سلام
من اصلا اطلاعی راجع به این کنسول ها ندارم ولی یه سوال واسم پیش اومد
یه عکس گذاشتین از وصل شدن موس و کیبرد به ایکس باکس مگه ویندوز هم میشه روش ریخت
یعنی جای یه پی سی هم میشه باهاش کار کرد؟
سلام
من اصلا اطلاعی راجع به این کنسول ها ندارم ولی یه سوال واسم پیش اومد
یه عکس گذاشتین از وصل شدن موس و کیبرد به ایکس باکس مگه ویندوز هم میشه روش ریخت
یعنی جای یه پی سی هم میشه باهاش کار کرد؟
salam...nazareton chiye kheyli arzon midehaaaa
فروش xbox 360
arcade jasper 240.000
premium jasper 290.000
elite jasper 350.000
دستگاهای فوق با آپگرید می باشد و تبدیل شده
تعجب نکنید مستقیم از وار کننده بخرید
ارسال آگهی: چهارشنبه، ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
قیمت: در آگهی
مشخصات آگهی
نام:مهدی زکیایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن:0936 - 3600427 _ 0919 - 1072156انقضا:جمعه، ۱۷ مهر ۱۳۸۸موقعیت:آدرس:
بازدید:
63 بار
میشه بفرمایین قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟نقل قول:
من خودم از این ها نگرفتم ولی دقیقاً مثل دسته 360 هست .. یکی از بچه های همین فروم که گرفته بود راضی بود و میگفت مشکلی نداره..
mouse و keyboard که به ps2 هم وصل میشد تا روی محیط linux اون کار کنیدنقل قول:
اما روی 360 برای ( فعلا ) برای اتصال mouse و keyboard که روی pc استفاده میشه به کار میره
برای اونهایی که دلشون میخواد بازی ها رو با mouse و keyboard انجام بدن به خصوص بازی های FPS
دوستان 360 برای اولین بار که بخوای به live وصل بشی یه ماه اشتراگ گلد مجانی داره نه؟
بله..........نقل قول:
پس چرا مال من نداشت؟؟؟؟نقل قول:
elite هم هست
نقل قول:
میشه بفرمایین قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
سلام میخاستم بدونم الان قیمت xbox 360 arcaبا مادر بورد jasper چنده ممنون میشم
فکر کنم از جایی میاره (از خارج) بعد یکم میکشه روش (حدود 50 تومان). البته باید مطمئن شد.نقل قول:
salam...nazareton chiye kheyli arzon midehaaaa
فروش xbox 360
arcade jasper 240.000
premium jasper 290.000
elite jasper 350.000
دستگاهای فوق با آپگرید می باشد و تبدیل شده
تعجب نکنید مستقیم از وار کننده بخرید
ارسال آگهی: چهارشنبه، ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
قیمت: در آگهی
مشخصات آگهی
نام:مهدی زکیایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن:0936 - 3600427 _ 0919 - 1072156انقضا:جمعه، ۱۷ مهر ۱۳۸۸موقعیت:آدرس:
بازدید:
63 بار
پس با این حساب شما احتمالا ایکس باکسون مشکل داشته یا اینکه دست دوم بودهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بحث های مربوط به قیمت کنسول ها رو در تاپیک خودش مطرح کنید
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=333413
پیمان جان دستت درد نکنه داداش .واقعا نمیدونستم این جوریه !! البته تعجب کرده بودم که با بودن Media Center این دیگه چیه :31:نقل قول:
ولی خب مارو روشن کردی داداش.
راستی نگفتی این برنامه به غیر از این کاری که گفتی حرکت خاص دیگه ای هم انجام میده یا نه فقط همین بود که توضیح دادی ؟؟؟
گفتم که.! خودم هم دنبالش بودم (برای یکی از دوستان) ولی پیدا نکردم.. قیمتش هم باید بالای 40 تومن باشه..نقل قول:
میشه بفرمایین قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
سه بار میتونی گیمرتک درست کنی که هر کدومش یک ماه بهت اکانت گلد مجانی میده..نقل قول:
دوستان 360 برای اولین بار که بخوای به live وصل بشی یه ماه اشتراگ گلد مجانی داره نه؟
البته موقع درست کردن اکانت دو گزینه آخرش میاد که میگی یا اکانت مجانی میخوای یا نمیخوای.. شاید شما گزینه دوم رو زدی..!
حالا از کجا میدونی اکانت بهت نداده..؟ شاید الان گلد داری و خودت خبر ندار..؟ توضیح بده..
شایدم همینطوره که میگی...نقل قول:
حالا از کجا میدونی اکانت بهت نداده..؟ شاید الان گلد داری و خودت خبر ندار..؟ توضیح بده..
چون من که گفتم زیاد اطلاعاتم قوی نیس میشه منو راهنمایی کنین؟؟؟؟ که چه جوری بسازم؟؟؟؟
البته باید بگم که من 2 ماه پیش گرفتمااااا!!!...
حالا می تونین منو راهنمایی کنین...؟؟
, و هنوز فریموری م رو عوض نکردماااا...:19:
کمـــــــــــــــــــــــ ک!!!
اگه دسته دوم باشه میرم اونجا و...
من تا حالا با 360 انلاین بازی نکردم( از ترس بن شدن) فقط با ps3 بازی کردم. کنسولمم رو 3 ماه پیش از فتحی گرفتم.
آقا یه سواله دیگه هم دارم:نقل قول:
نقل قول:
شایدم همینطوره که میگی...
چون من که گفتم زیاد اطلاعاتم قوی نیس میشه منو راهنمایی کنین؟؟؟؟ که چه جوری بسازم؟؟؟؟
, و هنوز فریموری م رو عوض نکردماااا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیهای xbox رو می شه دانلود کرد؟
و ابنکه باید جور خاصی بریزم رو dvd ؟؟؟
بلهنقل قول:
شما باید بازی ها رو دانلود کنید و بعد از اون دیسک های مرغوب مثل Verbatim تهیه کنید.هنگام رایت کردن هم دیسک باید با سرعت پایین رایت بشه.به همین دلیل و به خاطر دردسر هایی که داره توصیه نمیشه که خودتون بازی رو دانلود و بر روی DVD رایت کنید.
بله دوست عزیز شما هم میتونی دانلود کنی وهم میتونی روی DVD 9 رایت کنی اما یه روش های خیلی ساده ای داره که فقط باید به اونهانقل قول:
عمل کنی تا DVD ای که در حال رایت شدن هست نسوزه.
فکر میکنم آموزش نحوه ی رایت کردن بازی های Xbox 360 اینجا باشه بگرد اگه پیدا نکردی بگو لینک بزارم .
راهنمایی خاصی برای این کار نیست !! آخه اگه خودتون کمی باهاش کار کنین متوجه ی محیط LIVE میشید.نقل قول:
ربطی به فریم ور نداره . دست دوم بودن دستگاه رو هم نمیشه با LIVE تشخیص داد. ولی یکی از عاملهای دست دوم بودن همینه.
من امیرم پویا نیستم... :)
بچه ها من این آپدیت جدید رو دانلود کردم....
وصل کردم به Xbox دوستم....ولی چیزی نشد!
Arcade داره!
چیکار باید کرد؟
تو فایلشم که میرفت چیزی نشون نمیداد!
سلام
من دیروز عصر با کنسولم حدود 1ساعت و نیم بازی کردم
ولی دیشب که روشن کردم بازی کنم دیدم 3 چراغ شده
چند بار اینجوری شده بود ولی همیشه بعد از 1 روز درست میشد
ولی الان که دوباره روشن کردم دیدم هنوز 3 چراغه
لطفا کمک کنید
زیاد سخت نیست به پست زیر مراجعه کن تقریباً همین جوریه..نقل قول:
شایدم همینطوره که میگی...
, و هنوز فریموری م رو عوض نکردماااا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=302410&postcount=5
اولا که احتمال بن شدن خیلی پایین هست مخصوصا با فریموری 1.6نقل قول:
من تا حالا با 360 انلاین بازی نکردم( از ترس بن شدن) فقط با ps3 بازی کردم. کنسولمم رو 3 ماه پیش از فتحی گرفتم.
دوم هم بگم که الان یک سال هست خبری از بن نیست و فقط بعضی افراد خاص بن میشن.
مطمئن باش ه این سادگی ها بن نمیشی و اگرم بن بشی هیچ چیزی رو از دست نمیدی.. پس به خودت ظلم نکن و به لایو وصل شو..
لاو 360 خیلی از PS3 بهتر و زنده تره..
خوب شما بگو این رو از چه طریقی به دستگاه دوستتون وصل کردین تا ما بیشتر راهنمایی کنیم..نقل قول:
بچه ها من این آپدیت جدید رو دانلود کردم....
وصل کردم به Xbox دوستم....ولی چیزی نشد!
Arcade داره!
چیکار باید کرد؟
تو فایلشم که میرفت چیزی نشون نمیداد!
شما اول ببینید که کابل ها شل نشدن و از محکم بودن اتصال کابل ها به XBOX 360 مطمئن بشیدنقل قول:
اگه درست شد به شما به طور جدی توصیه می کنم که دیگه مواظب باشید کابل های کنسولتون شل نشه
اگه درست نشد دیگه روشنش نکنید چون کنسول شما 3 چراغه شده و سریعا با فروشگاه های تخصصی مثل نکست جن تماس بگیرید.در این صورت شما دو راه دارید یا کنسول رو دوباره تعمیر کنید که ممکنه دوباره 3 چراغه بشه یا اینکه قطعاتش رو بفروشید یکی دیگه بخرید
ببخشید دوستان اگه بیام بازی رو دانلود کنم بعد بخوام رایتش کنم رو دی وی دی باید چه کنم ؟ رایت زدن رو بلدم ولی ظاهرا باید با برنامه مخصوصی این کارو میکردیم یا کار خاصی میکردیم نه ؟
ممنون
دوستان 360 هم مثل ps3 برای این که انلاین بازی کنی باید یک ابدیت برای بازی دانلود کنی؟ یا نه وقتی وصل شدی مستقیم میری بازی میکنی؟
با USB وصل كردم بهش!نقل قول:
خوب شما بگو این رو از چه طریقی به دستگاه دوستتون وصل کردین تا ما بیشتر راهنمایی کنیم..
شما آپدیت رو بریزید روی یک CD صد در صد جواب میدهنقل قول:
اطلاعات تکمیلی رو می تونید در این تاپیک پیدا کنید
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=273165
آقا توروخدا کمک کنین...
من 2ماه پیش دسگاه رو خریدم...
ولی تاریخ تولیدش 7/2008 ه به نظرتون ممکنه که 1 سال تو مغازه بمونه؟؟؟؟
برای دسته دوم بودن کجا رو باید چکنم؟؟؟
اگه دسته دومه من فردا می رم مغازشو میا رم پایین...
شما لینکی رو که امین داد چک کردید؟نقل قول:
نگاه کنید منطق حکم می کنه که هر XBOX 360 یک اکانت 1 ماهه و مجانی داشته باشه شما به احتمال زیاد اشتباه می کنید.یه راه دیگه هم دارید و اون اینکه کنسول رو ببرید پیش فروشنده بگید براتون به لایو وصل بشه!فقط بهتون پیشنهاد می کنم هر کاری که می خواید بکنید عجله نکنید.مطمئن باشید با پایین آوردن مغازش هم چیزی ثابت نمیشه اگه طرف کلاه بردار باشه چون می تونه ادعا کنه شما در این دو ماه از اکانت مجانی استفاده کردید.تاریخ کنسول که به نظر من کاملا طبیعیه.در صورتی هم که شما کنسول کپی خور شده بخرید هیچ راهی برای اثبات کردن نو یا دست دوم بودن کنسول نیست مگه اینکه طرف خیلی ناشی باشه!نقل قول:
دوستان من بار ها شندیم و میدونم که بهتر هست کنسول حالت افقی داشته باشه نه عمودی نه فقط 360 کلا کنسول ها ...
یکی میشه دلیل درستش رو بگه خودم یه چیزایی میدونم ولی به طور دقیق میخوام بدونم ...
ممنون
کنسول XBOX 360 طوری طراحی شده که در حالت عمودی به درایو فشار بیشتری میاد و در حالت افقی کنسول حرارت بیشتری پیدا می کنه.وقتی کنسول شما هارد داشته باشه و شما بازی رو روی هارد بریزید فشار رو از روی کنسول برداشتید در نتیجه با خیال راحت می تونید از کنسول در حالت عمودی استفاده کنید.اما اگه بخواید در حالت افقی از کنسول استفاده کنید برای اینکه کنسول حرارتش زیادی بالا نره با اونو چیزی در حدود 7 سانتی متر از زمین فاصله بدید.وسیله ارتفاع دهنده هم باید مناسب باشه.بنابراین برای XBOX 360 بهترین کار اینه که بازی رو روی هارد نصب کنیم و اون رو عمودی قرار بدیمنقل قول:
ممنون .. بله نصب بازی در هارد که واقعا به فشار کمک میکنه البته باعث کاهش حرارت هم میشه نه ؟ ....
راستی یه سوالی چیزی تو مایه های ترینر واسه 360 یا سایر کنسول های دیگه نیست که استفاده بکنیم ؟
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب بده؟
تا حدود 2 الی 3 درصد.نقل قول:
ترینر !!؟؟؟ منظورت چیه ؟؟ درست متوجه نشدم !!
بله شما وقتی هر بازی رو برای اولین بار بخواین در LIVE بازی کنید نیاز به یک آپدیت چند MB دارید و بدون اون نمیتونین اون بازی رو در LIVE بازی کنید.نقل قول:
من اون لینکو چک کردم...
ولی فعلا دسرسی به لایو ندارم ...
روش دیگه برای چک کردن دسته دوم بودن نیس؟؟؟
یه جور پچ و برنامست که مثل کد تقلب کار میکنه، برای مثال بازی رو اجرا می کنی بعد ترینر رو و بعدش تو بازی دکمه ی مثلا F1 رو فشار میدی تیر بی نهایت میشه! :دینقل قول:
ترینر !!؟؟؟ منظورت چیه ؟؟ درست متوجه نشدم !!
با سلام بنده اگه بخوام یه 360 رو فقط از طریق لایو بخوام آپدیت کنم یه جوری که اکانت یک ماهش مصرف نشه چه کنم (این دستگاه فقط برای اینکه کزینه eject رو داشته باشد میخواد آپدیت بشه)
من اون لینک و دیدم ولی الان دسرسی به لایو ندارم...
اگه میشه روش دیگه برای چک کردن نو بودن بگین...
نقل قول:
مدیر تبلیغات الجی اومده اینجا :31::31:
خوب شما اومدی کار ترینر رو گفتی کار ترینر رو که میدونم ... f1 کجا بود ... :دی .........
نه حالا جدی مثلا در 360 برنامه خاصی برای بازی نیست که مثلا به وسیله اون کار ترینر رو انجام بده .... سعید جان میدونی که ترینر چیه اقا :31: .
...............................
راستی یکی درست توضیح بده روش های دست دو بودن کنسول چی بید ؟ ...
ممنون ...
تاریخ ربطی به دسته دوم یا نو بودن نداره الان خیلی از فروشنده ها دستگاه ها رو با مادربرد فالکون میفروشن که همه هم زیر 2008/8 هست..نقل قول:
آقا توروخدا کمک کنین...
من 2ماه پیش دسگاه رو خریدم...
ولی تاریخ تولیدش 7/2008 ه به نظرتون ممکنه که 1 سال تو مغازه بمونه؟؟؟؟
برای دسته دوم بودن کجا رو باید چکنم؟؟؟
اگه دسته دومه من فردا می رم مغازشو میا رم پایین...
به احتمال زیاد هم دستگاه شما باید فالکون باشه..
برو تو قسمت گیمرتک ها اگر گیمرتکی به غیر از مال خودت ساخته بودن بدون که از دستگاه استفاده شده..
ولی شما میتونید 3 تا گیمر تک بسازید که به هر کدومش 1 ماه اکانت مجانی میده..
بعد از دانلود و Extract فایل ها زیپ دو تا فایل بهت میده که هر دو رو داخل یک پوشه میگزاری یک فایل که ایمیج هست و حجم بالای داره و یک فایل هم که فرمتش dvd. هست و چند کیلوبایت حجم داره..نقل قول:
ببخشید دوستان اگه بیام بازی رو دانلود کنم بعد بخوام رایتش کنم رو دی وی دی باید چه کنم ؟ رایت زدن رو بلدم ولی ظاهرا باید با برنامه مخصوصی این کارو میکردیم یا کار خاصی میکردیم نه ؟
ممنون
شما با برنامه Celon CD اون فایل چند کیلوبایتی رو با سرعت 2 رایت کنید..
تمام دستگاه های که ما میخریم دسته دوم هستند چون برای کپی خور کردن باید حتما از پلمب در بیان و کپی خور بشن..نقل قول:
من اون لینکو چک کردم...
ولی فعلا دسرسی به لایو ندارم ...
روش دیگه برای چک کردن دسته دوم بودن نیس؟؟؟
پس راه منطقی برای فهمیدن دسته دوم بودن وجود نداره..
من نمیفهمم ینی باید ریکاور گیمر تگ رو بزنم؟؟؟
بله مادربردم فالکن هست....
منظورم اینه که ممکنه کنه که یه فروشنده یک دستگاه رو بعد یک سال بفروشه؟؟؟
ینی یه سال تو مغازه داشته باشه؟؟؟