سـلام ...
خوب persiankitty چرا از clone استفاده نكردي ؟
Printable View
سـلام ...
خوب persiankitty چرا از clone استفاده نكردي ؟
درود
دوستان من یک سی دی دارم که میخوام رایتش کنم این سی دی آموزش Autocad2006 نسخه دو بعدی هست که خود این سیدی کپی هست و فایلهای مشکوک این سی دی یک فولدری به نام <pcc> ?? و یک فایل دیگر به نامParsianLock.API هست با Clone که نتونستم اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید.
ممنون
MSI CD ROM 52 Xنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
فيرم وير رو هم بايد ريستارت كنم تا ببينم چيه
تو ويندوز كه جايي رو پيدا نكردم
( در ضمن قوانين هم يادت نره دوست من - 2 تا پست پشت سرهم نه - استفاده از ويرايش بله :biggrin:
پيشاپيش از همكاري شما متشكرم )
سلام
آقا بي خيال بيشتر در مورد قفل شكستن توضيح بدين
دوستان من یه سوال دارم . به فرض من روی یک سی دی قفل گذاشتم حالا می خواهم همین سی دی به تعدا زیاد داخل بازار پخش کنم . آیا Duplecator امکان رایت کردن این سی دی رو داره یا نه . اگر نداره چطوری میتونم این کارو بکنم .
بستگي به قفلش داره
اگه قفل شماره سريال تلفني هست كه هيچ مشكلي نيست
اگه از نوع قفلهاي فيزيكي هست كه شما بهتره ايميج رو رايت كني تا يه نمونه از خود سي دي رو ، چون همونطور كه خودت گفتي داپليكيتور هم نميتونه قفل شما رو رايت كنه
va3man2akon جان
منظورتو متوجه نشدم
مگه تو اين تاپيك داره در مورد چي صحبت ميشه ؟
خوب براي اينكه زياد مهم نيست كه برنامه هاي خارجي چه طوري كار ميكنند. كپي كردن كلون برام زياد مهم نيست . ميخوام بدونم كه چكار ميشه كرد. البته حتما امتحانش ميكنم.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
soda جان میشه بیشتر توضیح بدید . قفل فیزیکی است . فعلاً با زیاد کردن حجم کار می کنم . تا بعد چیزهای دیگه رو امتحان کنم .
یعنی چی Image رو راست(رایت) کن . بعد روی سی دی ها قفل وجود داره .، یعنی کسی دیگه ای میتونه رایت کنه یا نه
ايميج رو رايت كني كه ديگه مشكلي پيش نمي آد
يعني يه دونه ايميج داري و بعد از روي اون رايت ميكني
ولي اگه بخواي از روي سي دي نمونه رايت كني اونوقت اگه قفلت خفن باشه ديگه داپليكيتور هم نميتونه رايتش كنه
باید ببخشید من تو این زمینه یه مقدار گیج شدم . باید داپلیکیتور رو به سیستم وصل کنم . بعد از روی سیستم Image رو رایت کنم . درست فهمیدم .