آقایوننقل قول:
کسی نتوست ما را راهنمایی کنه؟!
Printable View
آقایوننقل قول:
کسی نتوست ما را راهنمایی کنه؟!
سلام دوستان خسته نباشید
انتی ویروس نود فایل های exe رو چک نمی کنه ؟
من می دونستم یه فایل های zip رو چک نمی کنه ایا exe ّم به همین شکله ؟
مر سی
سلامنقل قول:
امکان نداره چک نکنه ، بسیاری از ویروسها exe هستن
برای فایلهای zip هم من فکر کنم فقط فایل های فشرده پسورد دار رو چک نکنه ولی بقیه رو چک کنه
هیچ کسی این مشکل براش پیش نیومده کمک لطفانقل قول:
سلام دوستان :باتوجه به تصویر زیر چند روزه انتی ویروس این پیام نشون میده هربار گزینهdeletرو میزنم پیام خطای در حین پاک سازی رو میده ایا حذف این فایل یا ویروس خطر داره که پاک نمیشه؟مرسی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
پس اینایی که ابی می کنه تو اسکن مثلا فلش یعنی چی ؟
خب فایلهای فشرده هستن ولی نه اینکه اسکن نکنهنقل قول:
کلا فایهای پسورد دار رو اسکن نمیکنه ، اونم همه آنتی ویروسها
با اجازه اساتید و حضرات :
آیا آنتی ویروسی که خریده ام، اورجینال است؟؟
روش تست آنتی ویروس اورجینال :
نام کاربری و رمز عبور شما می بایست فقط و فقط از ایمیل noreply@orders.eset.com برایتان ارسال شود. نه ایمیل هایی با نام های مشابه یا آدرسهای ساختگی که نام ESET در آنها آمده است.
شما جز وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، نباید هیچ عمل و کلیک دیگری در برنامه انجام دهید. نباید هیچ آدرس و هیچ آی پی و هیچ برنامه جانبی تحت هر اسم و عنوان اجرا کنید. نباید برای برنامه سرور آپدیت تعریف کنید. نباید برای برنامه ------ سرور تعریف کنید. نباید فایل رجیستری اجرا کنید. نباید گزینه های Self Defense و یا HIPS را غیر فعال کنید. نباید ویندوز را به حالت Safe Mode ببرید.
انجام تنها یکی از موارد فوق نشان دهنده این است که آنتی ویروسی که شما خریداری نموده اید، جعلی بوده و ارزش ریالی آن فقط 500 تومان (تک تومان) برای یکسال می باشد. کلیه آنتی ویروسهای شرکت ESET موجود در بازار ایران، همگی فیک و جعلی هستند. این آنتی ویروسها در ایران و بصورت کاملا شبیه به اورجینال چاپ و بسته بندی شده و شیرینگ و لیبل می خورند. ولی متاسفانه به علت عدم آگاهی هموطنان، نسخه های گوناگون 1 الی 10 کاربره! 1 روزه، 15 روزه، 30 روزه، الی 365 روزه!، در مبالغ دلخواه و بسته به توانایی و ظاهر مشتری، (طی تحقیق کامل بنده از بازار ایران) و بنام اورجینال بفروش می رسد. نمونه هایی شبه اورجینال دیگری تحت گارانتی ک ، ت ، ز پ، ا.آ (برای اطلاع از نام این شرکت ها، با پی سی مِد تماس بگیرید)، در ایران و بنام اورجینال توسط فروشندگان به فروش می رسند. نکته جالب تر، راه اندازی سرویس دهی این آنتی ویروسها بر روی هاست ملی و اخذ گواهی SSL (این گواهی برای ایجاد ارتباط امن در سایت هایی که نیاز به جابه جایی اطلاعات محرمانه وجود دارد، کاربرد دارد (مثل اطلاعات بانکی، سایتهای ثبتنامی) و هیچ ارتباطی با آنتی ویروس ندارد) و برگزاری مسابفات ویروس یابی و قرعه کشیهای ماهیانه و فصلی و برگزاری جشنواره در مناسبتهای ایرانی و اسلامی و حتی کریسمس می باشد!!
گارانتی ضد تحریم، پیشنهاد دروغین فروشندگان آنتی ویروس شبه اورجینال :
تا زمانیکه فروشندگان آنتی ویروس جعلی، وابسته به برنامه (-- دیتابیس نود32) هستند؛ هر لحظه امکان اتمام سرویس دهی این نرم افزار و پایان پشتیبانی و فروش این آنتی ویروس های جعلی وجود دارد. پس قرار نیست کشور ایران تحریم شود. فقط کافیست این تیم هکری، پشتیبانی نرم افزار -- دیتابیس را قطع نماید. استرداد کامل وجه ، پیشنهاد ویژه فروشندگان آنتی ویروس شبه اورجینال :
زمانی که یک لایسنسی به ثبت می رسد، به هیچ عنوان نمی توان آنرا مرجوع نمود. یک لایسنس تنها برای استفاده در یک سیستم کامپیوتری برنامه نویسی شده است و قابل استفاده در سیستم های دیگر نیست. با پیشنهاد استرداد کامل وجه، به سادگی نشان داده اند که لایسنس جعلی به مشتریان خود ارائه می کنند. چندین وبسایت با نام و قالب مشابه ESET :
مشاهده کردیم چندین وبسایت، با بهره مندی از قالبها و نام هایی بسیار شبیه به سایت ESET، اقدام به فروش آنتی ویروس جعلی کرده اند. استرس آنتی ویروس شبه اورجینال به انسان بدتر از حمله ویروس به کامپیوتر است!
فروشندگان آنتی ویروس شبه اورجینال، برای اینکه به کاربران خود نشان دهند که دیتابیس در حال بروز رسانی می باشد، بطور مکرر اقدام به اعلام شماره آپدیت و تاریخ آپدیت می کنند. این نوعی حساسیت در کاربر به وجود آورده و چک کردن ساعت به ساعت ورژن دیتابیس به نوعی عمل غیر ارادی و ناخواسته در کاربران تبدیل می شود، که آیا آپدیت شد؟ آپدیت نشد؟ چه زمانی آپدیت خواهد شد؟ اگر امروز آپدیت نشده است فردا حجم آپدیت بالا خواهد رفت؟ پهنای باند اینترنت مرا چه قدر مصرف خواهد کرد؟ اگر آپدیت نشد چه کنم؟ اگر ویروس را پاک نکرد چه کنم؟ آنتی ویروس من قرمز شد! چرا آنتی ویروس من امروز آپدیت نشد؟ چرا چند ماه یکبار ایمیلی دریافت می کنم که آدرس سرور آپدیت را تعویض کنم!؟ چرا سایت x ، آنتی ویروسی را که 15000 تومان خریده ام، به قیمت 2000 تومان عرضه می کند؟! نصب آنتی ویروس در یک سیستم نباید موجب این شود که کاربر حتی 1 ثانیه هم به امورات جانبی آن فکر کند. یعنی آنقدر از آن مطمئن باشد که هیچ فکر دیگری جز داشتن یک سد دفاعی محکم نکند. آنتی ویروس مطمئن می بایست همچون بیمه نامه خودروی شما، حس اعتماد را به شما به ارمغان بیاورد. همه ما با اثرات محصول غیر اورجینال و سرقت اطلاعات شخصی آشنا هستیم
برای بررسی بیشتر، وارد وبسایت شرکت پشتیبان کننده آنتی ویروس نود32 جعلی مورد نظر شوید، با 1 یا 2 خط تلفن اعتباری ایرانسل مواجه می شوید و نه تنها هیچ پشتیبانی آنلاین نیست، بلکه اگر از سیستمی که آنتی ویروس نود32 اورجینال بر روی آن نصب است، وبسایت مورد نظر را باز نمایید، با کمال تعجب، از سوی آنتی ویروس شما هارم فول (فوق مخرب و دارای فایل های خراب کارانه) شناخته میشود.
خوب الان این ابی که میگیه یعنی چی ؟
یعنی فایل های زیپ شده رو اسکن می کنه ولی اگر پسورد دار باشه نمی کنه ؟
درسته ؟
دوستان ویندوز 7 و نسخه 64 بیتی رو میخوام نصب کنم این ارور رو میده:
Click here to view the original image of 505x391px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]