معلومه که نه نمیشه ! مگه اینکه در حد وزارت بهداشت پارتی داشته باشینقل قول:
معلومه که نه نمیشه ! مگه اینکه در حد وزارت بهداشت پارتی داشته باشینقل قول:
کی گفته ؟ اگه قبول نشم حق ثبت نام ندارم و اخراج هستم و 2 سال هم محروم هستم ( چون روزانه قبول شدم ) .نقل قول:
کلا ما که هنوز پیش دانشگاهی رو نداریم باید به صورت مشروط ثبت نام کنیم و تعهد بدیم که تا 15 مهر مدرک رو میاریم وگرنه پوستمون کندس :27:
داداش غیر انتفاعی داریم تا غیر انتفاعی . به طور کلی سطح غیر انتفاعی از پیام نور هم بالاتره !نقل قول:
بچه ها یه نظر سنجی !
من دوستم ( دختر هست ) پارسال 3700 شد و بخاطر انتخاب رشته بد مردود شد ! آزاد پلیمر علوم تحقیقات قبول شد و رفت اونجا و امسال دوباره کنکور داد و الان حسابداری علم و فرهنگ قبول شده ! ...
شما اگه جاش بودید کدوم رو میرفتید ؟!
هم از نظر مدرک و بازار کار و هم از نظر هزینه تحصیل ...
Alireza SM جان جواب این سوالمون یادت نره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 84 دوستم یک ترم مکانیک علم و صنعت خوند بعد تغییر رشته داد رفت برق همون دانشگاه ،چون معدلش بالا بود تونست.
نامزدم با رتبه 260 منطقه 3 دندون نیاورد الانم راضی نمیشه بره پزشکی بخونه...
معدن امیرکبیر؟نقل قول:
معروفه به لیان شامپو.
بپا شلاقی نشی داش.
معدن رشته خوبیه داداش بزرگم معدن تهران خونده. البته اون علاقه داشت. شما هم اگه علاقه داشته باشی حله.
فقط گفتم معدن امیرکبیر معروفه به لیان شامپو. بپا. بپا گرفتار نشی.
نقل قول:
به نظرت امکان داره همچین چیزی رو شوخی گفته باشم ؟؟ :31:
بله فقط رشته های کاردانی میشه؛ هر دانشگاه غیرانتفایی که خواستی. الان 3 ساله که این قانون داره اجرا میشه.
اگه خواستی این کارو بکنی حتما رشته ای انتخاب کن که کاردانی به کارشناسی قبول شدنش راحت باشه مثل حسابداری و کامپیوتر و نقشه کشی و ...
آخه از هر کس پرسیدم گفت فکر نکنم همینجوری راحت بگن برو یه دانشگاه غیرانتفاعی.ورودی و اینا میخواد دیگه؟!نقل قول:
به من گفتن که کاردانی به کارشناسی از کنکور سراسری راحتتره.واسه همین اگرم قرار باشه کاردانی بخونم برق یا عمران یا مکانیک میخونم چون نمیخوام رشته ای که دوست ندارم رو بخونم
نقل قول:سال 84 دوستم یک ترم مکانیک علم و صنعت خوند بعد تغییر رشته داد رفت برق همون دانشگاه ،چون معدلش بالا بود تونست.
نامزدم با رتبه 260 منطقه 3 دندون نیاورد الانم راضی نمیشه بره پزشکی بخونه...