دو ماه دیگه قرار دادم تموم میشه و تخلیه خط میکنم .
شبانه که پولشو میدیم بازم سرعتش کم هست !!!!!!!!!!! کلا یک ماهه شبانه پولی خیلی خراب شده:n21:
Printable View
دو ماه دیگه قرار دادم تموم میشه و تخلیه خط میکنم .
شبانه که پولشو میدیم بازم سرعتش کم هست !!!!!!!!!!! کلا یک ماهه شبانه پولی خیلی خراب شده:n21:
دوستان پارس اپلود هم حساب میکنه و از حجم کم میکنه؟
نه خیر. آپلود رو حساب نمیکنه.نقل قول:
اصلن تو گزارش مصرفش هم ستونی برای آپلود نداره. کلن ترافیک دانلود رو محاسبه میکنه.
البته، طبق مصوبه سازمان تنظیم، شرکتها موظف بودن که 25 درصد ترافیک سرویس (ترافیک دانلود) رو برای ترافیک آپلود به رایگان در نظر بگیرن و بعد کل ترافیک مصرفی دانلود و آپلود رو محاسبه کنن. اما شرکتها چون این کار رو بیشتر به ضرر خودشون میدیدن، کلن بیخیال ترافیک آپلود شدن و اون رو رایگان در نظر میگیرن.
اخه سرعت همراه اول به خصوص خیلی کمه به پای adsl نمیرسهنقل قول:
--------------------------------
دوستان همچنان هر کی امتیاز باشگاه مشتریان پارس انلاین داره به هر اندازه از 30 تا به بالا هر چی باشه من خریدارم ازش پیام بده :
09199054547
پوششدهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتندهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل میده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.:n37:نقل قول:
تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتندهی عالیه. اما به کوچه که میرسیم به یکباره آنتن نابود میشه انگار.
سلام
دوستان اگر من سرویساینترنت پرسرعت 512Kbps
با ترافیک نامحدود را بگیرم و 24 ساعت دانلود داشته باشم سرویس قطع نمی کنن در ضمن ارزش خرید داره؟
سلام عزیزنقل قول:
اگه میخواین 24 ساعت دانلود داشته باشین سرویسهای اینترانته اسیاتک خیلی خوبن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دیگه این پیام های زورکی داره میره روی اعصاب :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من فقط برای همین یک ماه لازم دارم
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
من فقط برای همین یک ماه لازم دارم
سلام من نامحدود 256 دارم نخیر قطع نمیکنن اما بعد از یه حجم مصرفی سرویس اسمی میشه که اینم مشخصه در سایت پارس هم موجوده برای شمای که میخواین 512 بگیرین از اون حجم گذشت میشه سرعت دانلود 64 و تا اخر دوره همین میمونهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام من نامحدود 256 دارم نخیر قطع نمیکنن اما بعد از یه حجم مصرفی سرویس اسمی میشه که اینم مشخصه در سایت پارس هم موجوده برای شمای که میخواین 512 بگیرین از اون حجم گذشت میشه سرعت دانلود 64 و تا اخر دوره همین میمونهنقل قول: