دوستان من می خواهم شرکت اینترنتم رو عوض کنم وضعیت خطم خوبه با عوض کردن شرکت وضعیت خطم تعغیر نمیکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید با سپاس :n16:
Printable View
دوستان من می خواهم شرکت اینترنتم رو عوض کنم وضعیت خطم خوبه با عوض کردن شرکت وضعیت خطم تعغیر نمیکنه ؟ لطفا راهنمایی کنید با سپاس :n16:
بله دلیل عمده ای که مشترکا بعد از تغییر شرکت کیفیت خطشون بد یا خوب میشه همین تجهیزات شرکت هستنقل قول:
زنگ زدم شرکتی که می خواهم ازش سرویس بگیرم گفتم خطم خوبه این حرفا عوض نمیشه ؟ گفت نه به نظر شما میشه به حرفشون اعتماد کردنقل قول:
نه در اون حدی که شما فکر میکنید زیاد نوسان داشته باشه ولی بی تاثیر نیست.نقل قول:
سلام خسه نباشید به همه عزیزان که راهنمایی کردن دوست عزیز روشی هست که بشه بفهمم نویز ناگهانی دارم یا نه اخه من نویز خطم را به مدت 3 ساعت هواسم بهش بود که ببینم تغییری میکنه یا نه ولی هیچ تغییری نکرد و همیشه سابت استنقل قول:
ودر ضمن adsl من 2 مگه و rate رو 2 مگ بسته شدهنباید بالاتر از 2 مگ ببندن خط من فیبر نوریه مخابرات میگه که بالاتر نمیتونن ببندن در حالی که خط هایی معمولی را 3 یا 4 مگ بسته اند مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب شما را روی سایت نوشتم البته مختصر. قسمت دوم سوالتون باید بگم که به فیبر بودن ربطی نداره. در سیستم فیبر نوری مخابرات دستگاه DSLAMدورن کابینت کافو نوری است و تنظیمات DSLAM آن مانند هر DSLAM دیگه ای می تواند تا سرعتهای متفاوت را پشتیبانی کند و در ضمن چون فاصله تا منازل هم کمتر از حالت عادی است اتفاقا کیفیت بهتری هم دارد. منتها مشکل اینجاست که مخابرات اصولا خیلی تو این چیزها وارد نیست و فقط یک چیزی رو راه میندازه و روی پارامترها کار نمیکند.نقل قول:
همانطور که در مقالات پیشین نوشتم پارامترهایی مثل SNR و یا Attenuation کم زیادی به کاربر برای درک وضعیت خط نمی کند. یکی از منطقی ترین راه ها برای کاربران مانیتور کردن پارامترهای دیگر مانند ES و SES و HEC و …. است که در هر مودمی در محل های مختلفی قرار دارد. برخی از مودم ها هم اصلا این ها را نمایش نمی دهند.
مثلا شکل زیر مربوط به مودم ASUS AM604 است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه وضعیت خط ADSL در مودم
این پارامترها نشان دهنده این است که آیا error بر روی خط شما اتفاق می افتد یا نه و اگر می افتد چقدر است. به طور مثال ES یعنی Error Second یعنی تعداد ثانیه هایی که مشکل روی خط وجود داشته است. یا RS Uncorrectable Errors یعنی نویزهایی که سیستم RS (سیستم تصحیح خطا) نتوانسته مشکل را حل کند.
در قسمتی دیگر کامل اینها را توضیح میدهم ولی بهترین راه برای کاربران برای مطمئن شدن از مشکل در این زمینه این است که اعداد نمایش داده شده را ذخیره کنید. بعد از دقایقی مثلا یک دقیقه یا ۱۵ دقیقه یا یک ساعت، دوباره این اعداد را چک کنید. error ها در یک خط سالم نباید اضافه شوند حتی در طول یک روز. هر چه تعداد error ها در یک زمان کم بیشتر باشد نشان از وضعیت بد خط دارد. اگر هر دقیقه یک بار مشکلی نمی بینید ولی بعد از یک ساعت تعدادی Error روی خط دیدید یعنی شما نویز ناگهانی دارید که توسط یک وسیله معمولا ایجاد می شود. یعنی خیلی به وضعیت خط خود شما زیاد ارتباطی ندارد. به طور مثال تلفنی یا فاکس بدون میکروفیلتر یا اسپلیتر روی خط تلفن دارید که موقع زنگ خوردن مشکل ایجاد میکند.
--------------------------
خط شما در مجموع خوب است دارای Uptime خوب است یعنی قطعی ندارید ولی از نظر Error کمی در برخی مقاطع زمانی Error داشتید ولی زیاد نیست. پیشنهاد میکنم این اعداد را یادداشت کنید و یک ساعت بعد هم نگاه کنید که تغییر کرده است یا خیر. اگر Error ها اضافه شوند یعنی نویز دارید. FEC مشکلاتی است که سیستم تصحیح خطا RS توانسته مشکل را حل کند و اینقدر حاد نبودند که مشکلی ایجاد کنند. در کل وضعیت خطتان رضایت بخش است. (در یک نظر)نقل قول:
مقالات سایت شاید پاسخگویتان باشد.
----------------------------------------
وقتی شرکت را عوض میکنید 50-100 متر از مسیر کابل مسی تغییر میکند که در مرکز است و همچنین تجهیزات عوض می شود. در سرعت های پایین مشکلی نیست. ولی در سرعت های بالا یعنی سرعت های 8 مگ و بالاتر که جدیدا شرکت ها میدهند ممکن است تغییراتی ایجاد شود.نقل قول:
نوع تجهیزات شرکت و کیفیت کابل کشی آنها موثر است. این علمیش بود. ولی در عمل با اطمینان 90 درصد مشکلی براتان بوجود نمی آید.
اون ده درصد رو هم برای کیفیت کابل کشی اونها و همچنین درست تنظیم نکردن DSLAM گذاشتم. اگر از شرکت های درست و حسابی میگیرید اون 10 درصد رو هم حذف کنید. :)
--------------------------------
دوستان وضعیت من چطوریه؟؟؟؟
وضع خطتان خوب نیست. این امر چند علت دارد.نقل قول:
1- فاصله تان از مرکز مخابراتی زیاد است و بیش از 3.5 کیلومتر است. این موضوع از روی Attenuation شما مشخص است.
2- با توجه به سرعت اتصال 2 مگ و وضعیت SNR و فاصله شما خط خوبی ندارید و تجربه ام می گوید راه حل اساسی برای زیاد کردن سرعت شما وجود ندارد. فقط اگر اسپلیتر ندارید، بگذارید زیرا کمی وضعیت سرعت را بهتر می کند.
3- در همین وضع موجود هم نویز زیاد دارید که باعث بروز خطای CV زیادی روی خط شما می شود. برای این موضوع دو کار می شود کرد. که هیچ کدام در اختیار شما نیست. راه حل اول اضافه کردن D یا همان Interleave depth که می تواند تا 64 زیاد شود این موضوع طاقت تحمل خطا و نویز را روی شما بالا می برد و کمتر دچار از دست دادن اطلاعات و ارسال مجدد می شوید. دوم هم اینکه سرعت را کمی پایین تر بیاورند که من ترجیحم حالت اول است. ولی بعید می دونم سرویس دهنده شما و پشتیبانی آنها اصلا بفهمند شما راجع به چی صحبت می کنید. :) یک چیز دیگر هم یادم افتاد البته تو عکس مشخص نیست ولی اگر ADSL2+ وصل هستید در مودم تنظیم اتصال را بگذارید ADSL2 یا ADSL. در این دو حالت پایدار تر هستید تا 2+ . البته باید سرویس دهنده اجازه داده باشد که روی اینها سوئیچ کنید. امتحانش بی ضرر است.
اطلاعات تکمیلی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]