عجب!
ولی من فکر می کردم وسکره که می خواد آمبرلای جدید رو ایجاد کنه!!!
همه چی قاطی پاتی شده!
Printable View
عجب!
ولی من فکر می کردم وسکره که می خواد آمبرلای جدید رو ایجاد کنه!!!
همه چی قاطی پاتی شده!
ای بابا چطور نمیدونستی.تنها چیزی که من تو صحبتاشون فهمیدم این بود:20::46:نقل قول:
نقل قول:بذازین الان براتون میگم کاملشو.آیدا به ظاهر برای وسکر جاسوسی میکنه،ولی خودش میگه که اینطور نیست و برای این این کارا رو میکنه که به واقعیت پی ببره(اینقدر بی درده که برا خودش دردسر درست میکنه:46:)نقل قول:
هدف آیدا از این ماموریت چند چیز هست.یکی نزدیک تر شدن به وسکر که در انتهای بازی هم میگه "میدونم که وسکر به این مساله پی میبره" دیگری پی بردن به حقایق و نتیجتا کمک به یک سازمان.ولی این سازمان معلوم نیست که ماله کیاست و چی کارست.ولی قصدش نابودی آمبرلا هست و از طرفی وسکر میخواد با به دست آودن قدرت آمبرلا رو مجدد سرپا کنه،چون بعد از حادثه شهر راکون به کل از بین رفت.حالا بریم سر سازمان مربوطه،این سازمان وابسته به دولت و یک سری سناتور هست که نمیخواد یه مسایلی رو بشه که عاملش خود دولت بوده.برای همین میخواد آمبرلا نابود شه و نمونه هم به دست کسی نیفته.این هم اون چیزایی که من میدونستم.:11:
دستت درد نكنه اما من همشو ميدونستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من دوبلشو گرفتم كلا داستانشو فهميدم بگذريم از اينكه خيلي صداهاشون ضايع بود!
يادش به خير سال 78 كه اول دبيرستان بوديم از مدرسه جيم ميزديم كه بريم كلوپ رزدنت اويل 2 رو بازي كنيم
(حتي يارو صاحاب كلوپه ميگفت مامانتون قنداقتون كرده ميخوايد اينو بازي كنيد )
يه بازي كه واقعا باحالللللل
البته يكي دو سال بعدش هم شماره يكش اومد و چند وقت بعدش شماره سه
ولي هنوز كه هنوز شماره دو تو ذهنم مونده
حتي چند وقت بعدش كه يه دونه پلي استيشن يك گرفتم اولين بازي همون رزدنت اويل دو بود
كه وقتي با هركدوم از شخصيت ها بازي رو تموم ميكردي يه جور ديگه ميتونستي ادامه رو بازي كني
وقتي هم شنيديم شماره 4 اومده اونم براي رايانه كلي ياد خاطران افتادم و بدو رفتم گرفتم
من اسفند پارسال اين بازي رو گرفتم يه بار هم نصب كردم ولي به دليل بعضي مشكلات وقت نشد اصلا بازي كنم
بعدشم كه همين يه هفته پيش دوباره گرفتم نصبش كردم
وقتي بازي كردم كلي حالم گرفته شد
البته اون هيجان و ترس بازي سر جاش ولي كل سبكش به هم ريخته بود
احساس ميكردم دارم شاهزاده ايراني رو بازي ميكردم (تو صفحه 80 همين تاپيك هم يكي به اين مورد اشاره كرد)
مخصوصا وقتي بايد هر چي بشكه و جعبه رو پيدا ميكردي ميزدي بشكني كه بتوني امتياز جمع كني
بالاخره تموم اين 225 صفحه رو خوندم
در كنارش هم بازي رو تموم كردم
بدون تقلب و با كمترين كمك دور اول رو تو 14 ساعت 40 دقيقه تموم كردم
فكر كنم آمار بدي نباشه براي اولين بار
ولي مردم تا اين 225 صفحه تموم شد
.
.
.
فقط يه چيزي
تو يه چند تا صفحه در مورد سري فيلمهاي رزدنت اويل بحث شده بود
كسي اسم لاتين و ترجمه فارسي فيلم ها رو ميدونه بهم بگه ؟؟؟!!!
چون دنبالش هستم
ممنون ميشم (البته اگه اينجا جاي مطرح كردنش نيست بگيد كجا برم )
بهتره قسمت فيلمها مطرح كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Resident Evil
Resident Evil : Apocalypse
Resident Evil : Extinction
من دو تا اولیش رو دیدم.... اصلاً خوشم نیومد...سناریوی خود بازی خیلی جذابتر بود...
اولیه فقط صحنه های یهوییش جالب بود... بگذریم که تمام مدت فیلم میکروفون اون بالای صفحه حضور داشت!!
دومیش هم برای گروه سنی الف ساخته بودن انگار....ببینیم سومیش چطوریه....
سلام دوباره
دم برو بچ اين تاپيک گرم که زود جواب ميدن
ممنون
اميدوارم بتونم فيلمهاشو پيدا کنم
.
.
.
راستي
دوباره با ---- دارم ميرم
مرحله 3 هم رسيدم
اشلي اين لباس جديدش(لباس سفيده) چقدر ضايع هستش:d:d:d:d
تاييد ميشه!!!نقل قول:
نقل قول:
البته منظور من اين بود كه اينا گرفتن براي اين بچه لباس سفيد درست كردن به هر حال تو اين همه خاك و كثيفي اين اشلي هي زمين ميخوره لباسش كثيف ميشه زشت ميشه :21::27::31:
(منظور مگي هم همين بود فكر كنم:10:):31:
.
.
.
.
راستي
تو اون لباس قبلي اصلا بهش نميخورد يه دختر 20 ساله باشه:13:
ولي با اين لباس سفيده بهش ميخوره 20 ساله باشه
نقل قول:
اونجا که شبیه بچه دبیرستانیا شده بود که تازه از مدرسه تعطیل شده!!:31: