به صورت وحشتناکی زیاد شده ،انگار برنامه دیگه ندارن ،از وسط زمین و جلو دروازه حریفم واسشون فرق نداره از همه جا قیچی رو می زنننقل قول:
دوستان هنوز کسی از دریبل های pes چیزی یاد نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گرفتین به ما هم بگید
Printable View
به صورت وحشتناکی زیاد شده ،انگار برنامه دیگه ندارن ،از وسط زمین و جلو دروازه حریفم واسشون فرق نداره از همه جا قیچی رو می زنننقل قول:
دوستان هنوز کسی از دریبل های pes چیزی یاد نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه گرفتین به ما هم بگید
دوستان من اون کاری که دوستمون برای اجرای تکنیک گفت رو میکنم و اتفاقی نمیفته.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
ببینین و حال کنین:
حالا بگین PES 2011 بد،به نظر من که خدا هست.کد:http://img714.imageshack.us/img714/3581/sgoal.gif
نه اینجوری که تنه به تنه بری و ازش رد بشی مدافعان کاری نکنن باید با تکنیک توپ رو از حریف دور نگه داری میشه مثل قبل دریبل کرد اما نه مثل قبل سبک بازی عوض شده ویا اینکه هر کسی بیاد رونالدو رو برداره برهنقل قول:
گیم پدت انالوگ داره؟ دگمه انالگو روشنه؟ ویا یا نصب هست توی کنترل پنل دستت رو چک کن چون حتما باید با انالوگ راست چپ نه ها که جهت حرکتهنقل قول:
چی میخای؟ راجب دریبل کردن که توضیح دادن دوستان عکس چند صفحه قبل رو که دیدی یکم تمرین کنی همه چی حله:31:نقل قول:
یک تقاضایی دوستانه داشتم قبل از زدن پست یکم بگردد این سوالات رو نمیگم اما یه چنتا سوال بود تاحالا 50 بار پرسیده شده
چجوری زدی؟ مگه faint ها کار میکنه؟
من دکمه های آنالوگ راست رو روی کیبورد تنظیم میکنم ، اما توی بازی اثری نداره ! یه خورده توضیح بدین
چه کار کرد اونجا این مسییییییییینقل قول:
همه جور دریبلی زززززززد
:31::31::31::46::46::46:
این عکس توی فوروم PESEdit هم بود:دینقل قول:
من الان رفتم روی عددهای کیبرد تنظیم کردم اونجوری هم میزنهنقل قول:
اگر دریبل ها رو اد کرده باشی L1 یا LB با دگمه انالوگ:20:
مگه من گفتم من زدم؟؟؟نقل قول:
اگه بالاش رو نگاه کنی میبینی من تازه داشتم میپرسیدم چطوری میشه دریبل زد.
گلش رو بگو...نقل قول:
با دستوراتی که توی command list قسمت faints هست میتونم ، مثلا برای پله انداختن lb و سپس دوبار انالوگ راست.نقل قول:
میخوام بدونم این link faints چیه که توی منوی بازی هست و چندتا دریبل رو پشت سر هم میذاری و اینا !؟؟؟
علی جان انصافا خودت بگو چند بار توی فوتبال واقعی دیدی مسی این کار رو بکنه و بعد تازه با سر به دروازه بان حریف لایی بزنه ؟ اینجا یا باید بگیم دروازه بان و مدافعین خیلی ضعیف عمل میکنن یا اینکه مسی مثل یک سوپر من عمل میکنه .نقل قول: