پروتکت کردیم تا میایم بیرون می کوشنموننقل قول:
Printable View
پروتکت کردیم تا میایم بیرون می کوشنموننقل قول:
سلام من نبودم اينجا خبري نشد ؟؟:n02:
الان تووجه سرور بازي ميكنيد ؟؟؟
اي لينك 1.5.1 رو از جا بارم ؟؟
modloder 1.5.1 هم مي خوام همراه با x-ray و بقيه مواد جحت حال كردن :n02:
دوستان با ویندوز xp میشه 1.5.1 رو بازی کرد؟
آقا هرکس بلده سرور بزنه من حاضرم اسپانسرش بشم و هرماه حدود 100 هزار تومن بدم
و راستی این سروری که الان توش هستین pixelcraft من و چند تا از بچه ها یه خونه زدیم و protect کردیم اگه خواستین میتونین بیاین
و یک سرور بهتر سراغ دارم که ip:Build.mcspcearft.nl هستش که هرکس اومد به من پیام بده یا همینجا بگه البته این سرور ریست هاش و لاگ هاش بیشتره ولی امکانات بیشتری میده
نقل قول:
خودتو خسته نکن :n02: اگه پول بده بودن من 1000 بار پیشنهاد دادم نیومدن وگرنه اگه 10 نفر باشیم نفری 15 هم بدن یه سرور میزنم جیگر :n02: دکمه های کی بردتو میخوری :n09:
حالا من دارم فعلا سایت میزنم برای سرور اگه پایه بودید :n01:که بودید منم هستم کلی هم پول دارم پایه نبودید ؟ :n02: به جهنم خودم می زنم اما شریکی بهتره 1 ماه نمیشه سرور خراب میشه حدود 3 ماهی میشه شریکی سرور زد راحت :n07: من که هستم سرور هم با خودم :n02: شریکارو پیدا کن :n13:
نقل قول:
سلام عزیزم :دی کجا بودی دنبالت بودم تا الان ؟ :دی یاهو منو اد کن با هم حرف برنیم شاید به یه نتیجه ای رسیدیم سروری زدیم ( من خودم 3 تا سرور زدم به دلیل گرون بودن وی پی اس تو ای.......ر....ا.....ن :| نتونستم ادامه بدم )
یاهوم همین جا زیره اکانتم هست اد کن به حرفیم :n10:
اینم یک سایته خوبه برای ماین کرفت اما هنوز شروع کارشه ولی بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سر بزنید.
من و یکی از دوستام یک سرور بازی ماینکرفت راه اندازی کردیم
امیدوارم بدون مشکل بتونیم کنار هم بازی کنیم :n02:
ویرایش:
به علت ضعیف شدن سرور!!! و لگ بالا فعلا سرور تعطیل شد :n14:
فعلا سرور مهران هست :n02: ماینکرفت خونمون کم نمیشه :n01:
الا رفتم اصلا نشد بازی کنم پر از lag بود همش crash میشدم:n27:نقل قول:
لگ بازی توی ساعات شلوغ اینترنت ایران (بین 9 شب تا 2بامداد) بالا میرهنقل قول:
ولی توی بقیه ساعات لگ نسباتا پایینی داره
الان چند روزه که سرور ران هست و دوستان از جاهای مختلف ایران تست کردن، لگ بازی در حدی نبوده براشون که نتونند بازی کنند
توی سایت بازی هم گفته شده این سرور فعلا برای تست و بررسی بعضی از موارد زده شده و خالی از عیب نیست
از دوستان خواهش دارم سعی کنند توی این یک ماه توی سرور باشند و بازی کنند (حتی اگر لگ بازی اذیتشون می کنه و بازی براشون خسته کننده میشه)
تا ما بتونیم آخر این ماه به کمک دوستان یک جمع بندی و بررسی کلی انجام بدیم و یک سرور داخل ایران خریداری کنیم (به احتمال زیاد سرور خریداری شده یک ساله هست)
قراره بعد از یک ماه یک نظرسنجی توی سایت قرار بدیم و سوالاتی رو از دوستانی که توی این یک ماه با ما همکاری کردند و توی سرور بازی بودند بپرسیم و با استفاده از جواب های اون دوستان یک vps مناسب خریداری کنیم :n01: