یه سئوال برام پیش اومدنقل قول:
یعنی وبندوز موبایل با ویندوز PC متفاوته
رجیستری و اینا نداره؟! (آلبته داره ها)
من فکر کنم بعضی نرم افزارها رو نشه اینجوری "بدون نصب" استفاده کرد
Printable View
یه سئوال برام پیش اومدنقل قول:
یعنی وبندوز موبایل با ویندوز PC متفاوته
رجیستری و اینا نداره؟! (آلبته داره ها)
من فکر کنم بعضی نرم افزارها رو نشه اینجوری "بدون نصب" استفاده کرد
رجیستری و اینا دارهنقل قول:
ولی اکثر برنامه ها اجرا میشه:11:
كمك . . .
سلام من دو ماهه اين گوشي رو گرفتم اما نرم افزار مخفي كردن اس ام اس هاي دريافتي مثل نرم افزار mumsms يا migitalsmartguard پيدا نكردم اگه كسي سراغ داره ممنون ميشم
همراه بانک به راهتی بدون هیچ موردی نصب میشه هم بانک ملت هم بانک های دیگه هم با برنامه خودش و هم با برنامه midlet manager
که بدون مشکل نصب میشه و تمامی بازی برنامه ها و همراه بانک ها جواب میده
وبرای کابل tv در تمامی سایت ها زده که میخوره ولی روش نیست باید بگیری
فارسی سازش هم هست کیبورد فارسی تمامی رام ها روش میخوره بدون مشکل
هنگ و.... من که کاملا رازی هستم بهتر از htc و... هم هست gps و wlan و ...
که تمامن جواب میدن بدون مشکل باطری که فکر میکنم دیگه عالی تر از این نمیشه
در مورد این گوشی سوالی داشید امیل بزنید :rolleye::):rolleye:
فک کنم تو سایت 4pda.ir بتونی چیز درست حسابی در مورد این پیدا کنی:10:نقل قول:
ظاهرا نرم افزار جاوای روی گوشی با همراه بانک ملت مشکل داره ولی من با نصب نرم افزار javaFX تونستم همراه بانک رو نصب کنم. ولی هنوز رمز رو از بانک نگرفتم . و هنوز امتحان نکردم ببینم sms ها رو نرم افزار میره یا تو inbox گوشی . اگه کسی امتحان کرده یه توضیحی بده.
kakhmal عزيز ممنون عجب سايت خوبي معرفي كردي كارم كه راه افتاد چند تا نرم افزار ديگه هم دانلود كردم:20:
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
آقا ما اين بازي age of empires رو دانلود كرديم ولي اصلا تاچش فعال نميشه تو همون صفحه اول ميمونه كسي سراغ نداره كه تست كرده باشه ؟؟؟:41:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
بچه ها نرم افزار تبديل عكس اسكن شده يا گرفته شده با گوشي رو به متن فارسي كسي نداره؟ شبيه smart cam خود گوشي
WP7
رابط کاربری ویندوز هفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک برنامه رایگان که می تونید ویندوز هفت رو حداقل به طور خیلی ناقص تجربه کنید.چیزه جالبیه و وقتی که نصب می کنید باید یه نیم ساعتی تنظیم و شخصی کنیدش تا جالب بشه!
رو OmnIa LiTe تست شده و به همه رزلوشین ها هم می خوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من شماره هامو تو سیم کپی کردم.سیم کارتو دراوردم.گوشی رو فذمت کردم.حالا که سیم رو میزنم هیچ کدوم از شماره هام نمیاد.!!!!!!!چیکار کنم حیاتیه.
اگه واقعا حیاتیه تنها راهی که داری= خودکشی:41:نقل قول:
که البته پیشنهاد نمیشه:40:
ولی کلا شاید یه روزنه های امیدی باشه:10:
1. برو تو اکتیو سینسی که تو کامپیوتر نصب کردی یه چک بکن ببین شاید یه بار کپی ای چیزی ازش گرفته باشه!!
2. سعی کن ببین میتونی با برنامه های ریکاوری حافظه که تو گوشی نصب میشه زندشون کنی!!
3.برو از اونایی که شماره هاشون پاک شده دوباره شمارشونو بگیر:46:
توصیه ایمنی برای دفعه بعد:11::
sktools رو بنصبید از کل گوشی(یا اون بخشایی که مورد نظرتونه بک آپ بگیرین
اگه از کل گوشی بک آپ بگیرین(البته وقتی گوشی سالمه!!)میتونیت با نصب بک آپ گوشی رو بروز اول دربارید یعنی انگار نه انگار که هارد ریست کردین:11: