگي برات بيارن 1560 در مياد كه بيارزه!!!
حاجي ارزون شده خبر نداريا!!!!
آره این قیمت خبر نداشتم. از کجا ؟نقل قول:
یه جا مدل fw 490 dfb رو 1650000 قیمت دارم. شما از کجا قیمت داری ؟
ثانيا ايران رهجو گارانتي تعويض قطعات داره!!
اما يك شركتي رو ميشناسم تا 3 ماه گارانتي تعويض دستگاهو داره!!!
در ضمن اينو بگم كه لپ تاپي كه بخواد قطعش عوض بشه ديگه بدردت نميخوره!!!
حالا اينم در كنار اين مورد بگم كه جنساي چيني بگير نگير دارن!!!
شانسي هستند!!!پس احتمال تعويض قطعات زياده!!!
پس لپ تاپ درس حسابي نيست!!!
پول بيشتر بده كيفيت بهتر بگير ضرر نميكني در آينده
شركت npc تو مشهد!!
سوني هايي كه تو آمريكا هست به هيچ وجه قابل مقايسه با چيني ها نيست!!!