رم 1 گیگنقل قول:
گرافیک 128
هارد 80 گیگ
سی پی یو 2.40 GHz
پلاگین نداره که بشه نصب کرد ؟
Printable View
رم 1 گیگنقل قول:
گرافیک 128
هارد 80 گیگ
سی پی یو 2.40 GHz
پلاگین نداره که بشه نصب کرد ؟
نقل قول:
شما کارت گرافیکتون اصلاً افکت آئرو گلس را پشتیبانی نمی کنه. به یاد داشته باشید که ویندوز ویستا به غیر از اینکه رندر دسکتاپ رو کاملاً برداری کرده، پردازش اونو روی گردن کارت گرافیک انداخته تا به CPU کامپیوتر زیاد فشار نیاد. به همین خاطره که توی قسمت ریتینگ، کارت گرافیک را برای بازی و آئرو به صورت جداگانه تست می کنه. با اینحال اگه حتماً لازمه که این افکت رو داشته باشید، همانطور که قبلاً هم گفتم، با نرم افزارهای Winbubble (برای هک کردن Rating) یا Vista Visual Master (برای اجرای زوری آئرو) می توانید کارتون رو راه بندازید. Vista Visual Master رو می تونید از vista123.net دانلود کنید. بعد توی قسمت System Setting، گزینه Force to Enable DWM رو فعال کنید و سیستم رو رستارت کنید. سازنده های نرم افزار ادعا می کنند که با این کار DWM فعال میشه.
طبق چیزهایی که من دیدم، فکر می کنم بهتره از ویستا استفاده نکنید، مگر اینکه تمام افکتهای دسکتاپ اونو غیرفعال کنید و از حالت کلاسیک استفاده کنید. چون ممکنه زندگی رو براتون زهر کنه.
تمام حال ویستا به آئرو گلسه :31:نقل قول:
من یه جورایی مجبور شدم ویستا بریزم اخه سی دی ویندوز ایکس پیم خراب شد . برای همین ویستا ریختم .
تو نصب برنامه و کپی سرعتش واقعا کمه .
اگه اینطوریه باید قید ویستا رو بزنم .
خیلی ممنون که راهنمایی کردین !
ببخشید که فضولی میکنم اما اگر عنوان نکنم حرفم رو توی دلم میمونه.نقل قول:
شما به هر حال خودتون ویستا رو تجربه کردین.
به نظر من لذت بردن از تمامی امکانات و محیط کاربری ویستا این ارزش رو داره که سیستم خودتون رو یک مقدار ارتقا, بدید.
به نظر خود شما ارزش نداره که یک مقدار سیستم رو ارتقا, بدید؟
چرا داره !نقل قول:
به همین قصد من یه کارت گرافیک 256 خریدم که از شانس بد ما تقلبی در آمد . هر کاری کردم نصب نشد .
اینم از شانس ماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211954
با کارت گرافیکی که می خواهید بگیرید، مشکل آئرو گلس حل میشه، اما میشه گفت سیستم شما دارای حداقل نیازمندیهای ویستا میشه. برای اینکه بتونید واقعاً از ویستا استفاده کنید، به سخت افزار خوبی نیاز دارید. الان گرفتن کارت گرافیک برای شما هزینه کردن بی فایده است، بهتره کل سیستم رو ارتقا بدید. شاید به صورت ساده ویستا توی سیستمی با حداقل امکانات بالا بیاد، اما کافیه یک آنتی ویروس نصب کنید یا چیزی مشابه تا حساب کار دستتون بیاد.نقل قول:
برای اینکه ویستا به خوبی عمل کنه، به موارد زیر احتیاج دارید:
CPU حداقل یک CPU دارای قابلیت 64 بیت (برای اینکه بتوانید از ویستا 64بیت استفاده کنید) که دو هسته ای باشه.
رم با باس800 برای ویندوز ویستا 32 بیتی تک هسته ای حداقل یک گیگ، 64 بیتی تک هسته ای حداقل 2 گیگ و برای هر هسته دیگر، مقدار رو دو برابر کنید.
کارت گرافیک: حداقل سری 7 با 512 مگابایت رم.
برای جزئیات بیشتر می تونید به کتاب windows vista unleased سر بزنید. فکر می کنم توی انقلاب دیدم یک انتشاراتیه ترجمشو بیرون داده بود.
سلام
من تو ویستا نمیتونم اهنگ گوش کنم هر اهنگی رو میزنم ارور میده مشکل از چیه؟
خوب کارت صدا نصب نکردی!نقل قول:
ارتقا, سیستم شما نباید به یک کارت گرافیک ختم بشه.نقل قول:
بلکه بیشتر از این حرفها باید به فکر ارتقا, باشید.
همونطور که میبینید دوستمون خیلی کامل توضیح داده در مورد این مطلب.
من خودم با داشتن یک سیستم تقریبا" ایده آل باز هم به فکر ارتقا, CPU و گرافیک هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من این هست که به فکر ارتقا, CPU هم باشید.
من چند تا سوال در مورد مشکلات ویستا دارم
اول اینکه تو ویستا خیلی ارور و اینها در مورد برنمامه فوتوشاپ و بازی و اینها بهم میداد
میخوام بدونم این ارور ها تو سرویس پک یک رفع شده یا نه؟
دوم این که من نسخه 3.621.نود 32 رو نصب میکنم رو ویستام ولی موقع لود شدن یعنی همون وال که ویندوز بالا میاد یه کادر مستطیل رنگ سبزی که مربوط به آرم نود هست وقتی میاد نسبت به ایکس پی خیلی طول میکشه که این بره....الان تو سرویس پک اصلاح ده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید