خوبه اميد وارم بنت نكند.
ولي ما پشتيبانتيم.................
Printable View
خوبه اميد وارم بنت نكند.
ولي ما پشتيبانتيم.................
توی انجمن متفرقه نگاه کن . یه تاپیک به این اسم هستنقل قول:
فکر کنم همچین تاپیکی هست....نقل قول:
:31::31:جدا ؟ ...بگو کجا هست ؟ چون خوراک خودم ه ...:31:نقل قول:
اين يه تيكش خيلي باحال بود .به قول يارو گفتني بسي خنديديم:31::31::31:نقل قول:
----------------------------------
اين سوتي هم همين امروز اتفاق افتاد البته شايد براي شما زياد خنده دار نباشه ولي كلاسه يه لحظه منفجر شد
تويه كلاس نشسته بوديم كه معلم داشت از مملكتو سياستو از اين جور چيزا صحبت ميكردكه بقل دستيه من ميخواست تو دلش بهش بگه غلط كردي كه يهو تن صداش رفت بالا و بلند به معلممون كفت غلط كردي هيچي ديگه معلممون هم بنده خدا از خجالت سرشو انداخت پايين و از كلاس رفت بيرون و بقيش هم كه ديگه بعله سرو كله مديرو اينا..........
نقل قول:
کاره زیاد سختی نیست!!! فقط باید به دو چیز توجه کنید:
1.کاملآ طبیعی رفتار کنید (چون ما به بهانه ماشین حساب میگرفتیم دستمون)
2.یه نمه تو درسی که ضعیفید بیشتر معلمشو دوست داشته باشید
البته اون موقع بیشتر معلما حالیشون نبود بلوتوس چیه!!! یه چندتا خاطره در مورد لو رفتنشم دارم که چون ربطی به تاپیک نداره وزیاد جالب نیست بیخیلش.
2.3 ماه پیش خونه خالم بودیم تقریبآ تمام فامیل بودن خلاصه بگم بحث رسید به برنامه کوله پشتی اون برنامش که
فرزاد حسنی به سردار رادان کلید کرده بود (اتفاقآ چند روز قبلش یه تیکش رو یکی واسم بلوتوس کرده بود)
خلاصه منم گفتم اره من تو گوشیم دارمش از قضا شوهر خالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندیده بودش گفت بزار ببینم
منم چون گالریم پره از این چرت وپرتاس و پیدا کردنش مثله گشتن دنبال یه سوزن تو انبار کاهه
با فایل منیجر رفتم که از رو اسمش بزارم خلاصه بعد از کلی گشتن یه فایل دیدم که اسمش حسنی بود
گوشیرو دادم دسته شوهر خالم گفتم دکمه وسط رو بزن پلی میشه
یهو دیدم یه صدایی از گوشیم اومد که:<<بچه ها بیاین ک.ن همدیگه بزاریم>> و جمعیت دارن درو دیوارو نیگاه میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو بگو سرخ شدم، زرد شدم، سفید شدم می خواستم گوشیرو بکنم تو حلقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . نگو اشتباهی اون فیلمه که صداگزاری کردن ماله شرکت گاز (نه حسن خطرناکه) رو چون اسمش حسنی بوده گذاشتم خلاصه کلی خجالت کشیدم بعدآ فهمیدم اون کلیپ فرزاد حسنی هنوز تو اینباکسم بوده سیوش نکرده بودم.
البته از اون موقع به بعد دیگه دختر خاله هام مثله اینایی که دیگه روشون باز شده باشه
هر وقت منو میبینن قبل از سلام و احوالپرسی زرتی میگن جدید چی داری؟
بهترین سوتی بود که خوندم!این اتفاق برای من هم نزدیک بوده که بیفته!من هم هر دو کلیپ حسنی شرکت گاز و حسنی کوله پشتی رو دارم!!:8::8::27::27::21::21::31:نقل قول:
:5: اینو یه جایی دیدم ... حیفم اومد اینجا نذلرم ...
آقا فقط قبلش فکر بد نکنید ...:10::27:
:21::18::31:نقل قول:
انگار واسه شما 4-3 مگابايت چيزي نيست عزيز
تا عكسات رو كوچيك و كم حجم نكني هيچ كس مغز .... نخورده بياد
اين 15-10 مگابيت رو بگيره كه عكس اتاقت رو ببينه
بن ؟ = من ننوشتم ..
اگر اين فروم يك تاپيك مفيد داشته باشه كه ملت سرحال بيان همينه خدا پدر ووك منو بيامرزه