سلام
يكي ميتونه مزيتهاي psp 3000 نسبت به 2000 بگه ؟
مي ارزه اين اختلاف قيمت ؟
سلام
يكي ميتونه مزيتهاي psp 3000 نسبت به 2000 بگه ؟
مي ارزه اين اختلاف قيمت ؟
خدمت شما: :46:نقل قول:
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slim
اختلاف قیمت فکر نکنم بیش از 20-30 تومن باشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291290
برای کسی که تازه میخواهد psp بخره بله ارزش داره 3000 بگیره.
اما کسی که 2000 داره اصلا ارزش نداره بفروشه 3000 بخره.
این نظر شخصی من هست.دیگه خود شما صاحب اختیار هستید.
2 یا 2.5 ساعت،شایدم کمتر تا حالا تایم نگرفتم.نقل قول:
سرعتشم نگفتی بزارم رو چند؟؟؟
من روی psp خودم که کوپی خور بود firmware 5.51 رو نصب کردم حالا منوی ریکاوری نمیاد منوی xmb هم نمیاد بازی های کپی رایت هم سرش نمیاد هیچ برنامه ای هم سرش بالا نمیاد لطفا به من بگید چکار کنم
این که خیلی کم هست.نقل قول:
ممکنه باطری خراب باشه.باید باهش بسازی چون باطری اصلی کم گیر میاد و این باطری ها هم که توی بازار هستن دست کمی از باطری خودت ندارند.(حداقل باید با نور صفحه حداقل 5-6ساعت کار کنه)
راستی یک عکس از هر 2 طرف باطریت بزار.میخوام ببینم شاید فروشنده باطریت را با یک عدد از این باطری درجه 2 و 3 ها عوض نکرده باشه.
سرعت هم اگر بازی را به iso تبدیل کنی نیازی نیست تغییر بدی.
اگه هم به iso تبدیل نکردی بزار روی حالت 333/166 ممکن هست فریم فریم شدن تصویر بهتر بشه.
در حالت عادی هم روی 333/166 باشد برای دستگاه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اما کلا توصیه میشه بازی های سنگین مثل همین god of war-GTA و بقیه بازی ها را به صورت iso بازی کنید که بازی فریم فریم نشود.
شما دستگاه خود را از حالت کپی خور خارج کرده اید.نقل قول:
با توجه به اینکه میگید توی منوی ریکاوری نمیره psp شما از مدل قدیمی هست که با پاندورا کپی خور میشود.(میشه لطف کنی بگی قبل از اینکه آپدیت کنی چه فریموری روی دستگاه نصب بود و حدودا کی خریدی)
میتونی دستگاه را بدی بیرون واست کپی خور کنند(حدودا 7-8 تومن میگیرند)
میتونی هم از آموزش های تاپیک زیر کپی خور کنی
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم :31: حتما خوانده شود!)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
فکر کنم 3.7 firmware تو همچین مایه هایی بود
الآن من بخوام firmware 5.50-genA رو نصب کنم باید چکار کنم
توی پست سوم کلی مطلب هست من از کدومشون استفاده کنم
وقتی هیچ برنامه ای بالا نمیاد من باید چکار کنم
حتی وقتی select رو می زنم اون منویی که قبلا بالا میومد دیگه نمیاد
لطفا یه کمک واضح تر بکنید
خب خدا را شکر psp از مدل های قدیمی هست و مشکلی نست.نقل قول:
راستی مدل psp چی هست؟(فت)1000 یا 2000(اسلیم)؟
ببین لان 3 تا کار میتونی انجام بدی
1-بدی به یک فروشنده واست با پاندورا کپی خور کنه(7-8 تومن هزینه)
2-از طریق CHickHEN کپی خور کنی.(عیب بزرگ این روش این هست که اگر دستگاه را به طور کامل کامل خاموش کنی -یعنی چند ثانیه کلید پاور را بالا بگیری- یا باطری را در بیاری کپی خور میپره و باید از اول کپی خور کنی البته راحت هست و کلا 20-30 ثانیه بیشتر وقت نمیگیره)
3-خودت دستگاه را با روش پاندورا کپی خور کنی.
اگر از این روش بخواهی بری ابتدا باید یک باطری پاندورا بسازید.که احتیاج به یک psp فت (1000) کپی خور شده دیگر هم هست (برای ساخت باطری پاندورا به روش نرم افزاری)
اگر دسترسی به یک psp کپی خور دیگر از نوع 1000 نداری باید باطری را به روش سخت افزاری پاندورا کنی.
اینکار نیاز به یکم دل و جرئت برای باز کردن باطری و لحیم کردن 2 تیکه سیم و کلید به قسمت خاصی از برد باطری جهت پاندورا کردن باطری
وقتی باطری پاندورا را ساختی باید مجیک مموری را بسازی که ابتدا باید حدود 20-30 مگ فایل دانلود کنی و از یکی از روش های موجود مجیک مموری را بسازی.
سپس باطری پاندورا و مجیک مموری را داخل دستگاه گذاشته و psp را کپی خور کنی.
آموزش های کامل در تاپیک زیر هست:
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم :31:حتما خوانده شود!)
اگر میبینی توانایی ساخت باطری پاندورا را از یکی از روش های نرم افزاری یا سخت افزاری داری از راه سوم برو.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
اگر هم نمیتونی از راه 1 یا 2
پیشنهادم این هست که از راه 1 بری و دیگه هیچ وقت بدون اطلاع چیزی نصب و آپدیت نکن.
اگر سوال دیگری راجب کپی خور کردن psp داری در همان تاپیکی که معرفی کردم بپرس.
اگر بخواهی 5.50-genA را نصب کنی ابتدا باید دستگها را با روش پاندورا کپی خور کنید.(بالا توضیح دادم)نقل قول:
سپس از طریق آموزش زیر به 5.50-genA آپدیت کنی
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
این 2 تا آموزش مربوط به کپی خور کردن دستگاه با باطری پاندورا هست:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=325733
آموزش ساخت باطری پاندورا به روش سخت افزاری و نرم افزاری
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2778305&postcount=6
راهنمای کامل کپی خور و Unbrick کردن PSP ( به نسخه ی 5.00M33-4 )
این آموزش هم مربوط به کپی خور کردن با روش ChickHENکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3315516&postcount=20
:
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
لطفا اگر بازم سوالی راجبه کپی خور کردن داری در همان تاپیکی که لینک دادم بپرس.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3872030&postcount=218
ممنون.
موفق باشید.
من یه CD واسه PS one دارم. برای اجرای اون با PSP باید چیکار کنم ؟
اگه سریع کسی میدونه بگه.
ممنون
اگه باطری رو در بیارم کپی خورش میپره.نقل قول:
با پاندورا کپی خور نشده.
بعدش فروشنده رفیقم بود.
یه چیز دیگه این پیانو بلک بود فک کنم مال 2 سال پیش باشه ولی خودشون تازه آورده بودن،مال این نیست؟؟؟
با این برنامه تبدیل کنی مشکلی پیش نمیاد؟؟
فایل اصلیش حفظ میشه؟؟
من یه دوست دارم که psp داره کپی خور هم هست ولی 2000 هست نمی شه باهاش کاری کرد
شایان جان من اطلاع دقیقی ندارم.نقل قول:
اما تاپیک زیر از فروم بازی سنتر دارای اطلاعات خوبی هست.امیدوارم به دردت بخوره.
اجرای بازی های Ps1 در Psp
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=2538
نقل قول:
خب دوباره کپی خورش میکنی :31:
منظورت هم از جمله ای که قرمز کردم نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدی؟
پیانو بلک اسم رنگ کنسول هست.یعنی مشکی پیانویی (پیانو سیاه) ربطب به جدید وقدیمی بودن نداره.
کار این برنامه این هست که فرمت iso را به cso و cso را به iso jبدیل میکنه و هیچ ضرری هم نداره.
فایل اولیه هم براش مشکلی پیش نمیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بستگی به نوع مادربورد psp دوستتون داره.سونی مادربورد های psp از ورژن TA-085 v2 و مدل های بعدی را طوری طراحی کرده که دیگه نمیشه باهاش باطری پاندورا ساخت.نقل قول:
برای تشخیص ورژن مادربورد برنامه زیر را دانلود کنید و به روش زیر در psp دوستتون که کپی خور هست اجرا کنید.
پس از دانلود فایل را با WinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگر Extract کنید .کد:http://www.mediafire.com/?rgtnrjidmdt
پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.
اگه ورژن مادربورد دستگاه زیر TA-08 v2 مثلا TA-08 v1 باشه شما با اون psp slim هم میتونید باطری را پاندورا کنید.
بعد باید باطری خودم رو بزارم روی psp اون بعدش برنامه Hellcat's Pandora Installer for 3.XX رو اجرا کنم
فرقی نداره شما باید یکی از بازری ها را با psp کپی خور پاندورا کنید سپس باطری پاندورا و مجیک مموری را داخل اون psp که کپی خور نیست قرار دهید و دستگاه را کپی خور کنید.نقل قول:
سپس باطری را با یکی از دستگاه ها به حالت عادی برگردانید.
خواهشا سوال ها راجبه کپی خور کردن را در تاپیک مربوطه بپرس.اگه دیگه اینجا بپرسی جوابی نمیدهم.
سلام ما به آغوش PSP داران برگشتیم .
من مرحله ی اول پاتاپون 1 گیر کردم دستور PAtA PATA PATA PON رو می زنم ولی اجرا نمی کنه ؟
من چسب ال سی دی رو می چسبونم ولی یا هوا می گیره یا گرد خاک روش می شینه چیکار کنم ؟
از کجا بفهمم مموری اصله ؟ ببخشید اگه تکراریه ؟
در آخر ممنون
روش نوشته 2007 برا همین میگم مال 2 سال پیشه.نقل قول:
چه جوری کپی خورش رو بگردونم؟؟ یه چیزی گفت رفیقم،گفت رستورش میکنی بعد یه کارای دیگه.
اون 2007 که ربطی به سال ساخت نداره.این کد منطقه ای هست که psp اونجا توزیع شده.نقل قول:
بیخیال نمیخواد باطری را در بیاری.خدای نکرده شما هم مثل بقیه دوستان برای نصب کردن ChickHEN با مشکل روبرو میشی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلامنقل قول:
خوش آمدی.
پاتاپون را باید به صورت ریتمیک و پشت سر هم بزنیوتمرین کنی دستت میاد.(شرمنده اینقدر درباره patapon توضیح دادم دیگه خسته شدم.خوصله جواب دادن سوال های پاتاپونی را ندارم.هرجا گیر کردی یکم سرچ کن به جواب میرسی)
برچسب lcd را که میخواهی بچسبونی ابتدا دستگاه را با یک دستمال عینک پاک کن.که گرد و خاک و چربی روش نباشه.
سپس یک طرف مزی را بچسبان و با یک کارت ویزیت محکم یا کارت اعتباری آرام بکس روی lcd تا برچسب بچسبه(معمولا توی بسته برچسب lcd ها یک کارت برای همین کار هست)فقط مواضب باش زیاد محم نکشی خدای نکرده lcd را خراب کنی.
اگر هوا افتاده و یا گرد و خاک زیرش هست بهتره از یک برچسب دیگه استفاده کنی.چون این برچسب دیگه بدرد نمیخوره.هرچی بهش دست بزنی که هواش خالی بشه بدتر میشه.
برای تشخیص اینکه مموری اصل هست یا نه روی گزینه Memory Stick برو کلید مثلث را بزن گزینه information را انتخاب کن اگر جلوی MagicGate زده بود Supported یعنی اصل هست اگر زده بود Unknown یعنی تقلبی هست.
سلام
آیا میشه با PSP وارد سایت های فارسی شد و در حقیقت میشه PSP رو فارسی کرد یا حداقل فونت فارسی به اون اضافه کرد
با تشکر
ممنوننقل قول:
اختلاف قیمت فکر نکنم بیش از 20-30 تومن باشه.
برای کسی که تازه میخواهد psp بخره بله ارزش داره 3000 بگیره.
اما کسی که 2000 داره اصلا ارزش نداره بفروشه 3000 بخره.
این نظر شخصی من هست.دیگه خود شما صاحب اختیار هستید.
خوب من الان بخوام 3000 بخرم بايد خود فروشنده بگم كپي خور كنه يا اينكه خودمم ميتونم كپي خور كنم با اين روشهايي كه اينجا توضيح داديد ؟
در كل يعني اينكه به فروشنده چيز خاص ديگه اي لازم بگم يا اينكه همه كاراش رو ميشه از همين آموزشهايي كه اينجا هست انجام بدم ؟
يه چيز ديگه من شنيدم كپي خور 3000 مشكل داره درسته ؟
بابا به معرفتتون این جواب سوال ما رو کسی نمی دونه این PATApon رو بگید
برنامش تو مموریم هست.نقل قول:
راستی یه 8 گیگ خریدم 28 تومن ولی magic gate رو پشتیبانی نمیکنه،اشکالی نداره؟/
برا تنظیمات wi-fi همون easy رو بزنی کافیه و سیگنال تا چند درصد باید باشه تا وصل شه؟؟
متاسفانه خیر :41:نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
خود فروشنده معمولا کپی خور میکنه و روشش را هم بهت میگه.
خودت هم به راحتی میتونی از آموزش هایی که گذاشتم کپی خور کنی.تمام اموزش ها را خودم و بقیه دوستان تست کردیم هیچ مشکلی نداشته.
خیر-همچین چیزی درست نیست.
اینقدر راحت هست که یک بچه 8 ساله به راحتی میتونه از پشت تلفن psp3000 خودش را کپی خور میکنه.
محتوای مخفی: جریان همان بچه 8 ساله
مموری را خوب خریدی.اما ممکن هست در آینده با مشکلات جزیی مانند افت فریم از بین رفتن اطلاعات مواجه بشی.نقل قول:
هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
البته زیاد نگران نباش خودم هم مموری تقلبی دارم یک سال و خورده ای هست مشکلی باهاش ندارم.
بله کافی هست.هزچه درصد سیگنال بشتر باشه کیفیت اتصال و سرعت بیشتر هست.
چرا دیشب هر کار کردم وصل نشد؟؟ signal 20% بود:41:نقل قول:
یه شرکتی اونطرف کوچه بود هر کار کردم وصل نشد هی میگفت not detect:18:
دوستان این بازی little big planet پس کی میاد؟
کسی اطلاع داره که کنترلش چجوریه؟
چون توی PS3 با sixaxis میشد کلی کار کرد که توی PSP نیست.
و دکمه های L2 - R2 - L3 - R3 وجود نداره !!!
خیلی سخت میشه که.
حتما پسوردی چیزی داشته.نقل قول:
اصلا اون شبکه وایرلس شبکه اینترنتی بود.ممکنه یک اتصال وایرلس برای شبکه کردن چندتا pc بوده.
چون معمولا آدم عاقل روی کانکشن اینترنت وایرلسش پسورد میزاره.
من جایی ندیدم که تاریخ دقیقی گفته باشند(شاید هم اعلام شده باشه من ندیدم)نقل قول:
اما مطمئن باش تا قبل از 1 اکتبر نمیاد.
توی تا حالا بازی دیدی که استدیو بازی سازی سونی بسازه و خوب نباشه و دارای گیم پلی و کنترل سخت باشه؟
مطمئنا گروه طراح و سازنده فکر اینها را هم کرده اند.
سلام آقا ببخشی تو بازی پاتاپون 2 مرحله ی 8 موندم!!!:biggrin:
وقتی اون یارو میار حرف میزنه یهو game over مینویسه
لطفا راهنمایی کنید:biggrin:
موفق باشی:biggrin:
فکر کنم اگه سیگنال کم باشه وصل نمی شه چون من هم چند بار با 20 تا 30 درصد امتحان کردم وصل نشدنقل قول:
وایرلس هم پسورد نداشت
بچه ها راحی هست صدای PSP رو تو هد فون زیاد کنیم؟
<نقل قول:
آخه كيفيت صداش تو هدفون عاليه نيازي به افزايش بيشتر نيست ، شما يه هدفون In Ear بگير مثلا Creative A4Tech Sony ببين باز هم نياز داري ميزان صدا رو بالا ببري ؟
در ضمن افزايش بيشتر از اين حد سطح شنوايي شما رو خيلي پايين مياره
خود سوني حتما يه چيزي ميدونسته كه در اين سطح گذاشته
نقل قول:
سلام آقا ببخشی تو بازی پاتاپون 2 مرحله ی 8 موندم!!!:biggrin:
وقتی اون یارو میار حرف میزنه یهو game over مینویسه
لطفا راهنمایی کنید:biggrin: موفق باشی:biggrin:
محتوای مخفی: تاپیک بازی پاتاپون
فکر نمی کنم برنامه ای باشه اگه هم باشه کیفیت صدا قطعا پایین می اد.در ضمن من از هدفون استفاده می کنم همونطوری که دوستمون گفت صدا خیلی بلنده.نقل قول:
یه ایرادی که من به این تاپیک دارم اینه که کمتر از هرچیزی روی بازیها بحث میشه! انگار نه انگار که این کنسول را ما واسه بازیش گرفتیم ونه فریمور و صدا و ...
من خودم میخوام از این به بعد در مورد بازیهای جدید و عالی ای که میخواد واسه psp بیاد مطلب بگذارم و دیگه بیش از این از این از موضوع اصلی psp که بازیهاشه خارج نشیم
اولین بازی که معرفی می کنم و قرار تو پاییز منتشر بشه gran turismo هستش. حتما بساری از دوستان میدونن که مدل بازی از نوع مسابقات ماشین رانی هستش و یکی از معروفترین ها در این سبک هستش
گرافیک این بازی ظاهرا بسیار بالا در نظر گرفته شده و یکی از بهترینها در ساخت خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش اینه که برای اون کار تاپیک جدا هست.نقل قول:
ایرادی که من به این تاپیک دارم اینه که کمتر از هرچیزی روی بازیها بحث میشه! انگار نه انگار که این کنسول را ما واسه بازیش گرفتیم ونه فریمور و صدا و ...
من خودم میخوام از این به بعد در مورد بازیهای جدید و عالی ای که میخواد واسه psp بیاد مطلب بگذارم و دیگه بیش از این از این از موضوع اصلی psp که بازیهاشه خارج نشیم
اولین بازی که معرفی می کنم و قرار تو پاییز منتشر بشه gran turismo هستش. حتما بساری از دوستان میدونن که مدل بازی از نوع مسابقات ماشین رانی هستش و یکی از معروفترین ها در این سبک هستش
گرافیک این بازی ظاهرا بسیار بالا در نظر گرفته شده و یکی از بهترینها در ساخت خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: نقد بازی های psp
شما اگه یه دقتی به اونجا کنید متوجه میشید که مربوط به معرفی بازیهای جدید نیست. بلکه بیشتر نقد بازیهای تولید شده و به بازار اومده هستش(منظورم از جدید بازیهای آینده این کنسول هستش)
دوست من هم نقده هم پیشنمایش.نقل قول:
شما اگه یه دقتی به اونجا کنید متوجه میشید که مربوط به معرفی بازیهای جدید نیست. بلکه بیشتر نقد بازیهای تولید شده و به بازار اومده هستش(منظورم از جدید بازیهای آینده این کنسول هستش)
این تاپیک برای هر چیزی که مربوط به PSP میشه هست.
درسته که این یه تاپیک جامع هستش ولی بیشتر برای مشکلات و کپی خور کردن ازش استفاده میشه.نقل قول:
با PSPlayer میشه با یه خورده کم شدن کیفیت , بلندی صدا رو چند برابر کرد ... ( البته فقط برای فیلم و آهنگ)نقل قول:
من خودم موقع دیدن فیلم مخصوصا اگه زبان اصلی باشه خیلی از کم بودن صدا اعصابم خورد میشه .....
برای کپی خور کردن هم تاپیک مجزایی هست.:11:نقل قول:
درسته که این یه تاپیک جامع هستش ولی بیشتر برای مشکلات و کپی خور کردن ازش استفاده میشه.
محتوای مخفی: تاپیک کپی خور کردن psp
می شه لینک دانلودشو بدی:46:نقل قول:
با PSPlayer میشه با یه خورده کم شدن کیفیت , بلندی صدا رو چند برابر کرد ... ( البته فقط برای فیلم و آهنگ)
من خودم موقع دیدن فیلم مخصوصا اگه زبان اصلی باشه خیلی از کم بودن صدا اعصابم خورد میشه .....
میدونم هست.... :10:نقل قول:
یعنی اینقدر Noob هم ؟
سلام به دوستان طلايي انجمن كنسول ها
بالاخره ديروز رفتم توپخونه و يه psp 3000 خريدم ( ما كه حرفه اي نبوديم اول تعجب كرديم نوشته 3004 pb )
يه چند ساعتي زدم شارژ شد بعد چند تا بازي ريختم روش كه يه مقدار هم بازي كردم بعد كه شارژش داشت تموم
ميشد زدم sleep و گذاشتم كه شارژ بشه بعد از حدودا دو ساعت و نيم روشن كردم ولي وقتي رفتم تو قسمت بازيها
نوشته بود :41: there are no games در صورتي كه حجم باقيمانده نشون ميداد كه بازيا پاك نشدن ، وصل كردم
به كامپيوتر رفتم تو پوشه ي iso كه بازيا رو اونجا ريخته بودم ديدم همه ي بازيها هستن !!!
حالا موندم چيكار كنم خواهشا كمك كنيد ........................
جايي خوندم كه بايد مموريو فرمت كرد ، آيا درسته و اگه فرمت كنم كپي خورش كه طرف با chickhen املتي ريخت
ميپره ؟