منظور از ال ای دی های حاشیه ای چیه؟نقل قول:
منظور از ال ای دی های حاشیه ای چیه؟نقل قول:
-اينجا رو مطالعه كن عزيز :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
با سلام.
چند تا سوال در مورد سامسونگ C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (از نظر كيفيت، طول عمر، امكانات و ...) قيمتش هم حدوده 2700 است. اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
یعنی LED5600 یا LED5400 فقط بک لایتشون LED هست و بقیش ال سی دیه؟نقل قول:
-اين مدل ها فقط بك لايت شون ال اي دي هست اون هم در حواشي پنلنقل قول:
تنها تفاوت اونها با ال سي دي ها بك لايت متفاوت به جاي ccfl از led استفاده شده
-در مورد هرتز 100 هستندنقل قول:
-در مورد مصرف 46c6900 نزديك 140 وات
-بله گزينه خيلي خوبي هست به نظرم توي ال اي دي هاي سام يكي از بهترين هاست
-ميتونيد به lg le8500 هم فكر كنيد
-ميتونيد به ex700 هم نگاهي بندازين البته كمي گرونتر
مدل LCD660 شنیدم حتی فایلهای MKV رو هم پخش می کنه، آیا این درسته؟ و آیا زیر نویس رو هم پخش میکنه؟ (زیرنویس جدا از فیلم)
-تمامي سري هاي سامسونگ c و تعدادي از مدل هاي ال جي از جمله ld650 قابليت پخش تقريبا تمامي فرمت هاي شناخته شده از جمله كانتينر mkv رو دارندنقل قول:
بله اگر srt باشه بدون مشكل اجرا ميكنه تنها با sub ها مشكل دارند
یعنی سامسونگ SUB/IDX رو اجرا می کنه ولی LG LD650 نه؟ و آیا SRT فارسی رو ساپورت میکنه؟ (ببخشید سوالهام اینقدر زیاد شده)نقل قول:
راستی فرقی می کنه که تلویزیون مونتاژ ایران باشه یا چین یا کره؟ ( در مورد زیرنویس و ساپورت فارسی و منوی فارسی می گم)
-خواهش ميكنم عزيزنقل قول:
-نه كلا همه usb هاي hdtv ها تا جايي كه من اطلاع دارم با sub/idx مشكل داره
-بله srt فارسي رو بدون مشكل اجرا ميكنه
-نه زياد ولي در بعضي موارد مثل سري هاي اروپايي (بخصوص ) بعضي برندها چون زبن فارسي نداريم توي منوها واسه اين زير نويس وتلتكست فارسي هم منتفي ميشه