آقا شرمنده يه سوال پيش پا افتاده دارم (نميتونستم ٢٤٠ صفحه رو بگردم) . ميخوام بدونم اين --- تو مشهد آنتن ميده؟
Printable View
آقا شرمنده يه سوال پيش پا افتاده دارم (نميتونستم ٢٤٠ صفحه رو بگردم) . ميخوام بدونم اين --- تو مشهد آنتن ميده؟
سلام دوستان چند روز پیش باکس iClass خودم رو به کسی دادم و امروز یه Denay STB270DOLBY گرفتم. به لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی ندارن و منو ها هم دقیقا همون اینترفیسه ولی یه چند تا منو بیشتر داره و منو ها هم ترنسپرنت میشه! و حتی درصد اونروهم میشه تعیین کرد که جلوه خوبی داده! در قبلی وقتی فایل رکورد شده رو اجرا میکردی دائما صدا وتصویر نا هماهنگ میشد و تصویر هم گه گاه شطرنجی، که تو این مدل این ایراد رو نداره! تایم شیفت هم داره و موقع رکورد کانال های هم فرکانس رو میشه دید. تایمر هم با قابلیت برنامه ریزی داره که قبلی نداشت و به لحاظ ساپورت فورمت کاملا یکی هستند.iClass خروجی اپتیکال داشت ولی این SPDIF داره.
نقل قول:
کار خوبی کردی که تجربه مربوط به این دستگاه رو هم در اختیار دوستان قرار دادی !
دوست عزیز درمورد مدل 323 دنای چی میدونی ؟ و سوال دیگه اینکه کانال های هم فرکانس شامل چه کانالهایی میشه که در حال رکورد یک کانال بشه کانال دیگه رو مشاهده کرد ؟
و اینکه کدوم مدل از دنای میتونه فایلهای MKV رو با بیت ریت بالا پخش کنه؟
پروویژن که گاها بدون صدا فیلم ضبط میکرد.
خواهش میکنم این یک وظیفه اس.نقل قول:
همه چی داره فقط تا سایز 720x580 فکر کنم خروجی میده و HDMI هم نداره و در کل HD نیست. اطلاعاتم هم فقط در حد تحقیق هستش و استفاده نکردم.فکر کنم 1 تا 8 با همه و رو یک فرکانسن.
همه مدلها غیر از همین 323. البته همین مدلی که گرفتم با ساپورت دالبی (هنوز تست نکردم و این ادعای سازندس) پخش میکنه.
نه تا الان که استفاده کردم ضبط و تایم شیفت بدون مشکل هستن.
منم مدل 236hd دارم . آیا بعضا برای شما هم no signal میاد. در قسمت اینفو کیفیت ، رو چنده برای من بین 85 و 77 و 68 و خیلی کم 0 در حال نوسان. لطفا در مورد سیگنال مقداری اطلاعات بده.نقل قول:
به نظرت چیپ ست اینها چطوره.
سوال من انقدر سخته كه كسي جواب نميده؟نقل قول:
دوست عزیز مطمئن ترین راه تماس با روابط عمومی صدا و سیمای شهر خودتونه. ضمنا شما می تونید توی تاپیک یا اینترنت ، مشهد رو سرچ کنید. یا توی گوگل بنویسید مشهد ----t یا پخش دیجیتالنقل قول:
نه من آنتن هوایی واقعا داغون وصل کردم بین 60 تا 68 درصد سیگنال دارم و حتی یک پرش هم تو این مدت نداشتم که با مدل قبلی یعنی iClass حدود 20 درصد سیگنال فرق داره و کمتره ولی اون با آنتن مگنتی بود و پاور آنتن هم روشن بود و گه گداری (خیلی خیلی کم که با این نوع آنتن در پشت پنجره طبیعیه) هم تصویر میبرید. الان من پاور آنتن رو خاموش کردم و هیچ مشگلی هم ندارم.نقل قول:
شما از چه نوع آنتنی استفاده میکنی؟
عموما همه این برندهای موجود به لحاظ چیپ یکین قبلا هم گفته بودم و دوستان بهشون بر خورد!!! ولی بد نیست وقتی فول اچ دی رو دیکد میکنه دیگه حله!
ورژن جدید (2.7)نرم افزار بلوسنس بالاخره آمد :
دوستان اگر نمی تونند آپگرید کنند نام فایل را به BLUSENS_T14.AP تغییر دهندکد:http://www.saamabusiness.com/
ظاهرا هنوز مشکل زیرنویس وفایلهای wmv حل نشده
شهر خودم كه تهرانه. برا يه موردي ميخوام بدونم آنتن ميده يا نه. جستجو هم كردم تو اينترنت ، چيزي گيرم نيومده!نقل قول: