داداش این چیه گذاشتی واسه دانلود؟ :n24:نقل قول:
خوب 10 بار همون مطلب رو توی یه صفحه کپی کنید!!!:n26:نقل قول:
Printable View
داداش این چیه گذاشتی واسه دانلود؟ :n24:نقل قول:
خوب 10 بار همون مطلب رو توی یه صفحه کپی کنید!!!:n26:نقل قول:
میخوام یکی این طرف بیفتهنقل قول:
خوب 10 بار همون مطلب رو توی یه صفحه کپی کنید!!!:n26:
یکی اون طرف !
یعنی یکی سمت راست برگه
یکی سمت چپ:n13:
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که چطوری می تونم بیت های شعر ها رو که تو word می نویسیم زیر هم مرتب بشن ، منظورم همون Justify است ، برای متن این گزینه انجام میده ولی برای شعر جواب نمیده، یه عکس هم گذاشتم که منظورمو بهتر متوجه شید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
نقل قول:
تو جدول بذار- یه جدول 2 ستونی در هرچند تا ردیف که می خوایی بساز و تو خونه های اون متنتو کپی کن آخرشم no border رو بزن
نقل قول:
میتونید از اون تیکه عکس بگیرید (print scereen) و بعد کپی کنید توی ورد.
یه کلیک کنید روی عکس، توی منو یه تب ایجاد میشه با عنوان Format
برید و از قسمت Arrange روی Position کلیک کنید.
یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید
بعد عکس رو میتویند توی صفحه به هر جا که خواستید جا به جا کنید.
به تعداد جدولهایی که میخواید ctrl+v رو بزیند و برای هر عکس مراحل بالا رو تکرار کنید.
نقل قول:
فکر کنم اگه دو تا ستون ایجاد کنید مشکل حل بشه
با سلام.من از word2013,2007,2003 . استفاده می کنم و وقتی ctrl+shift سمت راست رو می زنم و می خوام فارسی تایپ کنم کلمه ی بعدی می ره پشت کلمه ی قبلی یعنی سایت ها می شه ها سایت .بعدش هم حروف به هم نمی چسبند.چی کار کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
احتمالاً زبان فارسی درست نصب نشد,
فارسی رو از قسمت انتخاب زبان Control Panel حذف کنید
و فایل زیر رو دانلود و نصب کنید,ببینید درست میشه.
من هدینگ با multi level list تعریف کردم
اما این تیتر با هدینگ 4 به جای شماره و زیر بخش های فصل یک کادر سیاه اومده
[QUOTE=hamed29;8005817]داداش این چیه گذاشتی واسه دانلود؟ :n24:
من توضیح دادم که مشکل فایلم چیه !! و خود فایل رو هم گذاشتم !! که اگر کسی میتونه درستش کنه واسم درست کنه !!
در ضمن آماری که در آوردم مشکل من اینه که یه ویروسی هست که سال 2009 ساخته شده بود روی فایلهای آفیس و پی دی اف ! که فایلها رو رمز گذاری میکنه و هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد !! که بیشتر فایلها خراب شده و هیچ راحی نیست برای درست کردنش !! فقط میشه از TEmp فابل استفاده کرد !
بچه ها موقع تایپ فارسی چجوری میتونیم از ویرگول (,) موقع نوشتن استفاده کنیم بدون اینکه کلمات جا به جا نشند ؟
چطوری واسه استایل ها multi level list تعریف کردی ؟ :n13:نقل قول:
سلام دوستان
من هر کاری میکنم Quran in Word در آفیس 2013 نصب نمیشه و این خطا رو میده لطفا راهنمایی کنید .
ویرگول ctrl+ف هس ( جابجایی چجوریه؟)نقل قول:
سلام دوستان چه طوری میشه ورد های 2007 و 20013 رو به ورد 2003 تبدیل کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
در قسمت caption واسه بعضی عکس ها به این مشکل میخورم. همه چیز رو تغییر میدم. اما درست نمیشه. ورژنی هم که استفاده میکنم 2013 هستش
لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسی اطلاع نداره ؟
می تونید از برنامه ها یا سایت های تبدیل استفاده کنید تو نت زیادهنقل قول:
مثلا این برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پک خود سایت آفیس هم می تونیداستفاده کنید اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ctrl+ف رو زدم فایده ای نداشت! وقتی از دکمه ویرگول روی کیبورد استفاده میکنم کلمات جا به جا میشند. یعنی ویرگول میاد اولِ خط قرار میگیره و ادامه جمله از اول خط صورت میگیره!نقل قول:
چجوری باید از ویرگول موقع تایپ کردن استفاده کنم؟
سلام معذرت می خوام نمی دونم حواسم کجا بوده که نوشتم کنترل ، شرمنده منظورم shift +ف بوده اگه نشد بگیدنقل قول:
سلام
دوستان من خیلی احتیاج مبرم دارم برای تبدیل این فایل به word ولی نمیشه هر کار کردم..
هم اکنون نیازمند یاری سبز شدیدتان هستیم..نقل قول:
سلام
چرا اول متن past شده در جدول اینجوری شده؟ (ردیف سوم و چهارم!)
من مجبور شدم برای تک تک متنهایی که اینطوری شده به ردیف مربوطه بروم و کلید home کیبورد را بزنم و بعد چند تا space زدم تا اول متن بیاید جلوتر!
با این تست کنید ببنید میشه، من معمولا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارم رو راه میندازهنقل قول:
نه متاسفانه...نقل قول:
سلام
من هم نتونستم تبدیلش کنم. ولی یه راه حل داره که اگه حوصله داشتی می تونی امتحان کنی.
اول باید از صفحات عکس بگیری و بعد با ocr تبدیلش کنی به متن. از نرم افزارهای انگلیسی که ادعا می کنن متن فارسی رو هم ساپورت می کنن استفاده نکنی بهتره. یک نرم افزاری هست که ایرانی به اسم واژه شناس که البته اگه خواستی استفاده کنی باید کرک کنی و احتمالا بتونه 90 درصد کار رو بهت برگردونه.
دوستان ورد2007 توی شماره گذاری شکل ها این ارور رو میده :Error! No text of specified style in document.‑1
استایل ها هم کامل هستن و مشکلی ندارن،بنظرتون مشکل از کجاست؟
سلام تورو خدا کمممممک!!!
کلید میانبر ctr+v کلا copy ,past رو آفیس 2013 من جواب نمیده چراااا؟ :(
چرا باید اینجور بشه؟هرچی رو که حتی با راست کلیک و past داخل word انجام میدم؟
شاید این مطلب جواب سئوال شما باشد :نقل قول:
نمیدونم چرا این طوریه !نقل قول:
گزینه ای که تو راهنما اومده برای من اصلا فعال نیست!
بازم ممنون
وقتی در حال تایپ در ورد 2007 هستم
نمی دونم دستم به اشتباه به چه دکمه ای خورده که
کل دستکتاپ سفید می شود
و مثل حالت عکس گرفتن می شود
این چه دکمه ای در
ورد 2007
2- چطور استایل ها را در یک فایل ورد به فایل ورد دیگری کپی کنیم
توی properties فایل pdf نگاه کنید چه فونتهایی داره. اون فونتها رو دانلود و نصب کنید شاید درست بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amirkalak6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من خیلی احتیاج مبرم دارم برای تبدیل این فایل به word ولی نمیشه هر کار کردم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادهنقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من اینه که نمی دونم چرا تو word افیس یکسری علامت ها ظاهر شده مثل یکسری کلمه که شبیه به q هست یا بین جمله هام نقطه گذاشته میشه می خوام بدونم چه دکمه ای باید زده بشه تا این مشکل حل بشه ممنون که جواب میدین !
در ضمن این هم لینکشه
دوست عزیز شما دکمه ای که توی عکس مشخص کردمو خاموش کنید مشکل حل میشه
کد:http://upload7.ir/images/59791087090041477629.jpg
دستت درد نکنه فقط میشه بهم بگی اون دکمه به چه درد می خوره ؟؟!نقل قول:
سلام، من وقتی تو ورد 2013 از نیم فاصله استفاده میکنم فونت خودبخود عوض میشه و میره به Courier یا Times ! کسی میدونه چرا اینجوریه؟
هر کدوم از اون علامت های توی متن، نشون می ده که کجا اینتر زدی.نقل قول:
سلام دوستان عزیز یه فایل دارم بعد از ریستارت کردن کامپیوتر به این شکل در اومده دوستان اگه میتونن لطفا راهنمایی کنن
صحفه ورد 2010 چارخونه ای شده چطوری درستش کنم؟