:27::27::27::27: چه جالب !!!خب بچه ها از مهر دیگه همه چیز خوب میشه هاهاها:27::27:نقل قول:
منظورشون از این 300 هزار پورت جدید اینه که اینترنتی که الان داری با300 هزار نفر دیگه شیر میشه :دی زیاد دل نبند .[COLOR="Silver"]
Printable View
:27::27::27::27: چه جالب !!!خب بچه ها از مهر دیگه همه چیز خوب میشه هاهاها:27::27:نقل قول:
منظورشون از این 300 هزار پورت جدید اینه که اینترنتی که الان داری با300 هزار نفر دیگه شیر میشه :دی زیاد دل نبند .[COLOR="Silver"]
دوستان با شماره 6249040 ، واحد فناوری اطلاعات تماس بگیرید و شکایتتون رو بگید.
به احتمال فراوان چند وقت دیگه مدیر ADSL مخابرات فراری می شه (فکر کنم پول ها را می خواد بالا بمشه فرار کنه :27: )
همینم هست ...
هر روز میام به امید اینکه وضعیت بهتر بشه می بینم بدتر شده ! هیچ سایت خبرگزاری رسمی هم خبر افت سرعتی چیزی اعلام نکرده..از اون طرف فشار باید روی بعضی از مشترکین باشه و بعضی دیگه بهترین سرعت را داشته باشند!
تا حالا هیچ افت سرعتی اینقدر طول نکشیده بود ... :41:
سلام من میخام اینترت رو به 512 ارتقا بدم.
فقط یه مشکل هست.
اینترنت و خط تلفن به اسم پدرمه ولی من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم
ایا میتونم با این شرایط خط رو به 512 ارتقا بدم؟
دوست عزیز فعلا پیشنهاد می شه این کار انجام ندی !!نقل قول:
کپی کارت دانشجویی بهشون تحویل بدی کافیه.
مچکرم که جواب دادید.نقل قول:
ولی 512 مگه چه مشکلی داره؟
چرا فعلا نگیرم
چون الان همه سرویس ها ریخته به هم و سرویس 128 با 1مگ هیچ فرقی ندارد.نقل قول:
راست میگه الان مال من 128 هست و سرعت دانلود 110 - 130 روزانه و 100 شبانه ولی دوستان دیگه با 1 مگ دارن 10 کیلو دانلود میکنن:27:
سلام همگی بلخره بعد از انجام برسی های متفاوت فهمبدم که حالا حالا ها این سرویس های مخابرات درست بشو نیست امروز هم ADSL تموم شد منم کنارش گذاشتم شما هم اگه یک سری به مخابرات بزنید و خبر هایی را بشنوید بد نیست .