دینامیت منظورتون هست ؟نقل قول:
Printable View
دینامیت منظورتون هست ؟نقل قول:
نه عزیز منظورش طرح فشفشه است که در مدت زمان محدود می تونی با پول کم حجم بالاتری بگیری. تازه اضافه کردن. مثلا 15 گیگ حجم توی 5 روز رو می تونی با قیمت 12 تومن بگیری.نقل قول:
در مورد سوال دوستمون هم ٬ شما وقتی توی طرح فشفه حجم می خری هر چی حجم داشته باشی از قبل با حجم فشفه ای که می خری! جمع می شه و براساس روزی که بهت می ده فقط می تونی مصرفش کنی. مثلا اگه شما سرویسی گرفتی برای یه ماه و مثلا ۲۰ روز و 2 گیگ حجم مونده از سرویس اگر از این طرح استفاده کنی تمام حجم گذشته و جدیدت توی بازه زمانی ای که مشخص می شه باید مصرف بشه (۱ یا ۳ و یا ۵ روز) و بعد از اون تمام حجم باقی مانده می سوزه.
بله دوست من،منظورم سرویس دینامیت هستنقل قول:
نقل قول:نه دوستان این طرحو کلا اشتباه متوجه شدید!!!!نقل قول:
طرح فشفشه در واقع طرحی برای کاربران پر مصرف هست
بزارید با مثال عرض کنم که درکش راحتتر باشه
ببینید فکر کنید شما سرویس 1 مگ دارید با 8 گیگ حجم در ماه،حالا حجم شما قبل از اتمام سرویستون تموم میشه،در این صورت چی کار باید بکنید؟خب معلومه میرید حجم اضافه می خرید که 1 گیگ 4500 تومان هستش
حالا های وب اومده یه تعرفه به صرفه گذاشته که اسمش فشفشه هست،یعنی شما میاید 3 گیگ ترافیک رو با قیمت 3000 تومان می خرید اما باید تو یه روز مصرف کنید،یعنی از اونور قیمتش کمتره ولی از این ور محدودیت استفاده داره
در ضمن این طرح فشفشه رو در حال حاضر فقط کسایی میتونن بخرن که حجمشون تموم شده،پس حرف دوستمون که گفتن حجمی که داری با فشفشه جم میشه بعد کلش با هم میسوزه درست نیست!
دوستان وضعیت پینگ این شرکت چطوره؟؟
:n04: عجب!!!!نقل قول:
گرامی٬ مهندس!!! بنده این سرویس رو تا الان 2 بار خریدم! پس می دونم دارم چی می گم!
بله سرویس رو برای همین کار گذاشتن ولی اگه شما حجم داشته باشی برای اون ماه و این سرویس رو بگیری اون حجم هم میاد جزئه ترافیک فشفشه و اگه توی مدت زمان مشخص مصرف نشه همشون می سوزه حتی اون حجمی که قبل از خرید ترافیک فشفشفه داشتی. برای همین بهتره برای آخر ماه که مثلا حجمتون تموم شده بگیرید یا مثلا اگه قصد دارید دانلود زیاد بکنید با سرعت بالا.
جالبه والا! خوب دوست من اطلاع دقیق نداری بقیه رو با تکذیب اطلاعات صحیح گمراه نکن! عزیز جان من 2 گیگ حجم داشتم طرح 15 گیگی اش رو در عین حال خریدم! یعنی حجمم شد 17 گیگ روی هم. در ضمن بعد از ۵ روز 6 گیگش موند یادم رفت مصرف کنم همش باهم سر روز ۵ام سوخت. پس وقتی حجم داری هم می تونی این طرح ترافیکی رو بگیری ولی کار اشتباهیه و به صرفه نیست مگر اینکه قصد دانلود زیاد داشته باشی و بخوای چندبار در ماه از این طرح استفاده کنی
عزیز پینگ تا قبل از عید عالی بود. 4.2.2.4 110 بود همیشه بدون هیچ نواسانی حتی. ولی از اواسط اسفند به بعد روند خرابی شروع شد تا حدی که الان من 2 هفتست پینگ زیر 220 ندیدم. اکثرا بین 250-300 می چرخه. البته با ریست مودم و تغییر گیت وی٬ پینگ تغییر می کنه.نقل قول:
ولی در کل گیت وی اصلی شرکت از باکو عبور می کنه که خیلی خوبه و اگه شرایط کلی نت درست بشه پینگ بر می گرده به مقدار نرمالش
گرامی ،دکتر!!!این شمایی که داری اطلاعات غلط میدی!!تحت هیچ شرایطی وقتی حجمت تموم نشده نمی تونی گیگ فشفشه بخری :n18:نقل قول:
عجب داستانی داریما!! می گم من خریدم دوباره می گی نمی شه؟!!! برو تست کن خوب ببین می شه یا نمی شه. اصلا "های وب" داری شما یا نداری؟!نقل قول:
وقتی بزنی روی خرید طرح فشفشه قشنگ بهت توضیح می ده خودش نیاز نداره من توضیحی بدم. وقتی حجم هم داشته باشی بزنی برای خرید کامل توضیح می ده برات! مثلا من الان 500 مگ حجم دارم خودم وقتی می زنم خرید طرح فشفشه 9 گیگ ۳ روزه٬ 9 گیگ رو با 500 مگ من جمع می زنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این عکس توضیحی نیاز نداره. افتاد؟!
اینم از وضعیت درخشان پینگ تایم "های وب (نوین نت سابق!)":
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ماهه وضع همینه :n27:
شما هم گیری دادینا:n02:سر این حجم:n02:
این سرویس 8 مگش بدرد میخوره؟8مگ واقعا دانلود میکنه؟هم از سرور ایران هم از خارج؟:n01:پیگش چنده؟:n01: