داداش متین پور
من بخاطر اون کنترلره حتما پا میشم میام تهران
ولی چنددرصد احتمال داره کارام اکی بشه ؟ الان به منو سرویس هم دیگه دسترسی ندارم
Printable View
داداش متین پور
من بخاطر اون کنترلره حتما پا میشم میام تهران
ولی چنددرصد احتمال داره کارام اکی بشه ؟ الان به منو سرویس هم دیگه دسترسی ندارم
شما رو بخدا راهنمایی کنین :n03:
خیر سرم رفتم 1400 یه تلوزیویون EU40Eh5000W خریدم زیرنویس فارسیش کار نمیکنه:n28:
اصلاا تو منو عربی هم نداره
من تلویزیون رو اپدیت کردم حالا به منو سرویس هم دسترسی ندارم
یعنی خاک بر سرم خداوکیل
هرچی کد رو میزنم وارد سرویس منو نمیشه
بیچاره هستم فعلا
هر کاری بگین حاضرم بکنم فقط زیرنویس فارسی بتونم ببینم:n27:
1028 فریمورش شد
یکی از دوستان اپدیت سوءد برام فرستاد که اونم اپدیت نمیشه چون فک کنم اپدیتی که قبلش کردم زده همه چی رو اسیر کرده
تلویزیون خریدم فقط برا تماشای فیلم با زیرنویس
هر چی داشتمو نداشتم بابتش دادم رفت
جونه عزیزترین اتون کمکم کنین
بخدا هر کی تونس کمکم کنه هر چی هزینش شد هم رو سرم میزارم چون اینجوری باس برم تلوزیونه رو بفروشم با خیلی ارزونتر:n28:
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما مدل اروپایی و 29 زبان اروپایی را پشتیبانی می کند شما باید تلویزیون آسیایی می خریدید که از زبانهای آسیایی پشتیبانی می کنند نمی دانم شاید اگر فریمور مدل آسیایی را دانلود و نصب کنید بشود کاری کرد ولی قیل از این کار اول کنترول دست ساز را بسازید و یا از کسی که می تواند بسازد در منطقه تان کمک بگیرید و از روش فعال سازی استفاده کنید اگر موثر واقع شد که هیچ اگر نه فریمور آسیایی آن را تصب کنید که البته این کار را من امتحان نکردم چون ما در تهران از مدلهای اروپایی استفاده نمی کنیم اینم فریمور آسیایی آفریقایی که از زبان عربی هم پشتیبانی می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این تایپیک کسانی رو دیدم که مشکل من رو داشتن ولی هیچ را حلی واسش نگفتن حالا من چکار کنمنقل قول:
سلام ،آقای متین پور ال ای دی سامسونگ مدل UA40EH5000R قابلیت فعالسازی دیجیتال دارد یا خیر؟داخل منوسرویس (LOCAL SET) گذینه ED IRAN ندارد لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
در سایت امارات مدل تلویزیون شما را دیجیتال آماده اطلاعات داده پس یعنی قابلیت فعال سازی دارد شما نیازی به گذینه ED IRAN ندارید می توانید از روش فعال سازی که در سایت گفتم استفاده کنید و بجای ED IRAN از آیتم ed-ina استفاده کنید که با این کار ساعت تلویزیونتان هم بطور دقیق تنظیم می شود
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
کسی صدای مرا شنیده آیا ...........نشسته قایق من به گل خدایا
من نتونستم تلویزیونم رو دیجیتال و فارسی کنم نشد که نشد
la32e420e2r داخل لوکال ست هیچ آیتمی که با ed شروعع بشه نداره و هیچ آیتمی به نام ایران نداره آپدیتش تو سایت سامسونگ حدود 5 مگابایت بود ولی بقیه ال سی دی ها آپدیتشون بیش از 30 مگابایته این چجوره و بعد فایل آپدیت ال سی دی من یک فایل bin هستش که اونو کپی میکنم تو فلش و آپ میشه ولی مدلهای دیگه فایلهای متفاوتی با حجمهای متفاوت داره میشه یه توضیحی در این مورد بدین
دوست عزیزنقل قول:
شما اگر تمامی دستورالعملهای فعال سازی را انجام دادید و همه لوکالست ها را امتحان کردید و دیجیتالتان فعال نشد پس حتما تلویزیون شما این قابلیت را ندارد و اینقدر اصرار نکنید آخر به تلویزیو نتان صدمه می زنید
پس حتما تلویزیون شما این قابلیت رو ندارد من از کجا باید بدونم نداره یا داره وقتی توی خود سایت سامسونگ نوشته داره من دنبال یه آپدیت میگردم که فایل bin باشه چرا فقط ال سی دی من فایل آدیتش یک فایل bin هستنقل قول:
:n18:سلام تلویزیون من UA46F5000 است تو LOCAL SET گزینه ED IRAN ندارم:n13:اصلا گیرنده داره:n28: