سلام
تا اونجا که من میدونم اداره ارشاد تمام نسخه های این بازی رو غیر مجاز اعلام کرده!
حالا نمیدونم تکین چطوری میخواد بده بیرون
این ارشاد هم دیگه شورش رو در اورده حتی cod4 رو هم غیر مجاز اعلام کرده بود !!!
Printable View
سلام
تا اونجا که من میدونم اداره ارشاد تمام نسخه های این بازی رو غیر مجاز اعلام کرده!
حالا نمیدونم تکین چطوری میخواد بده بیرون
این ارشاد هم دیگه شورش رو در اورده حتی cod4 رو هم غیر مجاز اعلام کرده بود !!!
شما اگه به سایت یه سری بزنی می بینی که گفته هیچ کدوم از فروشگاه های تکین بازی رو ندارن و بازی فقط به صورت اینترنتی فروخته می شه.نقل قول:
نقل قول:شاید منظورشون از شش San Andreas هستش. چون میگن جمعش کردند.نقل قول:
در هر صورت:
شاید این سوال برای خیلی از شما ایجاد شده که چرا اسم بازی GTA 4 می باشد.دلیل ان این است که اگر دقت کرده باشید نسخه ی سوم بازی GTA با شماره ی دوم ان تفاوت بسیار زیادی داشته است.ولی طبق گفته ی سازندگان، سری های VICE CITY ,SAN ANDREAS تفاوت چندانی با شماره ی سوم بازی نداشته است. ولی در نسخه ی جدید به خاطر تفاوت بسیار زیادی که نسبت به نسخه ی سوم دارد،نام ان را GTA 4 نامیده اند.
فروشنده ی BoysTeam میگفت فردا حتما میاد.
دیگه نگفت شاید بیاد.
حالا نمیدونم، باید ببینیم آیا فردا میاد یا نه.
ولی ظهورش نزدیکه ... از نشانه هاش معلومه.
بچه ها یه خبر بسیار خوش حال کننده ... بلاخره این بازی عرضه شد ... فردا میرم میخرم، البته از قبل بیعانه دادم چون میدونستم تموم میکنه.
دیدید ... فروشنده درست گفته بود.
اینم لینک سایت BoysTeam :
خبر فوری
خیابون سعدی مشهد پاساژ بهزاد بازی رو اورده
خریدی؟؟؟؟نقل قول:
اگه خریدی و نصبیدی خبرمون کن :40:
صبح بخیر
این BoysTeam تازه نوشته عرضه شد سایت تکین از صبح نوشته عرضه شد ولی پخشش از فردا شروع می شه (درضمن گفته باید اعلام کنه که بازی مشکلی نداره ایا نه)
---
این BoysTeam کجاست توی تهران اصلا؟؟؟؟ کجای تهران؟؟؟
---------
آقا آخرش نفهمیدیم این بازی کرک سالمش هست یا نه
چون اگه بازی تو بازیار پیدا نشه می خوام دانلود کنم ولی می ترسم الاکی دانلودکنم بعد کرک نباشه
اگه یادت باشه شما گفته بودی شنبه بازی رو برات میاره.:46:نقل قول:
دوست عزیز آیا اینBoysTeam نمایندگی داره آخه تو سایت نه آدرسی هست نه شماره تماسینقل قول: